Gość: Kat IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 24.10.01, 18:25 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KAT Re: Do Vista! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 24.10.01, 18:36 Przepraszam za "enter" Wiedz czleku,ze nie jestes sam.To co nas otacza w naszym kraju to wynik tego ,ze nie rozprawilismy sie jak nalezy z nimi w 1989 r i to byl nasz wielki blad.teraz gryza i pluja bo im nie wlalismy tak jak sie im nalezalo.Mazowiecki zyd i michnik moga byc dumni ,ze dalismy sie wyprowdzic w pole.Maja za to Leppera,ale on nie bedzie taki glupi jak my.on jest o wiele glupszy i zrobi z nich miazge a za cztery lata w sejmie bedzie 250 poslow samoobrony. Niech zabijaja w Palestynie i Afganistanie(sic,jakie to piekne posuniecie, embargo na zdjecia satelitarne z Afganistanu!)Miller juz jest kretynem robiac czystke w UOP.Ale czy wszyscy Polacy to durnie?Wydaje mi sie ,ze tylko jakies 60%. Pozdrawiam Cie serdecznie !!! K A T. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puchatek Re: Do Vista! IP: *.stacje.agora.pl 24.10.01, 18:48 Hej, kacie, może weź robotę do domu i - w braku innych głów - zteniesz swoją? :) Jeśli Mazowiecki jest Żydem (w języku polskim nazwy narodowości pisze się wielką literą, każdy prawdziwy patriota powinien to wiedzieć!), to ja jestem chyba z Pernambuko. Myśl facet, myśl, to nie boli, naprawdę (spróbuj). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAT Re: Do Vista! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 24.10.01, 18:56 Ty nie jeste patryota ty jestes zakala tego kraju!!!!!!!! A dla mnie zyd zawsze bedzie z malej litery !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vist ___ Mh... ___ Waszmość __ KAcie. ___ 24.10.01, 21:59 Z pewnym zakłopotaniem przyjmuję wyrazy uznania jakie mi przesyłasz... Obawiam się, że nie zasługuję na miano " prawdziwego patrioty " :-( Z jednej strony nie chciałbym Cię rozczarować... Z drugiej mh... niezręcznie mi jest stroić się w cudze piórka. Być może mą pewną słabość wziąłeś za coś wartościowego... stąd z pewną nieśmiałością czynię wyznanie: Nie jestem (jak myślą) antysemitą. To niemozliwe. Nie znam żadnego Żyda :-( A na dodatek /szablonowo/ przestrzegam ortgrafii /jak umiem :)/ o piszę słowo "Żyd" dużą literą. Sorry, jeśli Cię zawiodłem. Nie jestem nawet /co już może być żałosne/ antyamerykański :-( Amerykanie popierają wolność, a ja lubię wolność słowa. Cóż ? Cienko wyszło ? Nie ? Mam jednak pewną słabość... Nie lubię: 1. Jak poniewiera się słabszymi, lub uważa ich za głupszych. Wybacz... Cóz ze mnie za patriota ? Jak tylko rząd zaczął strzelać do demonstrantów /Łucznika/, u mnie przepadł. Nie pomogły mu nawet gumowe kule... Sam osadź moją słabość. I miej na względzie ... mą szczerą skruchę. pzdr Vist______________________/ Odpowiedz Link Zgłoś