bu2m Re: reformy gospodarcze PiSu 05.07.06, 16:58 Zgadza się. Reform gospodarczych PiSu nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
loko31 Re: reformy gospodarcze PiSu 05.07.06, 16:59 jak to nie ma, nie widzieliście nowego filmiku przedwyborczego? Odpowiedz Link Zgłoś
bu2m Re: reformy gospodarcze PiSu 05.07.06, 17:02 PZPR też nic nie robiła, ale za to jaką tubę propagandową swoich sukcesów gospdoarczych miała. A przcież PiS to PZPR 15 lat później. Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: reformy gospodarcze PiSu 05.07.06, 17:14 one sa ! w sferze matolkiewiczowo-kaczej propagandy telewizora nie macie :o Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: reformy gospodarcze PiSu 05.07.06, 18:07 Są. Podwyżka płac lekarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: reformy gospodarcze PiSu 05.07.06, 18:13 racja. gruntowne reformy gospodarcze wdrażane przez koalicję dały juz efekt. dzięki nim wygospodarowano pieniądze na podwyżki dla lekarzy. jak myślisz, która z reform najlepiej się do tego przyczyniła? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Nie przejmujcie sie! Za 7 lat bedzie komunizm! Ups 05.07.06, 18:16 Nie przejmujcie sie! Za 7 lat bedzie komunizm! Ups dobrobyt mialo byc! Kaziu obiecal! Znowu cos obiecal :(( gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,3463914.html Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: reformy gospodarcze PiSu 05.07.06, 17:36 eh, sami niepoważni ludzie tutaj mi się do wątku wtryniają. liczyłem na prawych forumowiczów, którzy pomoga mi uporządkować jakoś te reformy, tyle ich że az nie wiedziałem od której zacząć. Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: reformy gospodarcze PiSu 05.07.06, 17:39 ok rzad intensywnie pracuje nad reforma ustawy kominowej za komuny kolesie mieli po 15 000 zl dzis bedzie wreszcie sprawiedliwie , nowi kolesie beda mieli po 30 000 zl a niektorzy mysla ,ze rzad proznuje :o Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: reformy gospodarcze PiSu 05.07.06, 17:38 No taka pierwsza z brzegu!.................. Kurcza komputer mi sie zapetlil! ;o(( Odpowiedz Link Zgłoś
capitalissimus Re: reformy gospodarcze PiSu 05.07.06, 17:59 ustawa o zamówieniach publicznych i złożone w sejmie drobne zmiany podatkowe - to wszystko od ponad ośmiu miesięcy. poza tym dużo premiera-pajaca: tu zaśpiewa, tam zatańczy, wstęgę przetnie, kawał opowie, fotkę se strzeli z elektoratem, na nartach pojeździ, choinkę ubierze, ucieszy się w obcym języku że kible będziemy myć w hiszpanii a wszystko to podlane bełkotem o 'solidarnym państwie'. ot, taki gierek 30lat później. Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: reformy gospodarcze PiSu 05.07.06, 18:06 hmm, ustawa o zamówieniach publicznych miała zostać przegłosowana (w zbliżonym do obecnego kształcie) jeszcze w poprzedniej kadencji ale chłopaki nie zdążyli. nie zrażajmy sie tym jednak, wyliczajmy dalej. dech zapiera ile ten rząd dokonał w tak krótkim czasie! Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: reformy gospodarcze PiSu 06.07.06, 07:22 no ludzie, nie pomożecie mi? Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: reformy gospodarcze PiSu 13.07.06, 09:24 teraz nastąpi znaczące przyspieszenie. jestem zachwycony tempem modernizacji mojego kraju Odpowiedz Link Zgłoś