kataryna.kataryna 26.03.06, 23:29 W najbliższą środę o 19-tej spotkanie z Latkowskim na temat układu medialnego. Można się zgłosić po zaproszenie: prawica.net/index.php?q=node/3076 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kataryna.kataryna Re: Ja mam za daleko 26.03.06, 23:58 smok5 napisał: > i nie mam czasu. Ale chętnie popatrzę. Jak popatrzysz skoro masz za daleko? To nie program w TV tylko spotkanie na żywo :))) Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Uuuuuuuuuuu Bol Ja tez myslalam, ze mowisz o prog 27.03.06, 09:45 ramie telewizyjnym. :( Odpowiedz Link Zgłoś
echo_o Re: We środę z Latkowskim o układzie medialnym 26.03.06, 23:44 Byłoby wskazane, żeby Latkowski dopracował formułę Konfrontacji i popracował nad swoim warsztatem. Ma odwagę (i chwała mu za to) brać na wokandę tak ważkie, zamiatane pod dywan przemilczania sprawy, a niestety nie potrafi ich właściwie rozprowadzić i przyszpilić. Czas antenowy zły, czas programu zbyt krótki, Latkowski tak podniecony misją, że nie panujący nad dynamiką i pointą... Odpowiedz Link Zgłoś
strajker Re: We środę z Latkowskim o układzie medialnym 26.03.06, 23:45 echo_o napisała: > Byłoby wskazane, żeby Latkowski dopracował formułę Konfrontacji i popracował > nad swoim warsztatem. Ma odwagę (i chwała mu za to) brać na wokandę tak ważkie, > > zamiatane pod dywan przemilczania sprawy, a niestety nie potrafi ich właściwie > rozprowadzić i przyszpilić. Czas antenowy zły, czas programu zbyt krótki, > Latkowski tak podniecony misją, że nie panujący nad dynamiką i pointą... To fakt! Zgadzam się w 100 procentach Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: We środę z Latkowskim o układzie medialnym 26.03.06, 23:59 echo_o napisała: > Byłoby wskazane, żeby Latkowski dopracował formułę Konfrontacji i popracował > nad swoim warsztatem. Ma odwagę (i chwała mu za to) brać na wokandę tak ważkie, > > zamiatane pod dywan przemilczania sprawy, a niestety nie potrafi ich właściwie > rozprowadzić i przyszpilić. Czas antenowy zły, czas programu zbyt krótki, > Latkowski tak podniecony misją, że nie panujący nad dynamiką i pointą... To prawda :) Ale i tak to wyjątkowy program ze względu na tematykę. Nikt inny tego nie tyka. I ja wolę to niż poprawne Czajkowski, Lisy i inne Szkła Kontaktowe. Odpowiedz Link Zgłoś
strajker Re: We środę z Latkowskim o układzie medialnym 27.03.06, 00:01 kataryna.kataryna napisała: > Ale i tak to wyjątkowy program ze względu na tematykę. Nikt inny tego nie tyka. > > I ja wolę to niż poprawne Czajkowski, Lisy i inne Szkła Kontaktowe. To też fakt i też się zgadzam w 100% :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
echo_o Re: We środę z Latkowskim o układzie medialnym 27.03.06, 00:05 kataryna.kataryna napisała: > To prawda :) > Ale i tak to wyjątkowy program ze względu na tematykę. Nikt inny tego nie tyka. > > I ja wolę to niż poprawne Czajkowski, Lisy i inne Szkła Kontaktowe. ``````````````````````````````` To jasne! Ale właśnie dlatego, że to na pustyni medialnej papki jeden z nielicznych, o ile nie jedyny taki program, to życzę mu, by miał większą siłę oddziaływania, w sama wiesz, że gdzie jak gdzie, ale w TV forma ma ogromne znaczenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: We środę z Latkowskim o układzie medialnym 27.03.06, 00:08 echo_o napisała: > kataryna.kataryna napisała: > > > To prawda :) > > Ale i tak to wyjątkowy program ze względu na tematykę. Nikt inny tego nie > > tyka. > > > > I ja wolę to niż poprawne Czajkowski, Lisy i inne Szkła Kontaktowe. > > > ``````````````````````````````` > > To jasne! > Ale właśnie dlatego, że to na pustyni medialnej papki jeden z nielicznych, o > ile nie jedyny taki program, to życzę mu, by miał większą siłę oddziaływania, > w sama wiesz, że gdzie jak gdzie, ale w TV forma ma ogromne znaczenie :) Wiem, wiem i zgadzam się z Twoimi uwagami :) Powinien bardzo mocno popracować nad formą bo ma mniej czasu niż Pospieszalski a i tematy bardziej złożone. Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: We środę z Latkowskim o układzie medialnym 27.03.06, 00:06 następna nie nadąża. Nie wie, że teraz Latkowski, Pospieszalski, Wildstein to ludzie panującego systemu, którzy wyznaczają granice poprawności? Odwagi (i sporego budżetu) teraz wymaga występowanie przeciw kaczkom i ferajnie radiomaryjnej. Odpowiedz Link Zgłoś
fryderyk.moreau To bardzo ciekawe 26.03.06, 23:44 jak wielkie kariery w IV RP mogą robić kryminaliści Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: We środę z Latkowskim o układzie medialnym 26.03.06, 23:44 kataryna.kataryna napisała: > W najbliższą środę o 19-tej spotkanie z Latkowskim na temat układu > medialnego. wolałbym jakiś ciekawy program o Yeti albo potworze z Loch Ness, to ta sama tematyka..., poza tym zawsze możesz oglądnąć NIE DO WIARY Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 Re: We środę z Latkowskim o układzie medialnym 26.03.06, 23:54 Ten program jest śmiechu warty. Wszyscy z prowadzącym Latkowskim na czele mówią zdławionymi głosami, rozglądają się niepewnie, jakby się bali, ze już żywi do domu nie wrócą. I do tego ta muzyczka w tle. Żałość ogarnia, kiedy się to ogląda. Odpowiedz Link Zgłoś
ala.ali.ala Re: wartburg 27.03.06, 00:12 Zawsze możesz objerzeć pełne wizażu, fantazji i koloru programy w TV typu Ciao Darwin albo Taniec z Gwiazdami. Tam wszystko jest dopięte na ostatni guzik, kolory żywe i bogate, uczestnicy pełni werwy, luzu i humoru. Nie ma mowy o tremie, a tematyka jest łatwa miła i przyjemna w sam raz dla Twojego zmęczonego umysłu. Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: ala.ali.ala 27.03.06, 10:04 ala.ali.ala napisała: > Zawsze możesz objerzeć pełne wizażu, fantazji i koloru programy w TV typu Ciao > Darwin albo Taniec z Gwiazdami. > Tam wszystko jest dopięte na ostatni guzik, kolory żywe i bogate, uczestnicy > pełni werwy, luzu i humoru. Nie ma mowy o tremie, a tematyka jest > łatwa > miła > i przyjemna > > w sam raz dla Twojego zmęczonego umysłu. Te "argumenty" są wyświechtane i bez sensu. To, że ktoś coś poddaje krytyce negatywnej, nie oznacza, iż tym samym chwali inne. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: We środę z Latkowskim o układzie medialnym 27.03.06, 10:01 Słynny dziennikarz niezależny działa na całego. Dojrzał pierwszy, skąd wiatr wieje i teraz próbuje wyrosnąć na słąwę publicystyki eksploatując sPiSkowe teorie. Faktycznie lepiej obejrzeć Trojanowskiego. Z dwojga złego wolę kosmitów... Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.rzakowski Przecież nie ma żadnego układu medialnego 27.03.06, 10:03 Są tylko porządni, obiektywni, rzetelni i niezacietrzewieni dziennikarze, tacy jak Janina Paradowska. Odpowiedz Link Zgłoś
atak.spawacza Latkowski - sama wazelina. Ulubiony wibrator ... 27.03.06, 13:40 ... Jareczka K. Odpowiedz Link Zgłoś
bratek4 :) 27.03.06, 15:26 "na temat ukladu medialnego??" :) Brawo, Kataryna, sprawna jestes w nowomowie IV RP Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: :) 27.03.06, 15:37 bratek4 napisał: > "na temat ukladu medialnego??" :) Brawo, Kataryna, sprawna jestes w nowomowie > IV RP Taki jest temat spotkania, nie mojego autorstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych A prezes Kwiakowski też będzie? 27.03.06, 15:45 Może też Rywin z pudła wyskoczy. Odpowiedz Link Zgłoś
kw55 Ciag dalszy na itvp.pl !!! tylko dla wybranych ? 27.03.06, 16:18 cóż to za nowe zwyczaje w TVP ? Nie wszyscy zainteresowani mają dostęp do internetu !!! To niżej to o pOSŁACH z samejbrony Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt.z.mojrzeszowa Re: Ciag dalszy na itvp.pl !!! tylko dla wybranyc 27.03.06, 20:13 jeszcze jeden powod by nie placic abonamentu... Odpowiedz Link Zgłoś
atak.spawacza Latkowski - sama wazelina. Ulubiony wibrator ... 28.03.06, 13:11 ... braci i Edgara. Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt.z.mojrzeszowa Re: Latkowski - sama wazelina. Ulubiony wibrator 29.03.06, 06:44 Odpowiedz Link Zgłoś