werbus 02.06.06, 07:12 Odzyskanie inteligencji przez PiS nastąpi wtedy gdy kiedyś rozdzielone półkule mózgowe między dwóch takich połączą się ponownie w jedną całość. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
galba Prawdziwa inteligencja jest po stronie PiS 02.06.06, 07:28 To co wybiera PO to tylko niedojdy z awansu społecznego - wystarczy poczytać ich wpisy na forum. To przecież teksty na poziomie dawnej 7 klasy podstawówki (i to w kiepskiej szkole). Odpowiedz Link Zgłoś
render Re: Zeby cos odzyskac, trzeba to najpierw miec 02.06.06, 07:49 Otóż to, przecież nie można odzyskać czegoś, co albo ma się od urodzenia, albo nie. W końcu wystarczy popatrzeć na pissowskich forumowiczów, aby to zrozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
centrolew Re: Zeby cos odzyskac, trzeba to najpierw miec 02.06.06, 09:13 Cytuję: "W zeszłym roku profesura była w sporej części PiS przychylna. Teraz jest duży dystans". Może warto dosadniej zapytać - czy dziś już tylko inteligentni inaczej i tzw. ciemny lud popierają PiS?! Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Oj przyda im sie trochę inteligencji! 02.06.06, 10:29 Bo ten PiSiak cierpiał srodze , kiedy sikał po podłodze... łodi ridi , dig , dig ... Pisuar w hipermarkecie. Musicie w niedzielę zamknąć te markety ja jestem PiSiak, bardzo chcę do toalety. Mam taką zasadę, spragnionego napoić i w celu zbawienia dać, nawet się wydoić. Ja wierzę, że próbie podda mnie pątnica, nie bladawa dama, lecz wieczna dziewica. Dlatego w dużym tłoku łapie mnie obsesja, gdy obok jest kobieta zaczyna się sesja. Gdzie mi jest najgorzej, wy pewnie zgadniecie, łapię to przed kasą, gdym w hipermarkecie. Otóż jak ja stoję do nieszczęsnej kasy podchodzą wciąż one, choć mam blisko prasy. A skąd ja mam wiedzieć, która to dziewica, poddaje mnie próbie, przykazań dziedzica? Więc ją przepuszczam i marzę o klozecie, czasem całodobowo tkwię w hipermarkecie. Z cierpieniem hamuję te ziemskie pragnienia, wiem droga przez mękę, wiedzie do zbawienia. Już, już dla mnie w kasie jest opłaty proza, znowu podchodzi dziewictwa apoteoza. Ponownie czekam, będą sami faceci, Radio Maryja w słuchaweczkach mi leci. Pęcherz mnie pocisnął, tak chcę do toalety, to przez te świętości i hipermarkety poddaję się próbie na wolę cierpienia, nie sięgnę po PiSka dla woli zbawienia. Zostawiam zakupy, już więcej nie mogę, wybieram do kibla jak najkrótszą drogę. Czasami nie zdążę, jestem ukarany, więc z pokorą dalej przepuszczam te damy. Najlepiej iść z żoną w te hipermarkety, porobimy zakupy i do toalety! Brakło nam paliwa, piękna okolica, popcha auto żona, bo nie jest dziewica! Odpowiedz Link Zgłoś
wan4 Jarek musiał z księzyca na głowe upaść (pewnie 02.06.06, 18:14 gdy próbował go ukraść) Jak może odzyskać coś, czego nigdy nie miał!? To akurat, nie patriotyzm, jest w rzeczy samej zdeterminowane genetycznie. Tak więc Jarek łgażem, krętaczem i nieudacznikiem się urodził i takim umrze. Wcześniej jednak reszte rozp.eprzy. Bo do tego genetyczne ma predyspozycje. I przeklną go następne pokolenia... Amen, odejdź w niesławie himero jednojajowa... Odpowiedz Link Zgłoś
krychola Re: Zeby cos odzyskac, trzeba to najpierw miec 02.06.06, 11:40 centrolew napisał: > Cytuję: "W zeszłym roku profesura była w sporej części PiS przychylna. Teraz > jest duży dystans". > > Może warto dosadniej zapytać - czy dziś już tylko inteligentni inaczej i tzw. > ciemny lud popierają PiS?! > Nie dodałeś że profesura SGH! A wynikało to stąd że miali że Kaczor obiecał miejsca w zarządach spółek skarbu państwa. Tylko chyba jednak nie dostali Odpowiedz Link Zgłoś
krychola Re: Zeby cos odzyskac, trzeba to najpierw miec 02.06.06, 11:36 render napisał: > Otóż to, przecież nie można odzyskać czegoś, co albo ma się od urodzenia, albo > nie. W końcu wystarczy popatrzeć na pissowskich forumowiczów, aby to zrozumieć. Że jeden Galba się produkuje i mu nic nie wychodzi to nie znaczy że inni nie są inteligentniejsi! Odpowiedz Link Zgłoś
kazek100 Re: Oho, odezwała się "dojda"... ;-> 02.06.06, 11:21 a jakie przekonujące argumenty galba podał! zachwycony jestem i zaraz lecę głosować na pis. szczególnie że jak czytam wpisy zwoleników pisu, to w 99% przypadków argumentacja jest właśnie tak przekonująca. No chyba, że chodziło mu o to, że nawet 7-latek może przebić argumenty pisowca. W tym coś jest. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Oho, odezwała się "dojda"... ;-> 02.06.06, 15:17 Jako człowiek wykształcony, nie życzę sobie, aby do mnie uśmiechali się osobnicy dający dupy Lepperowi. Odpowiedz Link Zgłoś
jola135 Re: Prawdziwa inteligencja jest po stronie PiS 02.06.06, 08:01 galba napisał: > To co wybiera PO to tylko niedojdy z awansu społecznego - wystarczy poczytać > ich wpisy na forum. To przecież teksty na poziomie dawnej 7 klasy podstawówki > (i to w kiepskiej szkole). no i co ubeku na emeryturze,miałeś już wypróżnienie? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Jolu, Ty naprawdę nie masz innych zmartwień? 02.06.06, 13:07 jola135 napisała: > > no i co ubeku na emeryturze,miałeś już wypróżnienie? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof3 inteligencja nie zniża się do POziomu PiSu 02.06.06, 08:22 i koleś, jak nie ma demokracji socjalistycznej, tak też nie ma inteligencji kaczo-tuskowej Odpowiedz Link Zgłoś
mkorbel Re: Prawdziwa inteligencja jest po stronie PiS 02.06.06, 09:17 Jak PIS wywali całe ptactwo: Kaczki, Gąske i trzeciego bliźniaka, no i oczywiście wanne-mana to będzie szansa na odzyskanie poparcia. Odpowiedz Link Zgłoś
chamoobrona Re: Prawdziwa inteligencja jest po stronie PiS? 02.06.06, 10:34 A co to znaczy "prawdziwa"? Tzn. jedynie słuszna? Nie widaje Ci się, że jeśli ktoś mówi o jedynie słusznej inteligencji daje sygnał, że sam z inteligencją ma niewiele wspólnego? Ten tok myślenia jest identyczny jak u komunistów, tylko lansuje go inna banda debili. A na elektorat inteligencji to trzeba sobie po pierwsze zasłużyć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Prawdziwa inteligencja jest po stronie PiS 02.06.06, 13:08 mkorbel napisał: > Jak PIS wywali całe ptactwo: Kaczki, Gąske i trzeciego bliźniaka, > no i oczywiście wanne-mana to będzie szansa na odzyskanie poparcia. Obawiam się, że i to nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
hepowy Re: Prawdziwa inteligencja jest po stronie PiS 02.06.06, 09:20 Odezwał się pierwszy inteligent IV RP. Dla otrzeźwienia radziłbym poczytać własne komentarze na forum i zastanowić się nad ich poziomem. Jeszcze jedna rada. Warto by było zmienić w końcu nazwę twojego bloga, bo rozsądku tam nie uświadczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_nowak ROTFL - i ludzie pokroju Kurskiego beda 02.06.06, 13:26 odzyskiwac inteligencje? :D Odpowiedz Link Zgłoś
chilly Re: Prawdziwa inteligencja jest po stronie PiS 02.06.06, 18:27 Inteligencja ma jak zwykle swoje zdanie. A "prawdziwa" inteligencja jest oczywiście z PIS-em. Odpowiedz Link Zgłoś
perski_dziadzio PiS - partia nieinteligentna i niepatriotyczna 02.06.06, 09:42 Dziś w Trójce o 8.15 wystąpił "proszem paniom" Gosiewski. Jak zawsze, z uporem maniaka w co drugie zdanie wplatał to błędne wyrażenie (mniejsza o wymowę), biorąc przykład ze swojego prezesa. Czy nie ma w tym całym PiSie choć jednego odważnego inteligenta (znającego język polski), który zwróciłby uwagę nieukom, cymbałom i ćwierćinteligentom ze swojej partii, że zwracając się do kobiety, a nie prosząc jej o nic ani do niczego, należy mówić "proszę PANI", a nie "proszę PANIĄ". Każdy absolwent podstawówki powinien o tym wiedzieć. Ciekawe, że ta niepatriotyczna przypadłość (kultywowanie poprawnej polszczyzny uważam za wyraz patriotyzmu)dotyczy prawie wszystkich ważniejszych osób w PiSie i otoczeniu prezydenta (z nim samym na czele), a dziwnym trafem omija większość działaczy innych ugrupowań. Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika kto z kim przestaje, takim sie staje. 02.06.06, 10:00 perski_dziadzio napisał: > Dziś w Trójce o 8.15 wystąpił "proszem paniom" Gosiewski. Jak zawsze, z uporem Odpowiedz Link Zgłoś
ozesz-ty1 Re: PiS - partia nieinteligentna i niepatriotyczn 02.06.06, 11:05 perski_dziadzio napisał: >nieukom, cymbałom i ćwierćinteligentom ze swojej partii, że zwracając się do kobiety, a nie prosząc jej o nic ani do niczego, należy mówić "proszę PANI", a nie "proszę PANIĄ". Ja "wymiękam", kiedy słyszę "w roku dwu tysięcznym [np.] szóstym"... > Ciekawe, że ta niepatriotyczna przypadłość (kultywowanie poprawnej polszczyzny > uważam za wyraz patriotyzmu)dotyczy prawie wszystkich ważniejszych osób w > PiSie i otoczeniu prezydenta (z nim samym na czele), a dziwnym trafem omija > większość działaczy innych ugrupowań. "dwutysięcznym którymś" mówią prawie wszyscy politycy. A celują, oczywiście, polscy "patrioci"... :( Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_nowak Re: PiS - partia nieinteligentna i niepatriotyczn 02.06.06, 13:18 > Ja "wymiękam", kiedy słyszę "w roku dwu tysięcznym [np.] szóstym"... to moze i jest blad, ale popularny i ja bym go wybaczyl... Natomiast nienawisc do "ą" na koncu wyrazow jest koszmarna. Jak gosiewski, czy giertych ostatnio w sejmie "te sprawy SOM bardzo wazne", oni "pojDOM" ... o filipinkach gosiewskiego juz nie wspominajac... Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: PiS - partia nieinteligentna i niepatriotyczn 02.06.06, 22:02 A czego tu wymagać od Gosiewskiego? Każdy słyszał prezydenta nazywającego papieża Waszą Swiętobliwością zamiast Swiątobliwością (dzięki Bogu, że się nie przejęzyczył i nie powiedział Świętojebliwość). Ciągle sie mylił, Benedykt XVI lepiej mówił po polsku od niego. Wczoraj zaś tak coś wybełkotał, że w ogóle nic nie zrozumiałam. Całemu PiS-owi, a prezydentowi w szczególności, potrzebny jest dobry polonista od zaraz. A poza tym jak PiS chce odzyskiwać kogoś, kogo nigdy nie miał? Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Re: PiS - partia nieinteligentna i niepatriotyczn 03.06.06, 14:14 Perski, dziękuję, już myślałem, że tylko mnie to razi. Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Taka inteligencja jak ty, galba? Ponizej 100 IQ, 02.06.06, 09:45 zadnej wiedzy o swiecie i znajomosci jezykow obcych, by te wiedze bez posrednictwa Naszego Dziennika zdobywac? Jak ty masz czelnosc wypowiadac sie na ten temat po tym wszystkim, co na tym forum napisales i co do dzis tkwi jak kpina z ludzkiej inteligencji w searchu tego forum? Odpowiedz Link Zgłoś
cinek08 Re: Prawdziwa inteligencja jest po stronie PiS 02.06.06, 10:04 Bardzo ciekawe że podobnie twierdzili komuniści. No ale uraczę cie wpisem na poziomie 7 klasy. Jarosław K miota się coraz bardziej. widac to po jego decyzjach. zalatwia nielegalnie finansowanie firmom, nie chce ujawnic teczki i uzywa aparatu panstwowego do prywatnych celow. jego nedzny rzad nie zrobil nic w kierunku poprawy sytuacji w kraju, nie przyjal zadnej waznej ustawy za to bawi sie w najlepsze rozpetujac afery, powolujac komisje ktore niczym sie nie roznia od komisji mccarthyego w usa (zawisza juz na pierwszym posiedzeniu dal sygnal ze podmiotu badanego nie mozna traktowac na rowni z podmiotami dostarczajacymi dowody przy czym zlamal elementarna zasade panstwa demokratycznego ze WSZYSCY sa rowni wobec prawa) i obwiniaja o wszystko po i sld (apropos nie glosuje na te partie). Pondto zkad przekonanie ze po jest winna temu ze nie powstal popis? przeciez to partia ktora dostala najwiecej gloso ma zadani tworzenia rzadu. Twoj prezydent sie osmiesza powtarzajac to przy kazdym wystapieniu. Co sie tyczy poparcia inteligencji to popatrz na wyniki sondazy. Wiekszosc inteligencji jest zdegustowana tym co robi pis i popiera wlasnie po i sld. twoja partyjka kojazy sie w coraz wiekszym stopniu z chamstwem glupota arogancja i calkowitym brakiem poszanowania dla prawa. Stosuje zasade: do as I say. Not do as I do. Przykladem moze byc juz wspomniane dzialanie jaroslawa K. w sprawie lobbingu lub teczki albo urbanskiego. Teraz powiedz mi jak czlowiek inteligentny moze z czystym sumieniem (pod warunkiem ze nie dziala tylko dla wlasnej korzysci) glosowac na takich ludzi. A co do niedojd z awansu spolecznego to jesli miales na mysli tych ktorzy stracili na transformacji ustrojowej to tak sie "nieszczesliwie" sklada ze na twoja partie to najwiecej takich glosuje. Jesli chodzi o wpisy na forum to moze bys sie postaral zrobic jakas statystyke. Moge sie zalozyc ze biorac pod uwage kretynskie wpisy wyjdzie podzial pol na pol bo zwolennicy twojej linii tez wypisuja idiotyzmy. Na przyklad ten post na ktory wlasnie odpisuje. Odpowiedz Link Zgłoś
iczi-iczi Re: Prawdziwa inteligencja jest po stronie PiS 02.06.06, 10:11 galbino.Podziwiam Twój ból /i to w kiepskiej szkole /Szczególnie ,że do tej szkoły miałeś pod górkę !Ale za to jakie teraz efekty.Buzi,buzi od cioci RÓzi. Odpowiedz Link Zgłoś
krychola Re: Prawdziwa inteligencja jest po stronie PiS 02.06.06, 11:52 iczi-iczi napisała: > galbino.Podziwiam Twój ból /i to w kiepskiej szkole /Szczególnie ,że do tej > szkoły miałeś pod górkę !Ale za to jakie teraz efekty.Buzi,buzi od cioci RÓzi. A moja kolezanka sama sobie się dziwiła że skończyła szkołę bo miała do szkoły pod górkę, dwa parki po drodze i nawet jak już była pod drzwiamy sali lekcyjnej to też zdarzało jej się do środka nie wejść. A więc w jego przypadku to że pod górke miał nic nie znaczy. Może mało oleju w głowie? Odpowiedz Link Zgłoś
krychola Re: Prawdziwa inteligencja jest po stronie PiS 02.06.06, 11:29 Ale twoja wypowiedź też świadczy że jednak daleko tobie do tej inteligencji! A czasami ma się wrażenie że ty w ogóle nie miałeś szczęścia skończyć obecnej podstawówki Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: Prawdziwa inteligencja jest po stronie PiS 02.06.06, 21:53 Nie męcz się! Ty po prostu śmieszny jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejslu Re: Prawdziwa inteligencja jest po stronie PiS 03.06.06, 00:20 galba napisał: > To co wybiera PO to tylko niedojdy z awansu społecznego - wystarczy poczytać > ich wpisy na forum. To przecież teksty na poziomie dawnej 7 klasy podstawówki > (i to w kiepskiej szkole). Za taki tekst, drogi Galbo, powinieneś dostać w ryj. Ode mnie. Niestety - Ty nie masz odwagi się podpisać... Nie życzę sobie, aby miernoty Twojego pokroju nazywały mnie "niedojdą z awansu społeczengo". Bo kimże Ty jesteś? Śmierdzącym tchórzem, który blubra na forum znienawidzonej przez PiS "Gazety Wybiórczej"? Czemu nie mogę z Tobą podyskutować na łamach forum Radia Maryja? Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Odzyskanie inteligencji - cel PiS na najbliżs 02.06.06, 07:42 to jest bardzo trudne zadanie, Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Odzyskanie inteligencji - cel PiS na najbliżs 02.06.06, 08:11 maureen2 napisała: > to jest bardzo trudne zadanie, rzeklabym nawet, ze niewykonalne.... Odpowiedz Link Zgłoś
chamoobrona Partia z inteligencją ! Inteligencja z ... 02.06.06, 10:49 Skąd my to znamy? Koło fortuny przechyliło się w drugą stronę! PIS mówi językiem swoim odwiecznych wrogów! Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: inteligencja z odzysku?! 02.06.06, 12:38 b.krakus napisał: > używana i w ogóle... recykling? a co, pisiaki do zielonych sie zapisaly? Odpowiedz Link Zgłoś
gg1968 nie, ale maja genetyczny patriotyzm :-) 02.06.06, 19:15 a reszta to i tak wina PO Odpowiedz Link Zgłoś
silezius.monachijski Program PiS i Samoobrony Programem Narodu! 02.06.06, 07:46 Wytężoną i sumienną pracą uczcimy postanowienia Kongresu PiS! PiS Przewodnią Siłą Narodu! Sztandary w górze, szeregi mocno zwarte MW maszeruje spokojnym, równym krokiem Odpowiedz Link Zgłoś
adminka.a Re: Program PiS i Samoobrony Programem Narodu! 02.06.06, 07:51 atakują klony, będą ich miliony :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
99xyz Re: Program PiS i Samoobrony Programem Narodu! 02.06.06, 10:25 nie wolno tak brzydko wypowiadać się o nas delegatach na Kongres.NASZA PARTIA liczy 1637 członków /sympatyków brak /Na kongres przybywa 1500.Dlaczego tak mało ?Bo przecież ktoś musiał zostać w domu.Tylko wrogi nam element twierdzi,że Ci co zostali robią NOWYCH CZŁONKÓW. Odpowiedz Link Zgłoś
arahat1 chca odbic od mniej nzi zero ?(patrz wypowiedz 02.06.06, 07:51 millera).....ale tez ukoln za samo krytyke o swoim poziomie intelektualanym.. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Odzyskanie inteligencji - cel PiS na najbliżs 02.06.06, 07:53 Tytuł jak, za przeproszeniem, z "Gazety Wyborczej". Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Odzyskanie inteligencji - cel PiS na najbliżs 02.06.06, 08:00 "Pomysł jest taki: Marcinkiewicz jako najpopularniejszy polityk w Polsce musi zostać wyborczą lokomotywą PiS. Jednocześnie tandem Adam Bielan - Michał Kamiński pracuje nad popularnością prezydenta. Na początek ma się przynajmniej zrównać z premierem." Nic prostszego - wystarczy wrobić Marcinkiewicza w morderstwo albo gwałt na nieletniej i już ich popularnośc będzie porównywalna. Odpowiedz Link Zgłoś
brukselek partia wodzowska 02.06.06, 08:05 zupełnie jak Samoobrona czy LPR.Co trzeba mieć nie w porządku z osobowością żeby popierać wodza,bo co narody mają to historia aż nadto pokazuje Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Odzyskanie inteligencji - cel PiS na najbliżs 02.06.06, 08:03 werbus napisał: > Odzyskanie inteligencji przez PiS nastąpi wtedy gdy kiedyś rozdzielone > półkule mózgowe między dwóch takich połączą się ponownie w jedną całość. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
p26 Re: Odzyskanie inteligencji - cel PiS na najbliżs 02.06.06, 08:13 Inteligenci (rozumiem że chodzi o osoby wykształcone) zazwyczaj popierają liberalną demokrację a nie narodowo - socjalistyczny reżim. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Łże-inteligencka niewdzięcznica 02.06.06, 08:18 Jak tak można? Toż PiS od ośmiu miesięcy dwoi się i troi, zabiega o względy inteligencji, nadskakuje jej, a teraz musi ją jeszcze odzyskiwać? Ci wszyscy dziennikarze, artyści, naukowcy, prawnicy, lekarze, nauczyciele za grosz przyzwoitosci nie mają. Co trzeba im jeszcze obiecać, żeby ten PiS wreszcie pokochali? Obiecuje się im, że będą płacić wyższe podatki - grymaszą. Zapowiada się im, ze z roboty się ich wypieprzy i w kamasze weźmie - jeszcze się certolą. Częstuje się ich Lepperem i Giertychem - nosem kręcą. A żesz wy taka wasza owaka! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Jak się pomnoży przez 2 (bliźniaków) to nawet 80 02.06.06, 08:26 będzie.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Jak się pomnoży przez 2 (bliźniaków) to nawet 02.06.06, 09:12 Dureń, gdy zrobi głupstwo, potem zawsze tłumaczy, że było to jego obowiązkiem. G.B. Shaw ************************************ Fajny cytat, bardzo akuratny do działalnosci braci K. Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Jak się pomnoży przez 2 (bliźniaków) to nawet 02.06.06, 09:42 maruda.r napisał: > > Dureń, gdy zrobi głupstwo, potem zawsze tłumaczy, że było to jego obowiązkiem. > G.B. Shaw > > ************************************ > > Fajny cytat, bardzo akuratny do działalnosci braci K. Tak miało być :-))))))))))) > > Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 Ponoć PiS ma ogłosić program cywilizacyjny 02.06.06, 08:27 Propozycje na kryzys współeczesnych społęczeństw kręgu euro-amerykańskiego. Zobaczymy. Takiego czegoś faktyczni brakuje, aby przywrócic równowag, między polityka , ekonomią i kulturą. Ave Ozyrys! Odpowiedz Link Zgłoś
demis1 Re: inteligencjo - cel PiS u to zrobić 02.06.06, 08:53 z Was oszustow, kłamców i nauczyć WAS JAK PLUC W TWARZ BIC W MORDE ZA NIEPOSLUSZENSTWO PANOM KACZYNSKIM NAJWIEKSZYM KLAMCOM IV RP. NIE DAJCIE SIE WCIAGNAC NA CZLONKI........parti oszukanczej nie godnej reprezentowac POLAKOW Odpowiedz Link Zgłoś
pws3 Odzyskanie inteligencji - (własnej?) cel PiS 02.06.06, 09:06 Własna inteligencja jest, jaka jest. Pozwoliła wygrać wybory, ale co dalej? Póki co wygrywa opcja na centralizm. Znamy już to i wiemy, do czego powadzi. J. Kaczyński: dostęp do eczek tak, ale moja zmieniono (ja nie mam wcale, pomimo wizyty w Pałacu Mostowskich); Giertych: wybiorę podręczniki nauczycielom; Pan Prezydent wspiera Stanisława kardynała Dziwisza w powstrzymaniu lustracji i miesza lustrację księży z lustracją Koscioła. Czy więcej trzeba? Odpowiedz Link Zgłoś
warsawyak Sojusz z "łże-elitą"? 02.06.06, 09:11 No ładnie, przecież był plan rozprawienia się z tąże, a tu teraz próba wkupienia się w jej łaski... Odpowiedz Link Zgłoś
zdr1 Bez sensu! 02.06.06, 09:23 Ta cala inteligencja to jak nie k... to zlodziej, jak nie donosiciel to pederasta itd. itp. Poza tym, to wynarodowiona kosmopolityczna tluszcza. Chcecie zabiegac o jej wzgledy?! To bezcelowe i tak beda glosowac na PO, SLD i pedecje. Jaki szedl takiego spotkal, znacie to powiedzenie? Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Odzyskanie inteligencji - cel PiS na najbliżs 02.06.06, 09:24 a ja myślałem że to cel przywódców PO:) oczywiście mam na myśli inteligencję w drugim znaczeniu tego słowa:) Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford "Jentelegencja" wioch i miasteczek JUZ na PiSuar 02.06.06, 10:14 zaglosowala:))) I jako pierwsza JUZ czuje sie przez PiSuar "oszukana" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt Kaczory gwiazdami ... 02.06.06, 09:40 Juz widze te kacze wystapienia i Kazia opowiadajacego, jak jest dobrze, a Ziobro jest zarliwy. Niedobrze mi sie robi na sama mysl i wspolczuje tym, ktorzy beda tego sluchac. Odpowiedz Link Zgłoś
kosiba2 Re: Kaczory gwiazdami ... 03.06.06, 11:27 Oj! Nie bądz taki przewrażliwiony.Słuchaj tych "co mają COŚ "do powiedzenia.Największy klakierek,synalek moherowy udzielił jedynie słusznej wykładni o WIELKOSCI BRACI KACZYNSKICH.Na pytanie dociekliwego dziennikarza :czy jest coś, czego nie mają bracia Kaczyńscy ?-odpowiedział bez zająknienia."NIE MAJĄ SOBIE RÓWNYCh 11111111111111111 "koniec cytatu. Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re:Mogą się nie wysilać - mają już "inteligentów" 02.06.06, 10:40 w koŁalicji... No i doktora Kochanowskiego tyż! I kilku innych kaczych inteligentów, którzy inteligencji używaja tylko od święta. ;) werbus napisał: > Odzyskanie inteligencji przez PiS nastąpi wtedy gdy kiedyś rozdzielone > półkule mózgowe między dwóch takich połączą się ponownie w jedną całość. Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Upraszam 02.06.06, 10:40 o zostawienie tej grupy społecznej samej sobie. Salon należy spalić, a nie urządzać w nim kółka różańcowego z dziewkami poprzebieranymi za zakonnice. No, w ostateczności muzeum ateizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
tles01 Leper ,Giertych,"podrasowali"Kaczyńskic h! 02.06.06, 10:41 to co stworzyli Kaczyńscy,to nowa mutacja czerwonej zarazy!PISOKOMUNA.... Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: odzyskanie inteligencji 02.06.06, 11:03 licza chyba na inteligencje z gatunku wymozdzonych jest taki gatunek w Polsce na nich moga zawsze liczyc ! Nie wystarcza im juz inteligencja w sukienkach z rydyja hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
stachu44 A do rozmow wytypowano pana Gosiewskiego! 02.06.06, 11:00 I po problemie. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczory11 Lepper im nie wystarczy ???? 02.06.06, 11:32 Nie rozumiem pisowatego problemu. Lepper im juz nie wystarczy ?? Co prawda to nie PiS, ale swoj..... Odpowiedz Link Zgłoś