Dodaj do ulubionych

Śląsk:oddział chorych na AIDS będzie zamknięty!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.03, 19:08
Oto jak lewicowy rząd który podobno troszczy sie o chorych na AIDS... a nas
sie czepiają chamy jedne!
Obserwuj wątek
    • Gość: Oszołom z RM Re: Śląsk:oddział chorych na AIDS będzie zamknięt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.03, 19:09
      wiadomość na gorąco spisana z Faktów TVN
      • Gość: abp. paetz LPR - bakcyl faszyzmu na polskim ciele IP: *.rdu.bellsouth.net 02.01.03, 20:26
        trzxeba te zaraze wyeliminowac jak najszybciej. wiezienia lepsze od szpitali
        dla nich.
        Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a):

> wiadomość na gorąco spisana z Faktów TVN
        • Gość: Pr.Oszołom z RM Re: LPR - bakcyl faszyzmu na polskim ciele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.03, 22:44
          ty pierwszy księżulku
    • Gość: Filip LRAki sieja AIDS nawet w internecie IP: *.ipt.aol.com 02.01.03, 20:52
      Oszol, ty lepiej przestan pykac w klawiature. Siejesz zaraze na caly swiat.
      • Gość: Pr.Oszołom z RM Re: LRAki sieja AIDS nawet w internecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.03, 22:48
        Gość portalu: Filip napisał(a):

> Oszol, ty lepiej przestan pykac w klawiature. Siejesz zaraze na caly swiat.

Teraz już wiem skąd się wzięły dane mówiące o tym iż spada wiedza na temat AIDS
        w polskim społeczeństwie... a sądziłem że do przeszł0ości należą już
        stwierdzenia że AIDS mozna się zarazić przez sztućce czy przez ukąszenia
        komara..myliłem się ba! powstał nowy mit że AIDS mozna się zarazić przez
        internet...apel do Krakena Czyzuni i innych seksedukatorów..weźcie Filipa na
        szkołe i poduczcie go co to jest AIDS i jak się nim mozna zarazić i jak się
        ustrzec/...bo Filip sieje ciemnotę na forum!! I ogłupia forumowiczów!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka