maymonides 03.05.06, 10:57 Mieszkańcy Tomaszowa Mazowieckiego poniżają Żyda ku uciesze Niemców: fcit.coedu.usf.edu/holocaust/gifs/50978.gif Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
snajper55 Re: Oblicze antysemityzmu 03.05.06, 11:05 maymonides napisał: > Mieszkańcy Tomaszowa Mazowieckiego poniżają Żyda ku uciesze Niemców: To na pewno mniejszość niemiecka ! ;) S. Odpowiedz Link Zgłoś
maymonides Re: Oblicze antysemityzmu 03.05.06, 11:08 snajper55 napisał: > To na pewno mniejszość niemiecka ! ;) Nie kłam. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki bohaterski oddział wsławiony walką w nalibokach 03.05.06, 11:12 holocaustcenter.org/Holocaust/resistance.shtml Odpowiedz Link Zgłoś
n0str0m0 tu oblicze prawdziwego ponizenia 03.05.06, 11:22 papiez poniza gorbaczowa nie gorbaczowa raisa poniza... tez nie... lubaszowa.tuchow.pl/galeria/albums/papiez-rozne/Raisa_Gorbaczow_dostaje_rozaniec.thumb.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
ja.wars skoncze wreszcie z podbijaniem tematu 03.05.06, 11:36 nieistniejacego problemu. Ile wam za to placi biznes holokaustu? Odpowiedz Link Zgłoś
mms7 Re: skoncze wreszcie z podbijaniem tematu 03.05.06, 12:50 ja.wars napisał: > nieistniejacego problemu. Ile wam za to placi biznes holokaustu? Mi nikt nie placi nawet zydem nie jestem! Zobacz jak wygladaja polscy faszysci: www.youtube.com/watch?v=p5jbtKFxGZM&search=moherowe Odpowiedz Link Zgłoś
ja.wars widze tam zwykle polskie babcie, a nie 04.05.06, 08:54 zadnych faszystow. Pomieszalo sie wam widac w glowkach i to dobrze, kiedy boicie sie starszych pan, widocznie nie macie nic do roboty, a biznes holokaustu kaze Wam znalezc w Polsce faszystow. Najlepiej oskarzcie o faszyzm wszystkie polskie koty. To sa prawdziwi faszysci - bo podstepne i wredne. Odpowiedz Link Zgłoś
tribunus moje spojrzenie i pytanie 03.05.06, 11:36 Jaki narod poniosl najwieksze straty za pomoc Zydom ? www.forum-znak.org.pl/?t=ludzie&id=43 Wszyscy ktorzy obciazaja caly narod ponizaja rowniez tych co oddali to co mieli najcenniesze czyli swoje zycie. Odpowiedz Link Zgłoś
n0str0m0 bardzo ladna fotografia, majonez 03.05.06, 12:42 a masz zdjecia tatusia z czeriezwyczajki? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: bardzo ladna fotografia, majonez 04.05.06, 10:55 n0str0m0 napisał: > a masz zdjecia tatusia z czeriezwyczajki? Zdjęć rodzinnych szukasz ? S. Odpowiedz Link Zgłoś
n0str0m0 czy legitke esbe wsadziles pod szklo z filtrem UV? 04.05.06, 11:45 podziekuj za rade zanim ci czerwony tusz wyblaknie co do mojej rodziny to sie zdecyduj czy moj tatus byl esesmanem i zdjecie jego mam oprawic w ludzka... tfu zydowska skore czy komunista czyli zydem z esbe jak ty? Odpowiedz Link Zgłoś
mms7 Re: Oblicze antysemityzmu 03.05.06, 12:49 maymonides napisał: > Mieszkańcy Tomaszowa Mazowieckiego poniżają Żyda ku uciesze Niemców: > > fcit.coedu.usf.edu/holocaust/gifs/50978.gif > Troszke swiezsze informacje o obliczu antysemityzmu: www.youtube.com/watch?v=p5jbtKFxGZM&search=moherowe Odpowiedz Link Zgłoś
reakcjonista1 A skad wiesz kim był ten Żyd? 04.05.06, 08:47 mogl byc przeciez ubolem, ktory nagle ocknał sie pod hitlerowska okupacją. Zenujace proby udowadniania wspolwiny Polaków to tylko dowod na to jak perfidnym narodem jestescie. Jak tu was kochac. Odpowiedz Link Zgłoś
lux_et_veritas Hitler's Jewish Soldiers 04.05.06, 09:03 www.kansaspress.ku.edu/righitpix.html Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: Oblicze antysemityzmu 04.05.06, 11:18 Wygląda na terrorystę, może z Haganu, Irgunu albo z gangu Sterna. Odpowiedz Link Zgłoś
lortea Skad wiadomo że to Polacy? Równie dobrze 04.05.06, 11:25 zdjęcie może pochodzić z każdego innego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: Skad wiadomo że to Polacy? Równie dobrze 04.05.06, 11:40 Nie wiadomo z jakiego kraju i za co go złapali. Mógł jak Begin, prezydent Izraela, zanim mu przyznali Nobla, rozcinać w okolicy rzeźnickim nożem brzuchy ciężarnym kobietom. Odpowiedz Link Zgłoś
remekk Masowe zbrodnie na Kresach maymonidesów ... 04.05.06, 14:27 ...pozostją NIEROZLICZONE , Morela bronią uparcie a jednocześnie "oskarżają" Polaków , którzy w obliczu wojny zachowali się w sposób zgoła inny od zadziwającyh skala kolaboracji nawet Niemców maymonidesów ... . Odpowiedz Link Zgłoś