Dodaj do ulubionych

Sw. Maksymilian Kolbe, Wyborcza i Hitlerowcy.

IP: *.tnt33.ewr3.da.uu.net 31.01.03, 07:47
Ataki zydowskich media na Kosciol Katolicki maja swoj precedent. W zasadzie
ich tresc jest bardzo podobna, uzywaja rowniez tych samych zformulowan. Nie
wierzycie? Cytuje wiec za Hitlerowcem Alfredem Lemke i jego artykulow w
"Warschauer Zeitung" i "Krakauer Zeitung" z 2 lutego 1940 roku umieszczonym w
kolumnie "Z zycia Generalnego Gubernatorstwa" pod wiadomoscia "Filmy dla sil
zbrojnych, SS i policji". Tekst zawiera opis Niepokalanowa jako tajemniczego,
groznego i pelnego zacofania miejsca, jak i sledczy opis osoby i zachowania
sie sw. Maksymiliana. Lemke pisze: Dobrze znamy wladze jaka Kosciol Katolicki
sprawowal nad narodem. Do czego naduzyl tej wladzy-udowodnil nam Klasztor
Niepokolanow. Lemke widzi mnicha w czarnym habicie przewiazanym dlugim
sznurem, pochylonego nad grubymi ksiegami handlowymi. Nazista Lemke oburzony
jest, ze wydawany przez Niepokalanow "Maly Dziennik" byl lamiacym
konkurencje, najtanszym dziennikiem w Polsce.
Jest wiec wiek dwudziesty pierwszy. Niewiele sie od tego czasu zmienilo.
Rzeczpospolita, Wyborcza i Fakty i Mity uzywaja tych samych zformulowan co
wierny nazistom Lemke. Gestapowcy zamienili sie rolami z Zydami. Ojciec
Rydzyk z Sw. Maksymilianem. "Maly Dziennik" z Radiem Maryja. Zydow czeka ten
sam los co gestapowskich Hitlerowcow. Z zywiolem nie da sie wygrac.
Obserwuj wątek
    • Gość: polishAM Re: Sw. Maksymilian Kolbe, Wyborcza i Hitlerowcy. IP: *.tnt33.ewr3.da.uu.net 31.01.03, 20:55
      Podobne ataki prasowe wychodzily z nazistowskich i komunistycznych srodkow
      masowego przekazu przeciw sw. Maksymilinowi Kolbe i ks. Popieluszce. Dzisiaj
      zrodlem jest zydowsko-masonska prasa zwana potocznie liberalna.
    • Gość: *** Von, rydzykowy smierdzacy parchu, kanalio !! IP: *.ipt.aol.com 31.01.03, 21:04
      • Gość: polishAM Re: Von, rydzykowy smierdzacy parchu, kanalio !! IP: *.tnt33.ewr3.da.uu.net 31.01.03, 21:36
        To oczywiscie Kraken z ipt.aol podpisujacy sie wieloma nickami. Kiedys probowal
        przekonywac forumowiczow, ze nie jest Zydem. Potem zaczal cytowac teksty o
        dzialalnosci sw. Pawla w Rzymie oczywiscie zaczerpniete z Talmudu. Zapomina, ze
        ja znam doskonale zydowski Talmud i zformulowania o pochodzeniu Jezusa
        Chrystusa majace na celu obrazic uczucia nas katolikow. Talmud studiuja Zydzi i
        antysemici mojego rodzaju o czym z przyjemnoscia powiadamiam moich czytelnikow.
        • Gość: abc Eichman tez "znal" Talmud. IP: *.rdu.bellsouth.net 31.01.03, 22:08
          Nie zatrzymasz zywiolu.
          Petaczek malutki jestes, piesek szczekajacy w alei.Rozumiem ze masz powod do
          kompleksow.
          Gość portalu: polishAM napisał(a):

> To oczywiscie Kraken z ipt.aol podpisujacy sie wieloma nickami. Kiedys
          probowal
          >
          > przekonywac forumowiczow, ze nie jest Zydem. Potem zaczal cytowac teksty o
          > dzialalnosci sw. Pawla w Rzymie oczywiscie zaczerpniete z Talmudu. Zapomina,
          ze
          >
          > ja znam doskonale zydowski Talmud i zformulowania o pochodzeniu Jezusa
          > Chrystusa majace na celu obrazic uczucia nas katolikow. Talmud studiuja
          Zydzi i
          >
          > antysemici mojego rodzaju o czym z przyjemnoscia powiadamiam moich
          czytelnikow.
          • Gość: polishAM Re: Eichman tez 'znal' Talmud. IP: *.tnt33.ewr3.da.uu.net 31.01.03, 22:20
            Ataki personalne zydowskich forumowiczow opisalem na aktualnosciach. Stosujecie
            je kiedy konczy wam sie argument i kiedy nie znajdujecie poparcia dla swych
            antykatolickich tez. Eichman znal Talmud poniewaz byl antysemita. Musial ja
            znac.
            • Gość: abc wiesz jak skonczyl? jak antysemita. IP: *.rdu.bellsouth.net 01.02.03, 01:09
              petak jestes zalosny,. zerem w USA, niczym w Polsce. Bez szkoly, stanowiska,
              rodziny, bez rozumu.
              Gość portalu: polishAM napisał(a):

> Ataki personalne zydowskich forumowiczow opisalem na aktualnosciach.
              Stosujecie
              >
              > je kiedy konczy wam sie argument i kiedy nie znajdujecie poparcia dla swych
              > antykatolickich tez. Eichman znal Talmud poniewaz byl antysemita. Musial ja
              > znac.
              • Gość: polishAM Semici koncza tak samo. IP: *.tnt33.ewr3.da.uu.net 01.02.03, 01:20
                Tak samo skonczy religia oparta na nienawisci i braku tolerancji. Ja skoncze
                tak jak wszyscy skoncza. Co do tego nie ma chyba watpliwosci.
                • Gość: polishAM Re: Semici koncza tak samo. IP: *.tnt33.ewr3.da.uu.net 08.02.03, 03:51
                  Poza tym wole skonczyc jak Maksymilian Kolbe z wlasnej woli niz jak tchorze
                  spod znaku gwiazdy Dawida przy pomocy Judenratow i policji zydowskiej.
            • Gość: *** Zamknij morde, rydzykowa debilna szmato !!! IP: *.ipt.aol.com 01.02.03, 01:19
              • Gość: polishAM Re: Zamknij morde, rydzykowa debilna szmato !!! IP: *.tnt33.ewr3.da.uu.net 01.02.03, 02:50
                Jestem stuprocentowym zwolennikiem Ojca Rydzyka. Popieram Ksiezy Patriotow. Nie
                zgadzam sie z wszystkim co glosi Kosciol Katolicki. Uwazam, ze zbyt powaznie
                traktuje sprawy seksu ale trzeba pamietac, ze robi to przez wzglad na dobro
                rodziny. Kosciol pelni duza role spoleczna, ale jest krytykowany przez media.
                Te same media, ktore zachwalaja mordercow ze wzgorz Golan, ktore pchaja nas do
                wojny na Bliskim Wschodzie, ktore pokazuja w dobrym swietle oszustow i
                marwensantow. Gdyby nie Radio Maryja bylibysmy bombardowani przez zydowsko-
                masonska propagande.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka