Gość: Aśka IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.01, 20:07 Jaką? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: prowokat a po co jest w ogóle matura IP: *.chello.pl 22.10.01, 20:22 no własnie po co mój system kształcenia wyglada nastepująco 1)NA UNIWERSYTET PRZYJMUJĄ TYCH CO ZDALI EGZAMIN NIEZALEŻNIE OD WIEKU 2)a co przed uniwersytetem to już indywidualna sprawa można w domu można poza zależy od checi i możliwości oraz zdolności no bo niby po co 12 lat pieprzenia głupot do głów (przed uniwerkiem) --(chociaż Uniwersytet to 5 lat dalszego ogłupiania)- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielgos do prowokat'a IP: *.BMJ.net.pl 25.10.01, 12:24 Gość portalu: prowokat napisał(a): > no własnie po co mój system kształcenia wyglada nastepująco > 1)NA UNIWERSYTET PRZYJMUJĄ TYCH CO ZDALI EGZAMIN NIEZALEŻNIE OD WIEKU > 2)a co przed uniwersytetem to już indywidualna sprawa można w domu można poza > zależy od checi i możliwości oraz zdolności no bo niby po co 12 lat pieprzenia > głupot do głów (przed uniwerkiem) --(chociaż Uniwersytet to 5 lat dalszego > ogłupiania)- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prowokat do wodoglowca IP: *.chello.pl 25.10.01, 19:02 > a po co matura? no wlasnie po co > a po szkoła? no wlasnie po co jest taka instytucja jak szkoła > a po co praca? po gówno > a po co żyć? nie wiem po co > po co wogóle się rodziłeś? po to żeby z takimi bucami jak ty rozmawiać > trzeba się było zbuntować przed urodzeniem i zostać w ciepłym brzuchu matki, > a tak wyrosłeś na lenia i upierdliwca. jak nie umiesz pogadać bez przymiotników to spierdalaj bo tak ja też potrafię wyrosłeś na chuja i buca Odpowiedz Link Zgłoś