hrabia.m.c Re: imieniny Lecha, 17.06.06, 19:16 jarek nie przyszedl ,bo żone po dodze zgubił:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: imieniny Lecha... ;))) 17.06.06, 19:20 hrabia.m.c napisał: > jarek nie przyszedl ,bo żone po dodze zgubił:)) Czy już wszystkie służby powiadomione? Doornowaty, Wasserwaga i Zero?! ;) A Lechowi Wałęsie - mimo różnic przepastnych - WSZYSTKIEGO DOBREGO! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: imieniny Lecha... ;))) 17.06.06, 20:34 ps Pilnie śledzę Pani trasę i TOPlapa stan z'moczenia :-) ps ps ..a u mnie Lechów ledwo kilka i nic z ryb..:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: imieniny Lecha... ;))) 17.06.06, 21:02 henryk.log napisał: > ps > Pilnie śledzę Pani trasę i TOPlapa stan z'moczenia :-) Panie Henryku, nie było u_LEWY, tylko mnie się od czasu do czasu cUś u_LAŁO... choć burza krąży wokół nas! Jak Pan znajdzie na NE od Wierzbicy Gąsiorowo (na przeciwnym brzegu Zalewu), to właśnie tam siedzę i się szykuję do brania LEW ! > ps ps > ..a u mnie Lechów ledwo kilka i nic z ryb..:-) To podrzucę Panu: www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/017/1752.jpg www.vendi.pl/foty/misa2.jpg :P ;) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Pani ave_duce, pogadałbym co nieco jeszcze 17.06.06, 23:55 ...;P ps Prosimy zapoznać się z Netykietą. Nie możesz pisać do 23:51 Wyjaśnienia: forum.abuse@gazeta.pl. ..hehe..grzeczny jak dziś, dawno nie byłem ;P Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: imieniny Lecha, 17.06.06, 20:30 hrabia.m.c napisał: > jarek nie przyszedl ,bo żone po drodze zgubił:)) Gadasz Hrabio, Stana gdzieś wybyła ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
endrju55 Re: imieniny Lecha, 17.06.06, 21:07 o ,hryste . jak ten lechu to cudne zmajsrował. w warkstacie czy co ? gratulacje. serwisy.gazeta.pl/fotografie/5,35076,3423546.html?i=5 Odpowiedz Link Zgłoś
endrju55 Re: Stawka doborowa Agenci, Komuchy, Rózowi i afe 17.06.06, 21:18 "kubek". jesteś załosny. Odpowiedz Link Zgłoś
ubekubek Re: Stawka doborowa Agenci, Komuchy, Rózowi i afe 17.06.06, 21:21 endrju55 napisał: > "kubek". jesteś załosny. > > > Popatrz na zdjecia - az sie roi od agentów, komuchów i rózowych - a gdzie robole z Solidarnosci. Pewnie zebrza pod stocznia Odpowiedz Link Zgłoś
endrju55 Re: Stawka doborowa Agenci, Komuchy, Rózowi i afe 17.06.06, 21:32 ubekubek napisała: > endrju55 napisał: > > > "kubek". jesteś załosny. > > > > > > > Popatrz na zdjecia - az sie roi od agentów, komuchów i rózowych - a gdzie > robole z Solidarnosci. Pewnie zebrza pod stocznia -------- co do różowych , itp to dałbym sobie na wstrzymanie. a co do roboli to w 150 % zgoda. najwyżej mogli sobie popatrzeć zza płotu REZYDENCJI hehe wielkopaństwa wałęsów jak się bawi elyta. zdrowie wasze w gardła nasze. impra w złym stylu. kiczowata i niemoralna. ale córeczka niczego sobie. niejeden oddałby się jej :))) Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Stawka doborowa Agenci, Komuchy, Rózowi i afe 18.06.06, 02:19 endrju55 napisał: > ubekubek napisała: > > > endrju55 napisał: > > > > > "kubek". jesteś załosny. > > > > > > > > > > > Popatrz na zdjecia - az sie roi od agentów, komuchów i rózowych - a gdzie > > > robole z Solidarnosci. Pewnie zebrza pod stocznia > -------- > co do różowych , itp to dałbym sobie na wstrzymanie. > a co do roboli to w 150 % zgoda. najwyżej mogli sobie popatrzeć zza płotu > REZYDENCJI hehe wielkopaństwa wałęsów jak się bawi elyta. zdrowie wasze w gardł > a > nasze. impra w złym stylu. kiczowata i niemoralna. ale córeczka niczego sobie. > niejeden oddałby się jej :))) ====================================== Robole pojechali do Torunia po swoje pieniądze.Może ich Rydzol nie wywali. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:mordulca i picyga.kaziowego też nie było lub 18.06.06, 00:06 'nosił wilk razy kilka" ? :-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor3 A czy było premierzątko Pawlak? 18.06.06, 02:03 Niedawno widziałem film, jak Bolek mianował Waldusia. A Walduś myślał, że się posiusia. Ale teraz Walduś to nie bele co, ważny taki, że może nie miał czasu z Bolkiem się pokazywać. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: A czy było premierzątko Pawlak? 18.06.06, 02:06 nowytor3 napisał: > Niedawno widziałem film, jak Bolek mianował Waldusia. A Walduś myślał, że się > posiusia. > Ale teraz Walduś to nie bele co, ważny taki, że może nie miał czasu z Bolkiem > się pokazywać. ======================== Premiera pacynki Marcienkiewicza tez nie było,a pRezydent stchórzył i tez nie przyszedł.Miał rację,jakby znowu pluł na podłogę tak jak w Belwederze,pewnie by go wywalili. Odpowiedz Link Zgłoś