Gość: LESZEK M. IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.02.03, 23:41 OCZYWI�CIE WCZE�NIEJ USTALIŁEM Z TĽ CHOŁOTA CZYLI Z KOMISJĽ SEJMOWĽ , ŻE SIĘ NIE ZGODZĽ NA SPRAWDZENIE MOICH ROZMÓW.NIE TAKI JA GUPI Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: F.I.U.T Re: WSZYSTKO O D...POTŁUC !!! IP: *.tele2.pl 09.02.03, 00:19 NIECH DA,JAK RYWIN, TELEFON STACJONARNY,ZAMIAST KOMÓRKOWEGO.STARY WYJADACZ KOMUNISTYCZNY WIE JAK NIE ZOSTAWIAĆ ŚLADÓW. JAK SZYBKO ARESZTOWANO WÓJTA ZA AFERĘ KORUPCYJNĄ, JAK SZYBKO ARESZTOWANA BISKUPA MARIAWITÓW, A ARCYBISKUPA PAETZA JUŻ NIE. Z KOGO WY ROBICIE WARIATÓW ??? A PAMIĘTACIE RECYDYWISTĘ - SYNA WAŁĘSY - Z WYMYŚLONĄ NAPRĘDCE "POMROCZNOŚCIĄ JASNĄ". MOŻE WSZYSCY "UMOCZENI" MAJĄ TĘ PRZYPADŁOŚĆ? I BEZKARNOŚĆ.JA OGLĄDAM TEN CYRK BEZ EMOCJI.MAM TO WSZYSTKO W DUPIE. POLSKI NIE ZMIENIĘ,WYBORCÓW NIE PRZEKONAM,WSZYSTKO BĘDZIE JAK DOTĄD.TAKIE SPOŁECZEŃSTWO,TAKIE "ELITY". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny co to sa billingi???????????????? IP: *.proxy.aol.com 09.02.03, 00:59 Czy nie mozecie wielcy szanowni tworcy mediow napisac po naszemu a wiec po polsku o co chodzi.Billingi,billboardery,developerzy, dealerzy,killerzy,brokerzy co to fucken jest suckerzy?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: co to sa billingi???????????????? IP: *.mad.east.verizon.net 09.02.03, 02:28 Gosc "normalny" wielkie brawa, ja o to juz kilka razy pytalem ale nikt mi nie odpowiedzial. Aby czytac wiadomosci w j. polskim - niestety trzeba znac angielski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcus Re: co to sa billingi???????????????? IP: *.143.202.62.dial.bluewin.ch 09.02.03, 13:55 Wcale nie trzeba. Wystarczy miec telefon. Slowo jest uzywane w Polsce od wielu lat i figuruje nawet w kontraktach jakie podpisuja posiadacze abonamentow telefonicznych. Biling to wydruk wszystkich numerow na jakie sie dzwonilo podczas miesiaca. marcus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mx Re: co to sa billingi???????????????? IP: *.sjc.ca.bbnow.net 09.02.03, 05:02 popieram calkowiecie, a ktos mowil ze "polacy to nie gesi i swoj jezyk maja". Moje ulubione tzw. polskie slowo interfejs. Pozdrawiam z United States of America Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luka78_Detroit Re: co to sa billingi???????????????? IP: *.rosvle01.mi.comcast.net 09.02.03, 05:26 a moje ulubione słówko (używane przez Polaków w Ameryce) to: zczardżować - czyli obciążyć kogoś kosztami Pozdrawiam Rodaków! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysio Re: co to sa billingi???????????????? IP: 24.102.53.* 09.02.03, 05:59 Gość portalu: normalny napisał(a): > Czy nie mozecie wielcy szanowni tworcy mediow napisac po naszemu > a wiec po polsku o co chodzi.Billingi,billboardery,developerzy, > dealerzy,killerzy,brokerzy co to fucken jest suckerzy?????????? A co na temat layouterow, auditorow, i innych pierdol "kreatywnej" nowomowy. Slyszalem nawet ostatnio ze kogos "wy-outsourcowali" (kurde, czlowiek juz nawet nie wie jak to napisac, taki to koszmar pseudo-lingwistyczny). Szlag mnie trafia gdy ogladam polskie tlumaczenie filmu dla dzieci (Epoka Lodowcowa)gdzie bohater zeby przeprosic mowi "sorry". Ludzie, swiata nie dogonicie, tylko dlatego, ze zacznieciie wtracac slowa angielskie. Szpan zawsze byl w Polsce w cenie...Jesli nie mozna dorownac Europie osiagnieciami, to zawsze przeciez mozna udawac, ze sie jest na tym samym poziomie, przez czyste zapozyczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: co to sa billingi???????????????? IP: *.FH-Muenster.DE 09.02.03, 11:26 Gość portalu: Krzysio napisał(a): > Gość portalu: normalny napisał(a): > > > Czy nie mozecie wielcy szanowni tworcy mediow napisac po > naszemu > > a wiec po polsku o co > chodzi.Billingi,billboardery,developerzy, > > dealerzy,killerzy,brokerzy co to fucken jest > suckerzy?????????? > > A co na temat layouterow, auditorow, i innych > pierdol "kreatywnej" nowomowy. Slyszalem nawet ostatnio ze > kogos "wy-outsourcowali" (kurde, czlowiek juz nawet nie wie jak > to napisac, taki to koszmar pseudo-lingwistyczny). Szlag mnie > trafia gdy ogladam polskie tlumaczenie filmu dla dzieci (Epoka > Lodowcowa)gdzie bohater zeby przeprosic mowi "sorry". Ludzie, > swiata nie dogonicie, tylko dlatego, ze zacznieciie wtracac > slowa angielskie. Szpan zawsze byl w Polsce w cenie...Jesli nie > mozna dorownac Europie osiagnieciami, to zawsze przeciez mozna > udawac, ze sie jest na tym samym poziomie, przez czyste > zapozyczenia. Akurat jeszcze nam daleko do poziomu wtracania anglicyzmow przez chociazby Niemcow. "Der war voll easy. Echt cool." - slyszalem wczoraj na przyklad. Z drugiej strony niemiecki ma wiecej wspolnego z angielskim niz polski, wiec latwiej im wchlaniac nawet czasowniki czy imieslowy. U nas raczej przyjmuja sie glownie rzeczowniki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej To kogo chronią SLD-owcy w Komisji? IP: *.acn.pl 09.02.03, 11:08 Roberta, Włodka, Basi??? monitoring sprawy prawica.net/modules.php?name=News&file=article&sid=148 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Miller: nie ma przeszkód, żebym ujawnił bilin IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.03, 01:09 Za pewne chodzi o bilingi z telefonu stacjonarnego pana Rywina, który pożyczył w/w telefon od pana Michnika, który to z kolei miał ów telefon w depozycie u pani Paradowskiej... Powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Miller: nie ma przeszkód, żebym ujawnił bilin IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.03, 01:10 Zapewne chodzi o bilingi z telefonu stacjonarnego pana Rywina, który pożyczył w/w telefon od pana Michnika, który to z kolei miał ów telefon w depozycie u pani Paradowskiej... Powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tempus Re: Miller: nie ma przeszkód, żebym ujawnił bilin 09.02.03, 02:11 Przecież te bilingi zostały już dawno zmienione lub wyczyszczone, jeżeli coś w nich było. Podobnie jak komputery Rywina... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biling Re: Miller: nie ma przeszkód, żebym ujawnił bilin IP: *.cg.shawcable.net 09.02.03, 05:15 a co to jest billing,przeoraszam jestem Polakiem??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Behemon Nie no ludzie to są jaja!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.03, 10:06 Kruk krukowi oka nie wykole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutna Tłuściutki, jak prosię Kalisz z resztą spółki IP: *.icpnet.pl 09.02.03, 10:32 już dopilnują, żeby się Panu przez te bilingi krzywda nie stała. Niech Pan ma też ociupinkę zaufania do swoich szefów służb specj. Nie dadzą zrobić Panu krzywdy, spokojnie, panie Miller. Skąd te nerwy? Mężczyznę podobno poznaje się po tym, jak kończy, a Pan jeszcze nie zaczął. Swoją drogą nie zazdroszczę Panu stanięcia przed Ziobrem i Rokitą. Zrobią z Pana kebab. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka Re: Miller: nie ma przeszkód, żebym ujawnił bilin IP: *.icpnet.pl 09.02.03, 15:00 Popieram w pelni Pana polityke, Pana Premiera! Nie zgadzam sie z tymi, ktorzy Pana tak tu opluwaja, po prostu chorzy sa na wladze, ktora sie zblazniki aferami, ktora mieli wczesniej jako AWF itp. podobne twory jako pseudo partyjne kanapy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xc Re: Miller: nie ma przeszkód, żebym ujawnił bilin IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.03, 17:07 Polska to chory kraj, blado widzę jego przyszłość bo marnie oceniam poziom społeczeństwa go zamieszkijącego. A co do elt - są takie na jakie zasługujemy.Trzeba zacząć porządki od siebie a nie płakac nad rozlanym mlekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: - Do autora tego artykulu. IP: *.kabel.telenet.be 09.02.03, 17:34 "Bilingi" Takim zargonem to kiedys tylko handlarze waluta operowali. Dzisiaj to piekne dziennikarskie slowka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Miller: nie ma przeszkód, żebym ujawnił bilin IP: *.dyn.optonline.net 09.02.03, 18:53 Miller powinien natychmiast poddac sie do dymisji. Wiedzial o calej aferze wczesniej i nie kiwnal palcem. Pytanie czy rozmawial z Michnikiem jako kolega czy premier nie ma znaczenia. Jako oszust powinien odejsc. Jego zachowanie to dowod ze on jest glownym podejrzanym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: dla Marcina IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.03, 23:15 Władzy raz zdobytej nigdy nie oddamy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prak Ktoś coś kombinuje ! IP: *.icpnet.pl 10.02.03, 00:23 Służby tajne i półjawne mówią: nie ujawnić,a premier nagle - tak. Kto tu zagraża bezpieczeństwu państwa? Spółka Siemiątkowski & Barcikowski zdecydujcie się! Odpowiedz Link Zgłoś