marcus_crassus 02.05.06, 20:07 zauwazylem ze oszolomstwo odkochalo sie w "dzienniku"...to juz koniec nadziei oszolomstwa? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
henryk.log Re: pytanie techniczne 02.05.06, 20:09 marcus_crassus napisał: > zauwazylem ze oszolomstwo odkochalo sie w "dzienniku"... którym ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm no jak to??? dziś jest wątek miłości Der Dziennika 02.05.06, 20:09 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=41179903 jeden felieton guru Rybińskiego z cyklu o wszystkim i o niczym wystarczy, by zapomnieć ataki na Radyjo czy umiłowanego wodza lub TW Łyżwińskiego i innych. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus wlasnie zauwazylem 02.05.06, 20:21 to jakies napiecie radyjne chyba - powoduje ze nawet dotkniecie slowa "GW" prowadzi do orgazmu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 oszołomstwo 02.05.06, 20:15 jest zdezorientowane nie wie czy Der Dziennik jest ich czy wręcz przeciwnie. Odpowiedz Link Zgłoś
echo_o Re: oszołomstwo 02.05.06, 20:24 abstrakt2003 napisał: > jest zdezorientowane nie wie czy Der Dziennik jest ich czy wręcz przeciwnie. `````````````````````````````````````` 'Mój' to może być osobisty pamiętnik, blog, od biedy 'moja' może być ulubiona poezja erotyczna, muza, obrazy, perfumy, kolor, etc. Od prasy oczekuję OBIEKTYWNEGO informowania mnie i retrospektywnych poglądowo komentarzy. Póki co Dziennik spełnia te kryteria. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm ja tam wolę wyrazistość od mdłości 02.05.06, 20:29 i umiejętność zajęcia określonego stanowiska także przez dziennikarzy danego medium (prasowego) - z którym mogę się zgodzić lub nie. Odpowiedz Link Zgłoś
echo_o Re: ja tam wolę wyrazistość od mdłości 02.05.06, 20:36 Chyba sobie kpisz albo ani jednego numeru Dziennika nie czytałeś, skoro zarzucasz mu mdłość ! Wszystko (bo są na rozbiegu i nie wszystko jeszcze 'styka', bywają błędy redakcyjne), ale nie mdłość. Najwyraźniej masz rozbudzone inne potrzeby, inne kanony mdłości. Twoje lewo, moje prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Daj spokój! 02.05.06, 20:38 Tego nie da się czytać! Zadużo obrazków, za mało tekstu. Strony są przeładowane! A poza tym.... ta niebieska farba... po czymś takim trzeba ręce myć.... Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm czytałem 3 pierwsze numery i kilka przejrzałem 02.05.06, 20:43 i np. w dziale wydarzenia dowiedziałem się, że w jeziorze Hańcza można prawie zatopić pałac kultury. I w dziale styl mogłem się obrazkow dowiedzieć, jak ratować upadające związki i że zbyt częste prezenty bez okazji to niedobre rozwiązanie. I kilka innych ciekawostek - jak chociażby dwuzdaniowy komentarz Ziemkiewicza o potrzebie budowy nowych więzień na zasadzie "ja się na wszystkim znam". Dodatek sportowy też od gazetowego dużo gorszy. No i brak komentarzy redakcyjnych - co sam redaktor Der Dziennika zapowiadała (chyba w wywiadzie dla Przekroju). Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 no dobrze . A co w takim razie z 02.05.06, 20:32 "Naszym dziennikiem" Jest nasz, wasz cz ich? No i gdzie tu obiektywizm skoro "nasz"? A co z polskim punktem widzenia? Czy ma być obiektywny czy subiektywny? Odpowiedz Link Zgłoś
echo_o Re: no dobrze . A co w takim razie z 02.05.06, 20:38 Nie mam ochoty drążyć z Tobą tego tematu. Chwyciłeś się wykreowanej przez siebie myśli o 'naszych'/'waszych'. Nie będę Ci burzyć Twojego porządku świata... Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log pytanie techniczne, ilu prawiczków się zmieści w 02.05.06, 20:39 Naszym lub nie Dzienniku ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś