petroniusz0015 12.07.06, 22:56 I Olszewski też! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
douglasmclloyd Macierewicz wiecznie zywy, jak Lenin 12.07.06, 22:59 Olszewski zreszta tez. Dwa polityczne trupy wyciagniete z szafy. Odpowiedz Link Zgłoś
petroniusz0015 Re: Macierewicz wiecznie zywy, jak Lenin 12.07.06, 23:01 Trupami politycznymi to są już: Tusk, Rokita, Olejniczak, Miller i reszta towarzyszy! Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Macierewicz wiecznie zywy, jak Lenin 12.07.06, 23:02 Poprawiam sie, to sa dwa psychole od Rydzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
petroniusz0015 Re: Macierewicz wiecznie zywy, jak Lenin 12.07.06, 23:04 Olszewski to jedyna publiczna osoba która przyznała się do bycia masonem. Chcesz mi wmówić, że Rydzyk popiera masonów?! Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Macierewicz wiecznie zywy, jak Lenin 12.07.06, 23:07 petroniusz0015 napisał: > Olszewski to jedyna publiczna osoba która przyznała się do bycia masonem. > Chcesz mi wmówić, że Rydzyk popiera masonów?! Na to wyglada. Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Re: Douglas: 12.07.06, 23:16 Czy Ty mozesz mi wytlumaczyc, co ci ludzie widza takiego strasznego w byciu masonem? Jest to dla mnie wazne, bo ja jestem ojcem masonki. W moim miescie loza masonska istnieje od 150 lat (w Europie to nie jest moze imponujacy wiek, ale na Zachodnim Wybrzezu USA 150 lat oznacza to samo, co "od zarania dziejow"). No i wydaja sie byc grupa totalnie nieszkodliwa. Odprawiaja swoje potwornie nudne obrzedy (na ktore ja, jako ojciec czlonkini pod-lozy dla mlodych niewiast, musze czasem przychodzic i prawie sie wtedy zanudzam na smierc) i ponadto uprawiaja jakas dzialanosc charytatywna. Dlaczego im sie przyprawia diabelskie rogi? Zupelnie tego nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
petroniusz0015 Nie możesz być ojcem masonki 12.07.06, 23:18 Masoni w swoje szeregi przyjmują wyłącznie mężczyzn. To żelazna zasada od której nie ma wyjątków. Odpowiedz Link Zgłoś
petroniusz0015 P.S. 12.07.06, 23:19 Sprawdź lepiej, czy córka nie tkwi w jakiejś sekcie. Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Re: Przyjedz, pojdziemy razem do siedziby 12.07.06, 23:28 lozy... Co ja bede dyskutowal z kims, kto najwyrazniej nie ma pojecia, o czym mowi? Biletu nie stawiam, zaznacza (choc by mnie bylo stac). Odpowiedz Link Zgłoś
petroniusz0015 Re: Przyjedz, pojdziemy razem do siedziby 12.07.06, 23:35 Może kiedyś wpadne, jak bedę w okolicy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Re: Zobacz tutaj, Petroniuszu 12.07.06, 23:46 W siedzibie tej lozy (Masonic Lodge) w naszym miescie maja taka sciane, a na niej fotografie WSZYSTKICH Wielkich Mistrzow od chwili zalozenia - sam poczatek tej galerii jest tu na zdjeciu: groszek.741.com/AAA/grandmasters.jpg "Grandmaster" to po prostu tytul szefa tego calego cyrku. Ale sciana fajnie wyglada, nie? Oblicza "z epoki", muszisz przyznac. Jak sie powiekszy, to mozna przeczytac nazwiska i daty. Oregon mial fart, ze od zarania osadnictwa bialych ludzi nie bylo tu zadnej wojny, zadnej w ogole ruchawki. No i wtedy takie rzeczy moga spokojnie przetrwac.... Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: Niech żyje Macierewicz! 12.07.06, 23:46 Niech zyje na Ksiezycu! Odpowiedz Link Zgłoś
panzerpapst No niech sobie żyje, ale nie za państwowe, tylko 12.07.06, 23:49 prywatne pieniadze, jak taki "as" służb, to powinny się firmy prywatne o niego bić ! :) Odpowiedz Link Zgłoś