19.06.06, 15:34
czemu :(((wloski mi odrastaja na drugi dzien, nie umiem sie dobrze ogolic, skora w miejsach ogolonych ma ciemniejszy kolor, mezczyzni maja czasami tak samo jak ja pod pachami na twarzy, tez takie ciemniejsze po zgolonych wloskach, uzywam pianki to i tak takie ciemne zostaje, i widac ta roznice w kolorach, czy ktos jest w stanie pomoc, jak sie dobrze ogolic maszynka( nie wchodza w gre kremy, woski i depilatory, bo kremy nic nie pomoga,probowalam, woskiem i depilatorem boli):(, jestem ciezki przypadek, porsze o pomoc ps jak sie tego pozbyc?
Obserwuj wątek
    • wandalas Re: depilacja 19.06.06, 15:49
      sprobuj robic peeling przed depilacja,uzywaj dobrych nozykow,zeli zmiekczajacych
      wloski.ja tez mialam problemy ze zbyt szybkim i nieestetycznym odrastaniem
      wlosow i to mi pomagalo.aczkolwiek radzilabym ci pomeczyc sie z depilacja
      np.pasta cukrowa,na poczatku boli(chociaz mniej niz woskiem)ale efekty sa o
      niebo lepsze niz po goleniu.
      • nusial Re: depilacja 19.06.06, 21:11
        Polecam depilacje woskiem, moze troche boli, ale efekty sa przez dluzszy czas
        no i wlaski odrastaja ciensze i slabsze. Jesli depiluje sie kolejny raz to boli
        juz mniej, mnie np. wosk bolal mniej niz depilator.
      • nusial Re: depilacja 19.06.06, 21:11
        Polecam depilacje woskiem, moze troche boli, ale efekty sa przez dluzszy czas
        no i wlaski odrastaja ciensze i slabsze. Jesli depiluje sie kolejny raz to boli
        juz mniej, mnie np. wosk bolal mniej niz depilator.
        • laseczka90 Re: depilacja 20.06.06, 14:00
          a jak sie robi ten peeling, co trzeba? i w jakich cenach? Jesli chodzi o depilacje woskiem to ja jestem wrazliwa na bol i raczej predzej bym umarla niz bym dala sobie cos takiego zrobic:(. Ma ktos jeszcze jakis pomysl:(? Dodam ze mam problem tylko z jedna pacha bo po drugiej jest malo sladu, tzn praktycznie nie widac nic a po drugiej to widac:( to ciemne:(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka