Dodaj do ulubionych

RE: ANTYKATOLICY-w piekle nie ma katolikow

IP: *.waveform.net 11.12.02, 13:24
antykatolicy nienawidza katolikow

zycze antykatolokom wyjazdu do piekla

w piekle nie ma katolikow - antykatolicy beda tam miec spokoj

Obserwuj wątek
    • Gość: wojbus Re: RE: ANTYKATOLICY-w piekle nie ma katolikow IP: *.opole.dialup.inetia.pl 11.12.02, 13:29
      Dawno nie czytałem tak debilnego wpisu .
      • Gość: Kagan W piekle sa wszyscy zmarli katolicy... IP: *.intranet.loc / *.abo.wanadoo.fr 11.12.02, 14:06
        ... za balwochwalstwo:
        Ksiega Wyjscia 20:3 "Nie bedziesz mial cudzych Bogow obok mnie"!
        P. tez:
        www.biblia.poznan.pl/PS/Biblia.htm
        • Gość: Kagan Czemu w piekle sa wszyscy zmarli katolicy? IP: *.intranet.loc / *.abo.wanadoo.fr 11.12.02, 14:42
          Dekalog - Ksiega Wyjscia 20:3 (Slowa Jehowy) "Nie będziesz miał cudzych bogów
          obok Mnie! 4 Nie będziesz czynił żadnej rzeźby ani żadnego obrazu tego, co
          jest na niebie wysoko, ani tego, co jest na ziemi nisko, ani tego, co jest w
          wodach pod ziemią! 5 Nie będziesz oddawał im pokłonu i nie będziesz im służył,
          ponieważ Ja Pan, twój Bóg, jestem Bogiem zazdrosnym, który karze występek ojców
          na synach do trzeciego i czwartego pokolenia względem tych, którzy Mnie
          nienawidzą".
          Nie ma wiec watpliwosci gdzie sie znajda po smierci ci, so sie modla do
          obrazow czy figur przedstawiajacych Jeszu (Jezusa) czy tez jego matke
          Miriam (Maryje), ze nie wspomne o tych, co uprawiaja kult pewnego
          smiertelnika, niejakiego Karola W.
          Kagan
    • Gość: Ed Re: RE: ANTYKATOLICY-w piekle nie ma katolikow IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 11.12.02, 17:34
      Czy prawdziwi katolicy, czy antykatolicy, wszyscy mają coś wspólnego z
      katolicyzmem. Ponieważ pozostałe wszelkiego rodzaju tzw. schizmy
      chrześcijańskie nie zaliczane są do katolicyzmu, zaczyna nam sie jawić bardzo
      przejżysty obraz niebios i piekła. Biorąc pod uwagę historię papieży - których
      napewno zaliczyć przecież trzeba do katolików o szczególnym znaczeniu z uwagi
      na ich wybitne zasługi w rozwoju katolicyzmu - katolickie niebo bardziej
      przypomina mi to przysłowiowe katolickie piekło. Przy takiej przewrotności
      teologicznej, wolę pozostać przy piekle. Wyboru chyba nie muszę uzasadniać.

Pozdrawiam tych, którym do katolickiego nieba nie jest po drodze.
      • Gość: carpe diem Re: DO PANA ED IP: *.waveform.net 11.12.02, 21:39
        Gość portalu: Ed napisał(a):

> Czy prawdziwi katolicy, czy antykatolicy, wszyscy mają coś wspólnego z
        > katolicyzmem. Ponieważ pozostałe wszelkiego rodzaju tzw. schizmy
        > chrześcijańskie nie zaliczane są do katolicyzmu, zaczyna nam sie jawić bardzo
        > przejżysty obraz niebios i piekła. Biorąc pod uwagę historię papieży -
        których
        > napewno zaliczyć przecież trzeba do katolików o szczególnym znaczeniu z uwagi
        > na ich wybitne zasługi w rozwoju katolicyzmu - katolickie niebo bardziej
        > przypomina mi to przysłowiowe katolickie piekło. Przy takiej przewrotności
        > teologicznej, wolę pozostać przy piekle. Wyboru chyba nie muszę uzasadniać.
        >
        > Pozdrawiam tych, którym do katolickiego nieba nie jest po drodze.

====================================

W KATOLICKIM NIEBIE SA TYLKO STARE PANIE - WCIAZ SIE MODLACE

W NIEKATOLICKIM PIEKLE SA NAJPIEKNIEJSZE PROSTYTUTKI,ALKOHOL, TAJCE itd...

WIEC GDZIE JEST NIESKONCZONA RADOSC PO SMIERCI??????????
        • Gość: Ed Re: DO PANA ED IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 11.12.02, 21:47
          Z dwóch możliwości, zamiast się smucić i umartwaiać, wybieram pogodę ducha i
          radość :-)))

Pozdrawiam
    • Gość: talisker Re: RE: ANTYKATOLICY-w piekle nie ma katolikow IP: proxy / *.ppp.lrz-muenchen.de 11.12.02, 18:07
      W piekl beda wylacznie bezmysli (na ten przyklad Ed, ktory... ech szkoda pisac)
      i protestanci, bo... nie wierza w czysciec)))
      Ano tak to bedzie -T.
      • Gość: pol Re: RE: ANTYKATOLICY-w piekle nie ma katolikow IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 12.12.02, 02:31
        Gość portalu: talisker napisał(a):

> W piekl beda wylacznie bezmysli (na ten przyklad Ed, ktory... ech szkoda
        pisac)
        >
        > i protestanci, bo... nie wierza w czysciec)))
        > Ano tak to bedzie -T.

pol
        Bylbym Ci wdzieczny gdybys mnie oswiecil i wskazal, gdzie w biblii jest mowa o
        czyscu?.

pozdr
    • Gość: psch Re: RE: ANTYKATOLICY-w piekle nie ma katolikow IP: *.waveform.net 12.12.02, 13:57
      NIENAWISC KATOLIKOW = WLASNORECZNE ZNISZCZENIE SWEGO DOBREGO IMIENIA -SZACUNKU
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka