hrabia.m.c 19.07.06, 19:25 a jedno stwierdzenie premiera to sam mniod. rodzina to mąż żona i dzieci :) premier ma 100% racji:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) o mamuisi przemilczał. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
t-800 Jesteś zabawny jak Tadeusz Drozda... 19.07.06, 19:27 ... albo jak Tadeusz Ross. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Jesteś zabawny jak Tadeusz Drozda... 19.07.06, 19:33 o nie, ja tylko słowa premiera przyaczam Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Jesteś zabawny jak Tadeusz Drozda... 19.07.06, 19:41 premier uroczyscie oglasza narodowi w expose duzo osiagnelismy w cgu ostatnich lat ( zaraz dodajac ) sytuacja jest bardzo trudna w wielu dziedzinach Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: A mnie sie podobało:) 19.07.06, 19:39 Dzieki Bogu, że się uspokoił. Wszystko przebiegło wyjatkowo łagodnie. Może Polska jakoś przetrwa ten przyrodniczo-polityczny eksperyment. A platforma powinna wycofać się z bieżącej polityki i szykować ustawy sprzątające po leppisowskich rządach. Łącznie z nową konstytucją. Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: A mnie sie podobało:) 19.07.06, 19:43 trzeba cos pokazac narodowi taki szybki sukces pilkarzy nie mamy gorszych od Kroacji ,tu jest mozliwy szybki sukces cyt z expose powaznie Odpowiedz Link Zgłoś
waffenss Re: A mnie sie podobało:) 20.07.06, 15:42 > pilkarzy nie mamy gorszych od Kroacji Tak powiedzial? "Kroacji"?! Z. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: A mnie sie podobało:) 19.07.06, 19:44 Ale o rodzinie było ładnie ,to niestety muszemu przyznać. Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: A mnie sie podobało:) 19.07.06, 19:54 :) a jak roztoczyl perspektywy Polski w Afryce to malo sie nie poplakalem Odpowiedz Link Zgłoś
adam228 Re: A mnie sie podobało:) 19.07.06, 19:57 Expose premiera Kaczyńskiego was przytłoczyło POwcy ? Brak wam sił czy argumentów ? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: A mnie sie podobało:) 19.07.06, 19:58 Powtarzam podobało .....! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: A mnie sie podobało:) 19.07.06, 20:04 na wsiach trzeba budowac drogi aby fabryki mogly powstac fale radiowe do internetu na wsi beda ,przychodzi czas wsi ...... Gomolka moglby byc uczniem premiera Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: A mnie sie podobało:) 19.07.06, 20:02 adam228 napisał: > Expose premiera Kaczyńskiego was przytłoczyło POwcy ? > Brak wam sił czy argumentów ? Przecież wszystkie platfusy są zadowolone, że Jaruś na starość złapał jakieś zajęcie. 95% kłopotów platformy wynikało z nudzenia się Jarusia i tworzenia nikomu niepotrzebnych intryg i knowań. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: A mnie sie podobało:) 19.07.06, 20:13 Nie zapomnijcie że o Azji też wspomniał.Może ma ta tajne porozumienie z Turkmenbaszą.Jak mu odtworzy wystapienie Kuchcińskiego i Cymańskiego zostana kolegami :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
basso.buffo Re: A mnie sie podobało:) 19.07.06, 20:19 hrabia.m.c napisał: > Ale o rodzinie było ładnie ,to > niestety > muszemu przyznać. Ładnie w teorii bo w praktyce premierowi nie wyszło Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: A mnie sie podobało:) 19.07.06, 20:22 ze nie pieprzyl o gospodarcze i bezrobociu ,nie podniecal sie drugorzednymi tematami na zachodzie w takim expose premier ,kanclerz pieprza godzinami tyklo o gospodarce , bezrobociu ,cos o polityce zagranicznej cos o sluzbie zdrowia inne sprawy ich tam praktycznie w nie interesuja ,dziwni zyja tam ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
felinecaline Re: A mnie sie podobało:) 19.07.06, 20:35 Na zachodzie nikt ani nie pisnie o "sluzbie zdrowia", na zachodzie nie istnieje nawet takie pojecie. istnieje za to przemyslany i skuteczny (w roznym stopniu, ale o cale niebo bardziej niz w Polsce) system ochrony zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: A mnie sie podobało:) 19.07.06, 21:12 hrabia.m.c napisał: > a jedno stwierdzenie premiera to sam mniod. > > rodzina to mąż żona i dzieci :) > premier ma 100% racji:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) O kocie zapomnial?! :) Odpowiedz Link Zgłoś
amk5 Re: A mnie sie podobało:) 19.07.06, 21:16 o bracie, bratowej, bratanicy i ciotecznej wnuczce tez ... Nie mam pewnoŚci, czy to aby napewno cioteczna wnuczka, ale i tak wszyscy wiedzą, ze to pierwsza wnuczka Rzeczypospolitej Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: A mnie sie podobało:) 20.07.06, 14:20 expose otrzymalo burze oklaskow co z niego wyniknie ... przeciez fajnie bylo i sie podobalo kot premiera bedzie mial wkrotce mlode Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: A mnie sie podobało:) 20.07.06, 14:55 douglasmclloyd napisał: > O kocie zapomnial?! :) po fantastycznej mowie ,expose premiera jego kot bedzie mial mlode ! Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: A mnie sie podobało:) Pan Premier powiedział, 20.07.06, 14:32 że "mamy spadającą ludność"... Sam już dawno spadł na dno kaczego bagna... ;) hrabia.m.c napisał: > a jedno stwierdzenie premiera to sam mniod. > > rodzina to mąż żona i dzieci :) > premier ma 100% racji:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) > > > > o mamuisi przemilczał. Odpowiedz Link Zgłoś
bu2m Re: A mnie sie podobało:) 20.07.06, 14:58 A gdzie w tym "wszystkiem" podział się kot?? Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: A mnie sie podobało:) 20.07.06, 15:32 kot pod wrazeniem ,spodziewa sie wkrotce mlodych kociat ,ze przychodzi wreszcie w Polsce CZAS WSI ,stwierdzil powaznym tonem premier 40 mln narodu w centrum Europy w Polsce trzeba wszystko robic aby bylo jeszcze wiecej wsi :o Odpowiedz Link Zgłoś