marcus_crassus 03.04.06, 14:58 czy jak springer wejdzie na rynek mediow to bedzie lepiej dla PiS czy nie? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jakeww Re: ja w sprawie mediow i bankructwa wyborczej 03.04.06, 15:02 mam wrażenie że PiS radzi sobie bez sprzyjającej prasy Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Masz rację 03.04.06, 15:05 jakeww napisał: > mam wrażenie że PiS radzi sobie bez sprzyjającej prasy wydaje ci się: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3256716.html Odpowiedz Link Zgłoś
terrazina Springer ma ich wglebokim powazaniu,a kazde 03.04.06, 15:02 ew. balwanstwo PiS od razu bedzie naglosnione w calej Europie. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus wiem. pytanie bylo retoryczne 03.04.06, 15:08 chodzi mi o grupe oszolomow ktorzy wieszcza bankructwo wyborczej. osobiscie wielkim fanem GW nie jestem sympatyzujac ogolnie mowiac z grupa Wildstein - Ziemkiewicz ale to co przeczytalem wskazuje na niezly niedorozwoj paru osobnikow. Otoz Springer jest wyjatkowo przeciwny ogolnie mowiac Kaczorom. Jego gazety w Czechach staraly sie pojechac Kaczora jak tylko mozna. W niemczech rowniez. Co wiecej - - rozmawialem z dziennikarzem Springera z Czech (aktualnie w anglii) ktory opowiadal mi jak byl na jakiejs konferencji z Kaczynskim. Ogolnie Kaczora wysmial jak tylko mozna (gadalismy po angielsku bo on polszczyzne rozumie ale nie za bardzo potrafi gadac) tak wiec nie rozumiem na czym polega radosc fanow z grupy konserw i radia maryja. Ekonomicznie na pewno Springer to konkurencja. Ale w sumie konserwy wyladuja z deszczu pod rynne. Agora jest silna. Ale Springer to juz bedzie naprawde "potega" - o ile wejdzie na rynek. W rezultacie konserwom przybedzie dodatkowy - jeszcze silniejszy - wrog. Ale czego wymagac po oszolomach Odpowiedz Link Zgłoś