Gość: Lech IP: *.dip.t-dialin.net 06.01.03, 16:50 Oblowili sie, nachapali na reszte zycia,inni z ferajny p.Mlynarza tez chca.Zlodzieje Polski!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tiburon Re: Kaczmarek i Piechota odchodzą z rzadu IP: proxy / *.pagi.pl 06.01.03, 16:54 Panie Premierze - jeszcze Łapiński Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary byk Re: Kaczmarek i Piechota odchodzą z rzadu IP: *.imgw.pl 07.01.03, 10:16 Gość portalu: tiburon napisał(a): > Panie Premierze - jeszcze Łapiński oraz koniecznie Pol, no może jeszcze Łybacka. DO DUPY Z POLEM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pas Re: Kaczmarek i Piechota odchodzą z rzadu IP: *.acn.pl / 10.67.4.* 06.01.03, 16:54 A Łapiński?!!! Największy bubel tego rządu... Kaczmarek już dawno zasłużył na dymisję, ale Piechota? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacqui Re: Kaczmarek i Piechota odchodzą z rzadu IP: *.babilon.ds.polsl.pl 06.01.03, 16:59 a co z Łybacką? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stanley Re: Kaczmarek i Piechota odchodzą z rzadu IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 06.01.03, 17:02 Czyżby już grano tango argentino? Odpowiedz Link Zgłoś
kot01 Re: Kaczmarek i Piechota odchodzą z rzadu 06.01.03, 17:09 Niby w kancelarii porzadek a tu bec! Karteczki z nazwiskami sie pozajaczkowaly i polecialo akurat tych dwoch zamiast tamtych dwoch... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadek Nowy Wiatr czyli Lech Nikolski IP: proxy / *.nortelnetworks.com 06.01.03, 18:02 Trzeba cos zmienic teraz w rzadzie, pozniej bedzie nowa Cenrtoprawica a moze CentroKwasnica, jakas mala afera wykryta, ktos ukarany dla zwiekszenia zaufania i jakos dotrwamy do referendum. Ten rzad prowadzi w badaniach CBOS jako najgorszy rzad Trzeciej Rzeczpopspolitej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kaczmarek i Piechota odchodzą z rzadu IP: *.laski.edu.pl / 192.168.0.* 07.01.03, 09:01 Balcerowicz musi odejść Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sanczi a co z Łapińskim, Łybacką, Jakubowską? IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 06.01.03, 17:10 No dobra, a co z Łapińskim, Łybacką, Jakubowską? Odpowiedz Link Zgłoś
clint_eastwood Re: a co z Łapińskim, Łybacką, Jakubowską? 06.01.03, 17:13 Gość portalu: sanczi napisał(a): > No dobra, a co z Łapińskim, Łybacką, Jakubowską? No dobra, a co z całym tym rządem? Odpowiedz Link Zgłoś
brydzyt Re: a co z Łapińskim, Łybacką, Jakubowską? 06.01.03, 17:51 Gość portalu: sanczi napisał(a): > No dobra, a co z Łapińskim, Łybacką, Jakubowską? Jakubowska spadła na cztery łapy. Po tych głupotach , które była uprzejma wygłaszać na forum publicznym nt. noweli ustawy o KRRiTV, zastąpi teraz Nikolskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: George Re: Kaczmarek i Piechota odchodza˛ z rzadu IP: *.chello.pl 06.01.03, 17:15 Zyciu politycznemu w Polsce towarzyszy choroba ciaglych zmian personalnych. Kazdy nowy minister wprowadza nowe przepisy, laczy resorty, zwalnia kadre i zatrudnia swoich. Efektem tego jest platanina niezrozumialych przepisow, zapasc gospodarcza, potezna biurokracja i zamglony obszar odpowiedzialnosci wladzy wykonawczej za swoje czyny. Tam gdzie potrzebna jest wizja i indywidualnosc, zatrudnia sie przecietniakow i bylych agentow UB. Powodzenia w drodze do Europy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OB A ŁYBACKA????? IP: *.eimg.pl 06.01.03, 17:22 przecież miało być: albo baronowa albo ministrowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris P. Re: A ŁYBACKA????? IP: *.wmmv.put.poznan.pl 07.01.03, 07:37 Gość portalu: OB napisał(a): > przecież miało być: albo baronowa albo ministrowa. Ależ ona nie nadaje się ani na jedno ani na drugie. Ludzie, zrozumcie, ona powinna wrócić do kuchni tam jej miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berta Re: Kaczmarek i Piechota odchodza˛ z rzadu IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.01.03, 20:16 zgadzam sie z toba w 100%. jak pomysle o pieniadzach, ktore za kazdym razem sa wydawane na te wszystkie eksperymenty rzadzacych i jak potem nikt ich z wymyślonych bubli nie rozlicza, tylko przychodza nowi i dalej eksperymentuja, robi mi sie niedobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Nikolski vel Bugajski IP: *.waw.cdp.pl / *.crowley.pl 06.01.03, 17:43 ale dzisiaj ten Nikolski do Bugajskiego podobny Odpowiedz Link Zgłoś
steny1 Re: Kaczmarek i Piechota odchodzą z rzadu 06.01.03, 17:44 Nie wiem dlaczego akurat Ci ministrowie, ale chyba oznacza to nową strategię gospodarczą rządu. Hausner ma dobrą opinię w środowisku ekonomicznym. Odpowiedz Link Zgłoś
brydzyt Re: Kaczmarek i Piechota odchodzą z rzadu 06.01.03, 17:49 A może chodzi o to, żeby "przykryć" aferę z Rywinem??? W końcu premier wiedział, a nie powiedział... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stanley Re: Kaczmarek i Piechota odchodzą z rzadu IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 06.01.03, 17:53 steny1 napisał: > Nie wiem dlaczego akurat Ci ministrowie, ale chyba oznacza to > nową strategię gospodarczą rządu. Hausner ma dobrą opinię w > środowisku ekonomicznym. W którym środowisku?Tych od Keynes'a? Odpowiedz Link Zgłoś
krzyyy Re: i kopnąć w d..pę Kołodkę !!! 06.01.03, 17:58 nie mogę na tego faceta patrzeć - błazen jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LastBoyScout Re: Kaczmarek i Piechota odchodzą z rzadu IP: *.proxy.aol.com 06.01.03, 18:29 Jaka NOWA strategie gospodarcza????!!!!!! Ani to stategia a ubecka amatorszczyzna pod zydowskie dyktando, ani to gospodarcza bo to zwykle zlodziejstwo, ani nic nowego bo kazdy rzad od czasow Gomulki (a zwlaszcza w erze Balcerowicza) ma jakas "odnowe" na sztandarach i nigdzie wiecej .... Nastepne igrzyska dla nadetych Polaczkow gdy chleba coraz mniej ... Wyspiański Idę posępny, a grają mi dzwony Ze wszystkich kościołów bijące Idę posępny a lśnią mi wieżyce Szczytami niebo kłujące I świętych kopców rząd Wawelu wzniosły mur Świetląca się Wisły toń Hejnałów złotych chór Rycerskich skrzydeł szum I warty w dole tłum I wokół mowa swojska Wciąż kłamią mi, że to Polska Bo tu niewoli krąg Narodu długa noc I ten królewski gród Udaje tylko moc A ten katedry dzwon Tętniący jego ton Jedynie głupców mami Że się rządzimy sami A ja o Polsce marzę Co nie jest tylko witrażem I nie komedią na scenie Ale spełnieniem Niechże się taka stanie Co by nie była udaniem By szyldem tylko nie była Lecz żeby żyła A ludzie, co mnie mijają I czymś tam się pocieszają Pociecha dla nich jak tarcza I to już im wystarcza A myśl ich podła kusi Że tak już zostać musi I będą sobie kłamać Że zmartwychwstanie sama A we mnie wielki okrzyk drga Słowami tymi natchniony - Wyzwoleń ten tylko doczeka się dnia Kto własną wolą wyzwolony ! sł. J.Czech, muz. P.Gintrowski steny1 napisał: > Nie wiem dlaczego akurat Ci ministrowie, ale chyba oznacza to > nową strategię gospodarczą rządu. Hausner ma dobrą opinię w > środowisku ekonomicznym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris P. Re: Kaczmarek i Piechota odchodzą z rzadu IP: *.wmmv.put.poznan.pl 07.01.03, 07:44 steny1 napisał: > Nie wiem dlaczego akurat Ci ministrowie, ale chyba oznacza to > nową strategię gospodarczą rządu. Hausner ma dobrą opinię w > środowisku ekonomicznym. To nie nowa strategia gospodarcza, to strach przed rozliczeniem gospodarczym i budżetowym 2002 roku. Będzie na kogo zwalić ten ciąg niepowodzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek Żegnaj RUDZIELCU, żegnaj ŁAPÓWKA IP: 217.11.133.* 06.01.03, 18:07 wreszcie pogonili Rudzielca!!! dosyć już buty i arogancji już chyba odpłacił się swojemu zapleczu finansowemu typu Kratiuk i Nawrocki by,by pięknisiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taktoja Re: Kaczmarek i Piechota odchodzą z rzadu IP: *.proxy.aol.com 06.01.03, 18:17 Wyklety powstan ludu.....tylko kto i przeciwko komu? Chyba wszyscy przeciwko wszystkim! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Nikolski i Las Vegas IP: *.netburg.pl 06.01.03, 18:33 Nikolski popierał Turka z Bałej Podlaskiej,który obiecywał tam Las Vegas-ciekawe jakie pomysły będzie miał teraz?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Busz Z Piechoty taki min. jak ze mnie Malysz :))))))))) IP: *.ny325.east.verizon.net 06.01.03, 18:38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal tow. lech nikolski IP: *.raytheon.com / 147.25.44.* 06.01.03, 18:37 czy ktos wie kto to jest? zyciorys........ wyglada na politruka z rzaduw pzpr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: tow. lech nikolski IP: *.oepd.com.pl 07.01.03, 14:13 Panie Lechu niech Pan weźmie do pomocy tego Turka z Podlesia - przyda się do robienia cudów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?????????????? no a kiedy tow. premier??? IP: *.raytheon.com / 147.25.44.* 06.01.03, 18:39 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witek Jakubowska - kopniak w górę - musi odpuścić ustawę IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.01.03, 18:42 o mediach. I wszystko się uciszy. Czy Kwaśniewski będzie rozjemcą w sprawie Agora - III RP ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZL No to pełen bolszewizm !! gospodarka i praca w jednym IP: *.lubin.dialog.net.pl 06.01.03, 18:55 worku. Miler ty zasrańcu ODEJDŹ !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łeee Torbiel na prezydenta !! IP: *.lubin.dialog.net.pl 06.01.03, 18:57 mam dość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laptor Re: Kaczmarek i Piechota odchodzą z rzadu IP: *.ha.pwr.wroc.pl 06.01.03, 19:03 Kaczmarek to piętrowy. Był popychadłem na studiach, wiem bo studiowalem z nim. Nikt szczególny. Nikogo nie szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narsisus Re: Kaczmarek i Piechota odchodzą z rzadu IP: *.uni-oldenburg.de 06.01.03, 19:19 o ile nie dziwi mnie dymisja Kaczmarka, poniewaz duzo kontrowersji wzbudzaly jego decyzje personalne przy obsadzie kierowniczych stanowisk w spolkach skarbu panstwa ( " bo Staszek chcial sie sprawdzic w biznesie"), a takze mizerne wplywy budzetowe z tytulu prywatyzacji, o tyle decyzja o zdymisjonowaniu Piechoty wydaje mi sie dziwna, gdyz na tle calego rzadu wyroznial sie raczej pozytywnie i w ostatnich czasach chcial cos konstruktywnego zrobic (zamknac nierentowne kopalnie),dlatego jego nastepca pomny losu Piechoty na pewno nie odwazy sie w zaden sposob narazic tak wplywowej grupie interesu jaka sa zwiazki zawodowe, a szkoda, bo moglo z tego wyniknac cos dobrego dla Polski!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gekkon Re: Kaczmarek i Piechota odchodzą z rzadu IP: *.tele2.pl 06.01.03, 20:01 www.abc.com.pl/serwis/mp/2001/0740.htm-------- 2) Sławomir Cytrycki - Podsekretarz Stanu w Kancelarii Prezesa Rady Ministrów, syn Ryszarda, urodzony 17 grudnia 1951 r. w Łodzi, zamieszkały w Warszawie, oświadczył, że był świadomym i tajnym współpracownikiem organów bezpieczeństwa państwa w rozumieniu art. 1, art. 2 i art. 4 powołanej ustawy. --------- i bez komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Kaczmarek i Piechota odchodza˛ z rzadu IP: *.chello.pl 06.01.03, 20:11 S?awomir Cytrycki - Podsekretarz Stanu w Kancelarii Prezesa > Rady Ministrów, syn Ryszarda, urodzony 17 grudnia 1951 r. w > ?odzi, zamieszka?y w Warszawie, os´wiadczy?, z˙e by? s´wiadomym i > tajnym wspó?pracownikiem organów bezpieczen´stwa pan´stwa w > rozumieniu art. 1, art. 2 i art. 4 powo?anej ustawy. > --------- > i bez komentarza Nominowanie bylych wspolpracownikow UB na eksponowane stanowiska panstwowe jest kpina obecnej ekipy z calej demokratycznej przemiany w Polsce po roku 1989. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Niepelna informacja 06.01.03, 21:10 Na początku lat 70 ukończył Leningradzki Instytut Finansowo- Ekonomiczny. Studiował też na Uniwersytecie Łódzkim, gdzie następnie został asystentem w Instytucie Ekonomii Politycznej Uniwersytetu Łódzkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Złe Mzimu W Kongu rekonstruują rząd - jest posada dla Kaczmarka IP: *.rp.pl / 10.140.100.* 06.01.03, 20:12 W kraju, przez który podopieczni Rudego przeprali pieniadze pod haslem inwestycji KGHM, jest wakat w rządzie i to nie jeden, bo ostatnio Kabila rozpedzil caly gabinet. Moze wiec wyslać Wieśka jako nasz produkt eksportowy typu know-how do Afryki. Musialby jednak chlopisko pamietac,że gdyby cos przykleilo mu sie do reki, Kabila nakarmilby nim krokodyle w rzece Kongo. Odpowiedz Link Zgłoś
01boryna Rzygac sie chce 06.01.03, 20:22 To ze sie wymieniaja nie jest zaskoczeniem. Pobyli, oblowili sie, czas na innych. Niech tez maja.Rzygac sie chce ze w rzadzie zasiadzie jeszcze jeden, ktory tak dobrze sobie radzil w rzadach PRL i ktory oficjalnie przyznal ze byl kapusiem UB! Calkiem oficjalnie i w majestacie prawa! Ci wszyscy byli czlonkowie biura politycznego PZPR (organizacji ktora tyle zlego zrobila dla Polski i zaprzedala sie i caly kraj rosjanom - Kwasniewski, Miller i inni). Kto wybral tych ludzi, ktorzy teraz smieja sie i pluja w twarz porzadnym ludziom! To nie jest zmiana na lepsze. To nie jest zadna zmiana. To jest poprostu drwina i wysmiewanie sie z wszystkich tych ktorzy ponosili najwieksze straty, tracili najblizszych za okupacji komunistycznej,z wszystkich tych dla ktorych Polska to nie jest puste slowo, dla wszystkich tych ktorzy codziennie maja w kieszeni te mala ksiazeczke z orzelkiem na okladce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryba Re: Rzygac sie chce IP: *.dip.t-dialin.net 06.01.03, 21:01 Czy istnieje w dzisiejszej Polszczyznie slowo bardziej pogardliwe niz "UBek" czy "SBek"?Jaki mamy miec szacunek dla ekipy ktora w duzej czesci sklada sie z funkcjonariuszy tamtych pogardzanych instytucji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kira Re: Rzygac sie chce IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 06.01.03, 21:30 Czego można oczekiwać od tych, którym brakuje zwykłego poczucia przywoitości? Pan premier - szczery demokrata i orędownik UE zapomniał, jakich idei bronił i jak przekonywał społeczeństwo o wyższosci Świąt Wielkiej Nocy. Przyzwoici ludzie, jeśli uczestniczyli w "budowie lub utrwalaniu" systemu, który zbankrutował, nie pchają sie na afisz (wyborczy). Dla pozostałych ubecja to instytucja, która stała na straży porządku i komunistycznej ideologii - w końcu można polegać na zahartowanych w bojach towarzyszach!!! Najbardziej przygnębiające jest to, że kilka dziesięcioleci prania mózgów przez propagandę przyniosło efekt w postaci stępienia wrażliwości społeczeństwa i zdolności odróżniania dobra od zła. Korupcja, kłamstwa i kłamstewka, cynizm nie dyskredytują polityków, nie wywołują potępienia społecznego i ostracyzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LastBoyScout powtorka (ktora to juz?!) z historii ... :( IP: *.proxy.aol.com 06.01.03, 22:08 I świętych kopców rząd Wawelu wzniosły mur Świetląca się Wisły toń Hejnałów złotych chór Rycerskich skrzydeł szum I warty w dole tłum I wokół mowa swojska Wciąż kłamią mi, że to Polska Bo tu niewoli krąg Narodu długa noc I ten królewski gród Udaje tylko moc A ten katedry dzwon Tętniący jego ton Jedynie głupców mami Że się rządzimy sami A ja o Polsce marzę Co nie jest tylko witrażem I nie komedią na scenie Ale spełnieniem Niechże się taka stanie Co by nie była udaniem By szyldem tylko nie była Lecz żeby żyła A ludzie, co mnie mijają I czymś tam się pocieszają Pociecha dla nich jak tarcza I to już im wystarcza A myśl ich podła kusi Że tak już zostać musi I będą sobie kłamać Że zmartwychwstanie sama ......... (fragmenty Wyspianski, J.Czech) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Rzygac sie chce IP: *.dip.t-dialin.net 06.01.03, 22:12 Gość portalu: Kira napisał(a): > Czego można oczekiwać od tych, którym brakuje zwykłego poczucia przywoitości? > Pan premier - szczery demokrata i orędownik UE zapomniał, jakich idei bronił i > jak przekonywał społeczeństwo o wyższosci Świąt Wielkiej Nocy. Przyzwoici > ludzie, jeśli uczestniczyli w "budowie lub utrwalaniu" systemu, który > zbankrutował, nie pchają sie na afisz (wyborczy). Dla pozostałych ubecja to > instytucja, która stała na straży porządku i komunistycznej ideologii - w końcu > > można polegać na zahartowanych w bojach towarzyszach!!! > Najbardziej przygnębiające jest to, że kilka dziesięcioleci prania mózgów przez > > propagandę przyniosło efekt w postaci stępienia wrażliwości społeczeństwa i > zdolności odróżniania dobra od zła. Korupcja, kłamstwa i kłamstewka, cynizm nie > > dyskredytują polityków, nie wywołują potępienia społecznego i ostracyzmu. ........a TOBIE odpowiedza dyzurni "pisacze", ze powinnas sie leczyc. Dzieki za Twoje bardzo madre i wywazone slowa. Nasze spoleczenstwo jest bardzo chore. Ja czekam tylko na goraczke 40 stopni. Moze wtedy cos sie odmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ga Re: Rzygac sie chce IP: frodo:* / *.gda.pl 07.01.03, 10:44 Gość portalu: piotrek napisał(a): > Gość portalu: Kira napisał(a): > > > Czego można oczekiwać od tych, którym brakuje zwykłego > poczucia przywoitości? > > Pan premier - szczery demokrata i orędownik UE zapomniał, > jakich idei bronił i > > jak przekonywał społeczeństwo o wyższosci Świąt Wielkiej Nocy. > Przyzwoici > > ludzie, jeśli uczestniczyli w "budowie lub utrwalaniu" > systemu, który > > zbankrutował, nie pchają sie na afisz (wyborczy). Dla > pozostałych ubecja to > > instytucja, która stała na straży porządku i komunistycznej > ideologii - w końcu > > > > można polegać na zahartowanych w bojach towarzyszach!!! > > Najbardziej przygnębiające jest to, że kilka dziesięcioleci > prania mózgów przez > > > > propagandę przyniosło efekt w postaci stępienia wrażliwości > społeczeństwa i > > zdolności odróżniania dobra od zła. Korupcja, kłamstwa i > kłamstewka, cynizm nie > > > > dyskredytują polityków, nie wywołują potępienia społecznego i > ostracyzmu. > > > > ........a TOBIE odpowiedza dyzurni "pisacze", ze powinnas sie > leczyc. > Dzieki za Twoje bardzo madre i wywazone slowa. > Nasze spoleczenstwo jest bardzo chore. > Ja czekam tylko na goraczke 40 stopni. Moze wtedy cos sie > odmieni. Społeczeństwo nie jest chore. Społeczeństwo po prostu nie ma alternatywy.W 1997 roku ludzie jeszcze raz dali szanse prawicy. Jak to się skończyło wiemy wszystcy. Tylu złodziei i szubrawców powołujących się na etos "Solidarności" (za niektórymi z nich trzeba było wysyłać listy gończe) do tej pory nie notowano.Niespotykana była też niekompetencja, czasami wręcz głupota wysokich urzedników państwowych. Zresztą kompetencje nie liczyły się zupełnie. BMW - bierny, mierny, wierny i do tego "swój", tylko to się liczyło. No i do tego ten uczciwy i zarazem poczciwy profesor Buzek. Dzisiaj wiemy przynajmniej że za ten cały burdel odpowiedzialny jest Miller. Wtedy tak naprawdę nie było wiadomo kto jest premierem. Buzek, czy może szefowa jego gabinetu Teresa Kamińska, czy może jedak Marian Krzaklewski. Tak naprawdę większośc ludzi ma już gdzieś stare podziały. Wyrosło nowe pokolenie dla którego to już tylko historia, a ci starsi też zapominają powoli o przykrych aspektach życia w realnym socjaliźmie, w pamięci pozostają tylko chwile przyjemne, wiadomo byli wtedy o kilkadziesiąt lat młodsi. Ludzie chcą po prostu rządów skutecznych i co się z tym wiąże, poprawy własnego bytu. Jak na razie rząd Millera nie spełnia pokładanych w nim nadziei i to jest fakt. Ale może jeszcze za wcześnie na oceny.Tak czy inaczej rozsądnej alternatywy dla SLD w tej chwili nie ma. Alternatywą nie może być prawica, bo tak naprawdę ona nie istnieje. Nie wydaje się by ludzie jeszcze raz zawierzyli przebierańcom z platformy i PiSu którzy uciekli z tonącego okrętu jakim był AWS, bo przez cztery lata przekonali się jak to dobrze być posłem lub senatorem. Alternatywą dla SLD może być tylko Lepper i jego Samoobrona. Warto się nad tym zastanowić. Czy byłoby to dobre dla Polski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Kaczmarek i Piechota odchodzą z rzadu IP: *.BCHydro.BC.CA 06.01.03, 22:55 Spojrzcie no tylko na te zakazane czerwone ryje. Nic tylko w budionnowki to towarzystwo ubrac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: Kaczmarek i Piechota odchodzą z rzadu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.03, 23:05 A Łybacka????? Odpowiedz Link Zgłoś