tribunus 11.04.06, 17:34 Tak bedzie sie nazywala nowa gazeta Springera. Start 18 kwietnia, cena tylko 1.50 zl. www.press.pl/newsy/pokaz.php?id=5676 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przyladek.dobrej.nadziei Re: Dziennik 11.04.06, 17:35 tribunus napisał: > Tak bedzie sie nazywala nowa gazeta Springera. > Start 18 kwietnia, cena tylko 1.50 zl. > > www.press.pl/newsy/pokaz.php?id=5676 Trzeba koniecznie zmienic nazwe na Wasz Dziennik. Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Re: Potem dojdzie nocnik ? 11.04.06, 17:41 Wasz Nocnik to bylby rynkowy hit! Odpowiedz Link Zgłoś
panzerpapst Czy to będzie PiS-dziennik ? :))) 11.04.06, 17:39 A może dziennik wieczorny IV RP ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
niepoprawnypolitycznie Re: Dziennik 11.04.06, 17:39 To akcje Agory zjadą o połowę :) Ciekawe czy zarząd juz się wyprzedał, czy jeszcze nie? Zdaje się, że muszą publikować informacje o ruchach większymi pakietami akcji. Wie ktoś coś na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Juz zjechały 11.04.06, 17:40 a w ogóle Agora stoi nad przepaścią. Tak słyszałem. Odpowiedz Link Zgłoś
niepoprawnypolitycznie Re: Juz zjechały 11.04.06, 17:43 > a w ogóle Agora stoi nad przepaścią. Tak słyszałem. mieli dużą kasę (na Polsat) więc tak szybko nie padną, ale myslę, że roztrwonili juz więcej niż Rydzyk na giełdzie :). O ile Rydzyk przepuścił pieniądze ofiarowane mu (czyli poniekąd własne), to Agora trwoni pieniądze akcjonariuszy :) Może jakaś komisja, albo Ziobro sprawdzi? może chociaż jakiś artykulim chociaż na przedostatniej stronie :) Odpowiedz Link Zgłoś
adax4 Re: Dziennik 11.04.06, 19:38 Jak kurs był w przedziale 60 - 70 zł to zarząd wyprzedawał. Niedużo , tak tylko aby na chlebek z masłem starczyło Odpowiedz Link Zgłoś
panzerpapst To atak niemiecki na Radio Maryja i Kościól !!! 11.04.06, 17:42 Moher pójdzie do sklepu, powie skrótowo "poprosze dziennik", a oni mu zamiast jedynie słusznej gazety dadza te szwabską podróbę. Co na to Łojciec Dyrektor ? Nasz Dziennik, a teraz Ich Dziennik ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
lux_veritatis A to dziwne... 11.04.06, 18:21 ...bo na razie w tony patriotyczno-narodowe uderza tylko p. Rapaczyński i jej koledzy i koleżanki z Agory i Gazety Wyborczej. Czyżby nic nie wyciągali z nauk Profesora Balcerowicza, który zawsze powtarza, iż kapitał nie ma narodowości? Odpowiedz Link Zgłoś
panzerpapst Re: A to dziwne... 11.04.06, 18:26 Pisze o nazwie i Naszym Dzienniku, na którym według Rydzyka zaczyna i konczy się polska gazeta, więc kto tu uderz w tony precz z prasą polskojęzyczną ? Trochę się śmiałem z tego co napisałem, ale po namysle doszedłem do wniosku, że to wcale może nie był głupi pomysł z tym tytułem, część moherów może się nabrać. Odpowiedz Link Zgłoś
tribunus To rynek decyduje a nie wy ujadacze. 11.04.06, 18:34 Pamietam jak gazetowi znawcy ujadali na Fakt. I Fakt jest. Pamietam jak gazetowi znawcy wychwalali Nowy Dzien. I Nowego Dnia nie ma. Historia sie powtarza, gazetowi znawcy ujadaja na Dziennik i jest to dobry znak. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Dziennik 11.04.06, 19:43 Nazwa beznadziejna. Kurczę, nazwy nie potrafią wymyślić? Co dalej - zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś