Dodaj do ulubionych

We środę z Latkowskim o układzie medialnym

26.03.06, 23:29
W najbliższą środę o 19-tej spotkanie z Latkowskim na temat układu
medialnego. Można się zgłosić po zaproszenie:

prawica.net/index.php?q=node/3076
Obserwuj wątek
    • freemason Będziesz na wizji? :) 26.03.06, 23:38

• smok5 Ja mam za daleko 26.03.06, 23:42
      i nie mam czasu. Ale chętnie popatrzę.
      • kataryna.kataryna Re: Ja mam za daleko 26.03.06, 23:58

smok5 napisał:

> i nie mam czasu. Ale chętnie popatrzę.

Jak popatrzysz skoro masz za daleko? To nie program w TV tylko spotkanie na
        żywo :)))
        • frau_blada Uuuuuuuuuuu Bol Ja tez myslalam, ze mowisz o prog 27.03.06, 09:45
          ramie telewizyjnym. :(
    • echo_o Re: We środę z Latkowskim o układzie medialnym 26.03.06, 23:44
      Byłoby wskazane, żeby Latkowski dopracował formułę Konfrontacji i popracował
      nad swoim warsztatem. Ma odwagę (i chwała mu za to) brać na wokandę tak ważkie,
      zamiatane pod dywan przemilczania sprawy, a niestety nie potrafi ich właściwie
      rozprowadzić i przyszpilić. Czas antenowy zły, czas programu zbyt krótki,
      Latkowski tak podniecony misją, że nie panujący nad dynamiką i pointą...
      • strajker Re: We środę z Latkowskim o układzie medialnym 26.03.06, 23:45
        echo_o napisała:

> Byłoby wskazane, żeby Latkowski dopracował formułę Konfrontacji i popracował
        > nad swoim warsztatem. Ma odwagę (i chwała mu za to) brać na wokandę tak
        ważkie,
        >
        > zamiatane pod dywan przemilczania sprawy, a niestety nie potrafi ich
        właściwie
        > rozprowadzić i przyszpilić. Czas antenowy zły, czas programu zbyt krótki,
        > Latkowski tak podniecony misją, że nie panujący nad dynamiką i pointą...

To fakt! Zgadzam się w 100 procentach
      • kataryna.kataryna Re: We środę z Latkowskim o układzie medialnym 26.03.06, 23:59
        echo_o napisała:

> Byłoby wskazane, żeby Latkowski dopracował formułę Konfrontacji i popracował
        > nad swoim warsztatem. Ma odwagę (i chwała mu za to) brać na wokandę tak
        ważkie,
        >
        > zamiatane pod dywan przemilczania sprawy, a niestety nie potrafi ich
        właściwie
        > rozprowadzić i przyszpilić. Czas antenowy zły, czas programu zbyt krótki,
        > Latkowski tak podniecony misją, że nie panujący nad dynamiką i pointą...

To prawda :)
        Ale i tak to wyjątkowy program ze względu na tematykę. Nikt inny tego nie tyka.
        I ja wolę to niż poprawne Czajkowski, Lisy i inne Szkła Kontaktowe.
        • strajker Re: We środę z Latkowskim o układzie medialnym 27.03.06, 00:01
          kataryna.kataryna napisała:

> Ale i tak to wyjątkowy program ze względu na tematykę. Nikt inny tego nie
          tyka.
          >
          > I ja wolę to niż poprawne Czajkowski, Lisy i inne Szkła Kontaktowe.

To też fakt i też się zgadzam w 100% :-)))
        • echo_o Re: We środę z Latkowskim o układzie medialnym 27.03.06, 00:05

> To prawda :)
          > Ale i tak to wyjątkowy program ze względu na tematykę. Nikt inny tego nie
          tyka.
          >
          > I ja wolę to niż poprawne Czajkowski, Lisy i inne Szkła Kontaktowe.

```````````````````````````````

To jasne!
          Ale właśnie dlatego, że to na pustyni medialnej papki jeden z nielicznych, o
          ile nie jedyny taki program, to życzę mu, by miał większą siłę oddziaływania,
          w sama wiesz, że gdzie jak gdzie, ale w TV forma ma ogromne znaczenie :)
          • kataryna.kataryna Re: We środę z Latkowskim o układzie medialnym 27.03.06, 00:08
            echo_o napisała:

> kataryna.kataryna napisała:
            >
            > > To prawda :)
            > > Ale i tak to wyjątkowy program ze względu na tematykę. Nikt inny tego nie
            >
            > tyka.
            > >
            > > I ja wolę to niż poprawne Czajkowski, Lisy i inne Szkła Kontaktowe.
            >
            >
            > ```````````````````````````````
            >
            > To jasne!
            > Ale właśnie dlatego, że to na pustyni medialnej papki jeden z nielicznych, o
            > ile nie jedyny taki program, to życzę mu, by miał większą siłę oddziaływania,
            > w sama wiesz, że gdzie jak gdzie, ale w TV forma ma ogromne znaczenie :)

Wiem, wiem i zgadzam się z Twoimi uwagami :) Powinien bardzo mocno popracować
            nad formą bo ma mniej czasu niż Pospieszalski a i tematy bardziej złożone.
        • pandada Re: We środę z Latkowskim o układzie medialnym 27.03.06, 00:06
          następna nie nadąża. Nie wie, że teraz Latkowski, Pospieszalski, Wildstein to ludzie panującego systemu, którzy wyznaczają granice poprawności?

Odwagi (i sporego budżetu) teraz wymaga występowanie przeciw kaczkom i ferajnie radiomaryjnej.
    • fryderyk.moreau To bardzo ciekawe 26.03.06, 23:44
      jak wielkie kariery w IV RP mogą robić kryminaliści
    • buraque Re: We środę z Latkowskim o układzie medialnym 26.03.06, 23:44

> W najbliższą środę o 19-tej spotkanie z Latkowskim na temat układu
      > medialnego.

wolałbym jakiś ciekawy program o Yeti albo potworze z Loch Ness, to ta sama
      tematyka..., poza tym zawsze możesz oglądnąć NIE DO WIARY
    • wartburg4 Re: We środę z Latkowskim o układzie medialnym 26.03.06, 23:54
      Ten program jest śmiechu warty. Wszyscy z prowadzącym Latkowskim na czele
      mówią zdławionymi głosami, rozglądają się niepewnie, jakby się bali, ze już
      żywi do domu nie wrócą. I do tego ta muzyczka w tle. Żałość ogarnia, kiedy
      się to ogląda.
      • kaczysta A sio! 27.03.06, 00:11
        UBeki!
      • ala.ali.ala Re: wartburg 27.03.06, 00:12
        Zawsze możesz objerzeć pełne wizażu, fantazji i koloru programy w TV typu Ciao
        Darwin albo Taniec z Gwiazdami.
        Tam wszystko jest dopięte na ostatni guzik, kolory żywe i bogate, uczestnicy
        pełni werwy, luzu i humoru. Nie ma mowy o tremie, a tematyka jest
        łatwa
        miła
        i przyjemna

w sam raz dla Twojego zmęczonego umysłu.
        • kaczysta Re: wartburg 27.03.06, 00:15
          On w Niemczech oglada Superstar.
        • ave_duce Re: ala.ali.ala 27.03.06, 10:04
          ala.ali.ala napisała:

> Zawsze możesz objerzeć pełne wizażu, fantazji i koloru programy w TV typu Ciao
          > Darwin albo Taniec z Gwiazdami.
          > Tam wszystko jest dopięte na ostatni guzik, kolory żywe i bogate, uczestnicy
          > pełni werwy, luzu i humoru. Nie ma mowy o tremie, a tematyka jest
          > łatwa
          > miła
          > i przyjemna
          >
          > w sam raz dla Twojego zmęczonego umysłu.

Te "argumenty" są wyświechtane i bez sensu.
          To, że ktoś coś poddaje krytyce negatywnej, nie oznacza, iż tym samym chwali
          inne.

;)
    • kotek.filemon Re: We środę z Latkowskim o układzie medialnym 27.03.06, 10:01
      Słynny dziennikarz niezależny działa na całego. Dojrzał pierwszy, skąd wiatr
      wieje i teraz próbuje wyrosnąć na słąwę publicystyki eksploatując sPiSkowe
      teorie. Faktycznie lepiej obejrzeć Trojanowskiego. Z dwojga złego wolę kosmitów...
    • jacek.rzakowski Przecież nie ma żadnego układu medialnego 27.03.06, 10:03
      Są tylko porządni, obiektywni, rzetelni i niezacietrzewieni dziennikarze, tacy
      jak Janina Paradowska.
      • atak.spawacza Latkowski - sama wazelina. Ulubiony wibrator ... 27.03.06, 13:40
        ... Jareczka K.
    • bratek4 :) 27.03.06, 15:26
      "na temat ukladu medialnego??" :) Brawo, Kataryna, sprawna jestes w nowomowie
      IV RP
      • kataryna.kataryna Re: :) 27.03.06, 15:37
        bratek4 napisał:

> "na temat ukladu medialnego??" :) Brawo, Kataryna, sprawna jestes w nowomowie
        > IV RP

Taki jest temat spotkania, nie mojego autorstwa.
    • obraza.uczuc.religijnych A prezes Kwiakowski też będzie? 27.03.06, 15:45
      Może też Rywin z pudła wyskoczy.
    • kw55 Ciag dalszy na itvp.pl !!! tylko dla wybranych ? 27.03.06, 16:18
      cóż to za nowe zwyczaje w TVP ? Nie wszyscy zainteresowani mają dostęp do
      internetu !!! To niżej to o pOSŁACH z samejbrony
      • emeryt.z.mojrzeszowa Re: Ciag dalszy na itvp.pl !!! tylko dla wybranyc 27.03.06, 20:13

jeszcze jeden powod by nie placic abonamentu...
        • atak.spawacza Latkowski - sama wazelina. Ulubiony wibrator ... 28.03.06, 13:11
          ... braci i Edgara.
          • emeryt.z.mojrzeszowa Re: Latkowski - sama wazelina. Ulubiony wibrator 29.03.06, 06:44

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka