Dodaj do ulubionych

Jadwiga Kaczyńska

10.07.06, 10:48
Jadwiga Kaczyńska jest emerytowaną polonistką. Była sanitariuszką Szarych
Szeregów, ratowała rannych powstańców warszawskich.

Cieszę się , że jeszcze dzisiaj są politycy , którzy szanuja i mają szacunek
dla Matki.

Dekalog: czcij Ojca i Matkę Swoją.

fakty.interia.pl/fakty_dnia/news/Jadwiga_Kaczy%F1ska_to_faktyczna_pierwsza_dama/zdjecie/Bracia_Kaczy%F1scy_wci%B1%BF_licz%
B1_si%EA_ze_zdaniem_matki,1106932
Obserwuj wątek
    • andalusia3 To tak jak moja Mama 10.07.06, 10:55
      Ona tez podczas powstania byla sanitariuszka i ratowala zycie powstancow.
      Wyrazy szacunku i najwyzszego uznania dla wszystkich bohaterskich AK-owcow, a
      szczegolnie dla wspanialych Mam.
      Pozdrowienia serdeczne dla Pani Jadwigi.
      • inspector Re: To tak jak moja Mama 10.07.06, 11:00
        Skracajcie linki, bo nie mozna otworzyc
        tinyurl.com/kpbna
      • homosovieticus Wyrazy szacunku i uznania dla Matki, która 10.07.06, 11:02
        potrafiła wychować ,w niełatwych koministycznych czsach, wspaniałych synów i
        kochajacych Ojczyzne Polaków.
        • andalusia3 Re: Wyrazy szacunku i uznania dla Matki, która 10.07.06, 11:10
          To tez naturalnie. Wychowanie dzieci na dobrych obywateli, szlachetnych ludzi i
          patriotow to najwieksze osiagniecie kazdej Matki. Patriotyzm rozumiem przede
          wszystkim jako lojalnosc wobec wlasnego kraju i gotowosc do dzialania dla jego
          dobra (a nie tylko dla dobra wlasnego, czy wlasnej koterii). Bracia Kaczynscy
          niewatpliwie sa dobrymi polskimi patriotami i to zasluga ich Matki.
          • venus99 Re: Wyrazy szacunku i uznania dla Matki, która 10.07.06, 11:12
            gorzej chyba było z tatusiem-wykładowcą marksizmu-leninizmu.
            jaka szkoda,że ta wspaniała kobieta nie nauczyła synów jak sie podaje kwiaty i
            że buty trzeba czyścic codziennie.
            rozporek to już domena żony.
            • andalusia3 jestes chamka zalosna karykaturko wenusowa 10.07.06, 11:15
              Nie zauwazylas, ze to watek skladania zyczen szanownej matce? widac nie masz
              pojecia o kulturze i nie masz szacunku dla wlasnej matki, a rozporkami zajmij
              sie sama, bo gmeranie w nich to twoja specjalnosc;-(
              • peer2 Re: jestes chamka zalosna karykaturko wenusowa 10.07.06, 11:17
                Skąd ten wniosek, że brak szacunku dla Kaczej Mamy jest brakiem szacunku dla
                własnej Maatki?
              • venus99 Re: jestes chamka zalosna karykaturko wenusowa 10.07.06, 11:20
                nie pisz ani na kolanach ani na nocniku.pisz z głową.
                czy napisałem chociaz jedno słowo nieprawdy?
              • marouder Gmeranie w rozporku to specjalnosc Mrayni, zony 10.07.06, 13:36
                ...Lecha Aleksandra. Per analogiam sadze, ze ta czynnosc musi byc tez
                specjalonoscia p. Jadwigi.

andalusia3 napisała:

> Nie zauwazylas, ze to watek skladania zyczen szanownej matce? widac nie masz
                > pojecia o kulturze i nie masz szacunku dla wlasnej matki, a rozporkami zajmij
                > sie sama, bo gmeranie w nich to twoja specjalnosc;-(
                • marouder Errata>>Mialoby byc:"Maryni" 10.07.06, 13:37

• ab_extra Jak dobrze, że nie głosowałem na kogoś, kogo 10.07.06, 12:02
              popierają takie męty jak venus
          • indris Jeżeli Kaczory są patriotami... 10.07.06, 11:24
            ...to bardziej amerykańskimi niż polskimi.
        • staryk1 Re: Wyrazy szacunku i uznania dla Matki, która 10.07.06, 11:11
          Dołączam się do tych słów szacunku.
        • kaczy.pisiorek Re: Wyrazy szacunku i uznania dla Matki, która 10.07.06, 11:49
          homosovieticus napisał:

> potrafiła wychować ,w niełatwych koministycznych czsach, wspaniałych synów i
          > kochajacych Ojczyzne Polaków.

Niestety, nie dopilnowała, żeby syn Jarosław został otoczony fachową opieką
          psychiatryczną. Jako sanitariuszka pani Jadwiga nie była w stanie zdiagnozować
          samodzielnie schizofrenii paranoidalnej.
          • haen1950 A ja ciagle nie słyszę zapewnienia 10.07.06, 12:05
            że TW Jadiga Kaczyńska z listy Wildsteina i mama Kaczyńskich to dwie różne
            osoby.
            • eryk2 Re: A ja ciagle nie słyszę zapewnienia 10.07.06, 13:32
              haen1950 napisał:
              > A ja ciagle nie słyszę zapewnienia
              > że TW Jadiga Kaczyńska z listy Wildsteina i mama Kaczyńskich to dwie różne
              > osoby.

I nie usłyszysz, serdeńko...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka