Dodaj do ulubionych

L.Rywin chciał od od Michnika 17.5mln łapówki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.02, 14:27
info.onet.pl/617697,11,item.html
- Kiedy michnik się zorientował że sprawa i tak sie wyda postanowił ubiec
bieg wypadków by móc wystąpić w roli poszkodowanego..gdyby sprawa się nie
rypła Michnik pewnie by tę łapówę by dał a tak zgrywa teraz poczciwca
Obserwuj wątek
    • oleg3 Michnik obraża czytelników GW 27.12.02, 15:11
      puszczając dydaktyczne bajeczki. A ile kosztowało zwolnienie z podatku akcji
      Agory SA?-----------------------------------------------------------------------
      ---------
      www.rp.pl/teksty/wydanie_010203/ekonomia_a_1-1.F.gif
      www.rp.pl/gazeta/wydanie_010203/ekonomia/ekonomia_a_1.html

• Gość: No wiecie kto Re: Michnik obraża czytelników GW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.02, 15:27
        TVP powonna nakręcić film o Imperium Adama Michnika
        • Gość: Prawdziwy Oszołom Re: Michnik obraża czytelników GW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.02, 15:33
          Gość portalu: No wiecie kto napisał(a):

> TVP powonna nakręcić film o Imperium Adama Michnika

Ale dlaczego "powonna" ? Czy chodzi o powonienie ? Przecież myłem nogi we
          wrześniu !

No wiecie kto, czyli Oszołom z RM, Prawdziwy Oszołom lub Pr.Oszołom z RM -
          inaczej mówiąc "smutny i ograniczony kutafonek z Poznania"

Pa ! Jutro będę nadawał od 06:00 do 24:00 !!!!!!!!!
          • Gość: V.C. Bagno IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 27.12.02, 19:18
            Już od dawna wiadomo, że świat koncernów medialnych to bagno. Gdyby w Polsce
            istniały media niezależne, z pewnością usłyszelibyśmy o niejednej podobnej
            aferze.

Piotr Ciszewski

źródło : www.lewica.pl
            • Gość: No wiecie kto Re: Bagno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.02, 19:56
              Ojca Dyrektora się czepiają a sami są unurzani w różne afery po uszy!!
          • Gość: No wiecie kto Re: Michnik obraża czytelników GW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.02, 19:58
            Gość portalu: Prawdziwy Oszołom napisał(a):

> Gość portalu: No wiecie kto napisał(a):
            >
            > > TVP powonna nakręcić film o Imperium Adama Michnika
            >
            > Ale dlaczego "powonna" ? Czy chodzi o powonienie ? Przecież myłem nogi we
            > wrześniu !
            >
            > No wiecie kto, czyli Oszołom z RM, Prawdziwy Oszołom lub Pr.Oszołom z RM -
            > inaczej mówiąc "smutny i ograniczony kutafonek z Poznania"
            >
            > Pa ! Jutro będę nadawał od 06:00 do 24:00 !!!!!!!!!

- oto ile są warte twoje obietnice..miałeś wyjechać na narty uzurpatorze!! Cały
            dzień siedzisz na komputerze i czatujesz na to kiedy ja wejdę na forum..nie
            masz nic innego do roboty? a rodzicom byś tak w czymś nie pomógł darmozjadzie
            jeden!?
      • Gość: 66 Re: Michnik obraża czytelników GW IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 28.12.02, 18:40
        oleg3 napisał:

> puszczając dydaktyczne bajeczki. A ile kosztowało zwolnienie z podatku akcji
        > Agory SA?--------------------------------------------------------------------
        --
        > -
        > ---------
        > www.rp.pl/teksty/wydanie_010203/ekonomia_a_1-1.F.gif
        > www.rp.pl/gazeta/wydanie_010203/ekonomia/ekonomia_a_1.html
        >
        >
        po prostu napisz :1 500 000 zł.Nikt aż tyle nie skorzystał .Ta kurwa
        michnikowa rozgrywa swe interesy ubierając się w owczą skórkę a jest jednym z
        największych o ile nie najwiekszym złodziejem III RP.

• Gość: gosc Re: Michnik obraża czytelników GW IP: *.proxy.aol.com 28.12.02, 21:39
        Wiec gdzie jest ta menda od produkcji imperiow.
    • Gość: stary byk Re: L.Rywin chciał od od Michnika 17.5mln łapówki IP: *.imgw.pl 27.12.02, 20:17

> <a
      href="http://info.onet.pl/617697,11,item.html"target="_blank">info.onet.pl/6
      > 17697,11,item.html</a>
      > - Kiedy michnik się zorientował że sprawa i tak sie wyda postanowił ubiec
      > bieg wypadków by móc wystąpić w roli poszkodowanego..gdyby sprawa się nie
      > rypła Michnik pewnie by tę łapówę by dał a tak zgrywa teraz poczciwca

Czyli zgodnie z dowcipem z Radia Erywań: "ukradł zegarek, czy mu ukradli, ale
      był zamieszany w kradzież". To jest Twoje rozumowanie. Nie ma uczciwych ludzi,
      tylko złodzieje, a szczególnie ci, których nie lubisz.
    • douglasmclloyd Brawo Miller 27.12.02, 20:53

> <a
      href="http://info.onet.pl/617697,11,item.html"target="_blank">info.onet.pl/6
      > 17697,11,item.html</a>
      > - Kiedy michnik się zorientował że sprawa i tak sie wyda postanowił ubiec
      > bieg wypadków by móc wystąpić w roli poszkodowanego..gdyby sprawa się nie
      > rypła Michnik pewnie by tę łapówę by dał a tak zgrywa teraz poczciwca

Słyszałem nagraną przez Michnika wypowiedź Rywina. Zawsze twierdziłem, że
      skończysz jak cipa.

• Gość: Lechu Jeżeli 2 Żydów bierze się za łby, to znaczy,... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 27.12.02, 21:45
      ...że trzeci Żyd im tak kazał, bo robi jeszcze większy Gescheft. Kto zgadnie
      jaki ? Bo ja nie mam pojęcia, ale musi to być coś bardzo widocznego.
    • Gość: Oszołom z RM Re: L.Rywin chciał od od Michnika 17.5mln łapówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.02, 17:24
      Jestem ciekaw czy ta sprawa będzie miała swój ciąg dalszy czy jak zwykle w
      takich sprawach zostanie ona uciszona a uwaga narodu zostanie skierowana na
      kilejny jakiś temat zastępczy...moze znów cos ta telawizja rzuci jakąś
      bajeczkę o ks Rydzyku i jego rzekomym imperium...
    • piotr33k2 Re: L.Rywin chciał od od Michnika 17.5mln łapówki 28.12.02, 17:39
      tobie dać czarne to powiesz że białe ,taki jestes ciemny i durny.
      • Gość: Oszołom z RM Re: L.Rywin chciał od od Michnika 17.5mln łapówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.02, 17:43
        i vie versa!
    • Gość: wwww Re: L.Rywin chciał od od Michnika 17.5mln łapówki IP: *.proxy.aol.com 28.12.02, 21:37
      Pol roku minelo, ajakos nie widze Morawskiego z nowym odcinkiem Imperium .tym
      razem Adama Michnika
      • Gość: Oszołom z RM Re: L.Rywin chciał od od Michnika 17.5mln łapówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.02, 21:53
        Gość portalu: wwww napisał(a):

> Pol roku minelo, ajakos nie widze Morawskiego z nowym odcinkiem Imperium .tym
        > razem Adama Michnika

- daje głowę ze tow Morawski sam jest umaczany w afereę z panem Lwem
        Rywinem...film o ks Rydzyku miał zapewne przesłonić udziały Morawskiego w
        Machlojkach z tym panem...
    • Gość: Anna Żydówka Re: L.Rywin chciał od od Michnika 17.5mln łapówki IP: *.nanarb01.mi.comcast.net 28.12.02, 21:42
      To przecierz moje slowa !!!

"Z kolei Żyd Michnik napisał przecież, że Polacy mordowali Żydów w czasie
      Powstania Warszawskiego. - Michnik - ripostuje pani docent - to dla mnie żaden
      Żyd! Do synagogi nie chodzi, nie jest związany z rabinami, po żydowsku mówić
      nie umie". (Docent dr Dora Kacnelson, Żydówkę z Drohobycza na ziemi lwowskiej)
      • Gość: Oszołom z RM Re: L.Rywin chciał od od Michnika 17.5mln łapówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.02, 21:54
        Michnik to Litwak! ruski Żyd a tacy właśnie mordowali Polaków w latach 1939-41
        oraz w latach 1944-56
        • wars5 Re: L.Rywin chciał od od Michnika 17.5mln łapówki 29.12.02, 01:50
          czy wazna jest tak narodowosc?Wiadomo,ze pieniadz lubi pieniadz.
          obecna sytuacja w Polsce sprzyja takim wlasnie machlojka.
          A czy zostala wyjasniona sytuacja GW p.Michnika i pieniadze na ten biznes?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka