Dodaj do ulubionych

Lepper i tak gorszy od Millera

07.05.06, 14:30
Lepper jest tylko wiceministrem, a Miller byl premierem. W sumie tak niewiele
ich rozni, a Lepper przynajmniej mowi wprost kogo bedzie promowac i co chce
zrobic. Ciekawe czy zrobia hucpe na miare Osocza? Z prezydentem w tle....
Obserwuj wątek
    • frau_blada Re: Lepper i tak gorszy od Millera 07.05.06, 21:48
      ,,Ustosunkowując się do uwagi dziennikarki, że wywołał w przeszłości skandal,
      chwaląc przywódców III Rzeszy, Lepper odpowiedział: Nie chwaliłem nazistów.
      Informowałem tylko, że wiele czytam, nawet Goebbelsa, ponieważ jako polityk
      powinno się to znać. O Hitlerze powiedziałem, że postawił na nogi niemiecką
      gospodarkę - to jest fakt. Nie chodziło o jego zbrodnie, w wyniku których Polska
      bardzo ucierpiała. Ja sam poparłem uchwałę parlamentu (Sejmu) domagającą się
      reparacji od Niemiec. W zasadzie jestem realistą. Powinniśmy teraz przede
      wszystkim pracować nad przyszłością (stosunków polsko-niemieckich) - powiedział
      na zakończenie Lepper. ''

Szkoda, ze Miller nie bywal takim realista.
      wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1356&wid=8299579&rfbawp=1147031225.320
    • reakcjonista1 O Lepperze siermierzy politpoprawnosci mowią 07.05.06, 21:53
      "agent Rosji" i to ich rzecz jasna oburza...
      ... ale nikogo nie oburza to ze przez połowę III RP PREMIERAMI rządów były osoby
      wczesniej piastujace wysokie funkcje w PZPR i co za tm idzie w PRL. A jak kazdy
      srednio zorientowany obywatel wie by byc "wysoko postawionym" za PRL trzeba było
      miec "plusy" i podpieraczy w Moskwie.
      • frau_blada Ale to byla lepsza czesc PZPR-wcow i elity d*pokra 07.05.06, 21:58
        tycznej.
      • mmkkll Nieprawda. 07.05.06, 22:01
        > ... ale nikogo nie oburza to ze przez połowę III RP PREMIERAMI rządów były osob
        > y
        > wczesniej piastujace wysokie funkcje w PZPR i co za tm idzie w PRL.

Raziło mnie to tak samo jak w przypadku Leppera.
        Zmień retorykę("nikogo"), bo jest sporo osób o poglądach jednoznacznie antykomunistycznych, które świniopasa zdecydowanie nie tolerują.

Ale faktycznie, odniesienia trafne, a rządy pod względem jakości porównywalne. A więc bez zmian.
      • marooder Lepper nie ma na rekach krwi robotnikow 07.05.06, 22:07
        Mafia docenia tylko tych co wykazali sie prawdziwie zbrodniczym instynktem
    • henryk.log koniuchy i tak gorsze od Jarka, p.frau ? 07.05.06, 21:57
      • frau_blada To inna bajka Panie Heniu. 07.05.06, 22:13
        Sadzi Pan, ze Kaczynski zkotem bylby zdolny do mordowania ludzi tak jak zydowska
        partyzantka w KOniuchcach?
        Boi sie Pan, ze Kaczor przyjdzie i spali Panu dom?
        • henryk.log To nie'je'bajka p.frau, gdyś jarusia nad koniuchy 07.05.06, 22:19
          przełożyła !
        • hrabia.m.c Re: To inna bajka Panie Heniu. 07.05.06, 22:19
          frau_blada napisała:

> Sadzi Pan, ze Kaczynski zkotem bylby zdolny do mordowania ludzi tak jak zydowsk
          > a
          > partyzantka w KOniuchcach?
          > Boi sie Pan, ze Kaczor przyjdzie i spali Panu dom?

Kaczor własnymi "ręcami" to nie ,za wielki tchorz on jest,
          ale ma na usługach kryminaliste ,więc jest czego się bać,
          • frau_blada Bardziej skonny niz partyzantka, ubecja i esbecja? 07.05.06, 22:39
            Ci wyszkoleni sa po stronie nowej partii sojuszu d*pokratycznego.
            Oni lubia ludzi honoru i tych od zadan specjalnych (Zaleski, Popieluszka).

Kaczynski nie ma ich w swoim obozie.
            • alleluja_i_do_przodu Dlaczego nie odpowiesz na moje pytanie??? 07.05.06, 22:42
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=41411664&a=41430893
    • alleluja_i_do_przodu Dlaczego pisiory ciągle porównują się do SLD? 07.05.06, 22:11
      Czy to są wasze jedyne argumenty- że za SLD to było źle, że Miller, że Wiatr,
      że Łybacka itp itd? Miała być rewolucja moralna a tu ciągle równanie w dół.
      Jakoś tak słabo merytorycznie, no i bez tego "moralnego skoku".
      • nie_trawie_glupcow Czemu? Przygarneli polowe PZPRu - walka z 07.05.06, 22:15
        okraglostolowa konkurencja:)))
    • nie_trawie_glupcow Chyba inteligentniejszy, a przez to jako agent GRU 07.05.06, 22:14
      o wiele bardziej grozny:))
      www.pis.org.pl/article.php?id=1015
      • gniewko_syn_ryba Re: Chyba inteligentniejszy, a przez to jako agen 07.05.06, 22:18
        Kiedy go rozpracowałeś?...
        Oh, James... ;)))
        • zirby Re: Chyba inteligentniejszy, a przez to jako agen 07.05.06, 22:23
          Tatuś rybak nie zapewnił synowi podstawowego wykształcenia i nie nauczył go
          czytać? :) Kliknijcie w link, towarzyszu i przeczytajcie co OFICJALNIE pisze
          pis o lepperze :) Najlepiej ze dwa razy, bo za jednym przeczytaniem pewno nie
          zrozumiecie :)
    • franciszekszwajcarski no i Lepper na pewno jest lepszy od Jurgiela :)n/t 07.05.06, 22:14

• 1normalnyczlowiek Re: Lepper i tak gorszy od Millera 07.05.06, 22:20
      frau_blada napisała:
      > Ciekawe czy zrobia hucpe na miare Osocza? Z prezydentem w tle....

---> Zyski z insuliny chyba już przeszły koło nosa. A może wrócą do początków
      Biotonu.
      • franciszekszwajcarski opowiedz coś o początkach Biotonu n/t 07.05.06, 22:23

• 1normalnyczlowiek Nie da się - natychmiast banują. 07.05.06, 22:25
          opowiedz coś o początkach Biotonu n/t
          franciszekszwajcarski napisał:

>
    • henryk.log O! p.frau, nie masz cóś szczęścia ostatnio ! 07.05.06, 22:28
      Co się nie weźmiesz za koniuchów, zaraz ci PiS'do majtek włazi!
      :-(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka