joannabarska 13.04.06, 14:48 Dobra na swięta - po powstanie koalicji - zapowiedzieli na konferencji prasowej J.Kacz.,Lepp.,Marcink. (ten ostatni ze skrzywieniem ust). Tylko sie upić! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scoutek Re: Tylko sie upić! 13.04.06, 14:49 a ja mysle, ze to sie nie uda.... (znaczy szczerze, mam taka nadzieje) Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy.pisiorek Re: Tylko sie upić! 13.04.06, 14:51 To będzie tak samo stabilne jak pakt stabilizacyjny, a może jeszcze bardziej? Głupie kaczki, zamiast spacyfikować chama, próbują go obłaskawić. Cham Lepper jednak zawsze kąsa rękę, która go karmi. Czemu teraz miałoby być inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Tylko sie upić? 13.04.06, 14:54 Po co? Żeby utopić smutek? Nie warto (a właściwie brak powodów). Ja z piciem poczekam do rozpadu PiS-owskiego układu... Odpowiedz Link Zgłoś
bogucjusz A tam! 13.04.06, 14:56 Nadzedl czas, aby wykopac z ogrodka karabin po dziadku. Odpowiedz Link Zgłoś
anitka221 Re: Tylko sie upić! 13.04.06, 15:09 A pij jak nie masz co do roboty. Za komuny pewnie też piłaś i żyjesz.Picie to najlepsze lekarstwo dla sfrustrowanych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: Tylko sie upić! 13.04.06, 16:36 anitka221 - do Ciebie trzeba gadac w niewygodnej pozycji, bo trzeba Ci z miejsca wlewać olej do głowy. Nie znasz się na powiedzonkach? Wszystko traktujesz dosłownie? Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Re: Tylko sie upić! 13.04.06, 15:43 joannabarska napisała: > Dobra na swięta - po powstanie koalicji - zapowiedzieli na konferencji > prasowej J.Kacz.,Lepp.,Marcink. (ten ostatni ze skrzywieniem ust). Tylko sie > upić! To jest koalicja mniejszosciowa, ktora bedzie zakladnikiem opozycji. Daleko nie zajada. Odpowiedz Link Zgłoś