Gość: ccc IP: *.lubin.dialog.net.pl 11.02.03, 12:11 lepiej przeczytać sobie Rzepę - to tutaj to popłuczyny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kepa Re: Robert Kwiatkowski - sylwetka IP: *.icpnet.pl 11.02.03, 19:21 uwazam ze komuchy nie powinni sprawowac zzadnych powaznych funkcji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PABLO Re: Robert Kwiatkowski - sylwetka IP: *.kamir.com.pl 11.02.03, 19:36 Gość portalu: kepa napisał(a): > uwazam ze komuchy nie powinni sprawowac zzadnych powaznych > funkcji Nie Adam sie z tioba nie zgodzi: tylko komuchy mogą sprawować władzę zwłaszcza komuchy oświecone i podległe adamowi. najlepiej jakby powstała taka partia światłych umsysłów i pragmatyzmu komuszego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widelec Re: Robert Kwiatkowski - sylwetka IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.02.03, 23:32 Bardzo dobry jest także artykuł o dwóch przyjaciołach w dzisiejszej RZ. Należy go przeczytać bardzo uważnie. Pablo, miałeś rację radząc ( nie mnie, co prawda) by przerzucić się na RZ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek [...] IP: *.atm2-0-52243.0x50c691f2.virnxx13.customer.tele.dk 19.02.03, 09:03 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eva-monik Re: Robert Kwiatkowski - sylwetka-LAJZA I BYDLE... IP: *.dip.t-dialin.net 19.02.03, 16:46 ...jakich wiele w Polsce demokratycznej!Typowy karierowicz,ktory za pieniadze i wladze sprzeda wlasne dzieci,matke i zone tez!!! Szkoda,ze Lagry zlikwidowane,ale moze nadejda takie czasy,ze ci wszyscy jemu podobni i on tez beda skomlec o odrobine uczucia ludzkiego,moze?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Robert Kwiatkowski - sylwetka IP: *.BCHydro.BC.CA 19.02.03, 16:53 Co za gnida i szambo... Tez bylem studentem w polowie lat 80tych i pamietam jakie kanalie wowczas dzialaly w ZSP. A ten kutas jeszcze zapisal sie do PZPR. I gdzie tu sprawiedliwosc. W Berezie ten padalec powinien gnic a nie rzadzic telewizja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyzunia Re: Robert Kwiatkowski - sylwetka IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 19.02.03, 18:17 trza se było wybrać lepszych, a bylo do wyboru;lpr,po pis, aws, no samoobrona, do wyboru do koloru. Odpowiedz Link Zgłoś
ba-s [...] 19.02.03, 18:24 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooo [...] IP: *.debniki.sdi.tpnet.pl 14.03.03, 19:20 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adre Praca dla SLD - to glowne kwalifikacje pana prezesa! IP: *.math.unm.edu 19.02.03, 18:25 Gratulacje-tego oczekiwalem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Praca dla SLD - to glowne kwalifikacje pana p IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.03, 15:48 Zgadzam się.Pan Prezes wymyślił komercję TV publicznej jako własność SLD, a że czerwony widać było w trakcie zeznań, oj! jaki czerwoniutki! Poczytał, powołał się na amnezję, no i wspomniał o wywczasach u Rywina. Nie ma się o co martwić - resztę załatwią kolesie, wszak po to siedzą w Komisji.Taka sobie bidulka, która nic nie może, nic nie pamięta i nic nie wie. Osiągnięcia w TV wielkie - na bruk niepoprawnie myślący i powtórki dla motłochu, niech sobie Izaury ogląda po 10 razy, jeszcze abonamentu mu się zachciewa. Czas z tym kończyć panowie liberałowie i kombinatorzy spod szyldu SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marconi Re: Robert Kwiatkowski - sylwetka IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 21.02.03, 20:32 Myślę ze odpowiedzi prezesa są dość marne . Zachowanie i nerwowość wskazują na jakieś oszustwo kytóre prezes chce ukryć przed komisją . Traktowanie komisji jako zbiór ludzi którzy chcą za wszelką cene znależć kozła ofiarnego w postaći jego osoby jest niedopuszczalne . Osoby które podejmują się posredniczenia lub jakiego kolwiek udziału w procederze korupcyjnym ,muszą się liczyć z pełną odpowiedzialnością za czyn .Niestety prezes opowiada ,że to z niego zrobiono wielbłąda i opowiada o wentylatorze .Apeluje do Pana -Panie Preześie troche więcej pokory a mniej buntu ,chcę mieć świadomość ze żyje w państwie prawa ,a nasze dzieci rosną na prawowitych obywateli . Marconi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JaBe Re: Robert Kwiatkowski - sylwetka IP: *.debrznie.sdi.tpnet.pl 22.02.03, 21:41 Dlaczego my Polacy tak szybko SKAZUJEMY???!!! Niech czas pokaże, kto ma rację!!! Dla ścisłości - jestem daleko od "warszawki" i może dlatego nie jestem taki gwałtowny, a zarazem jestem apolityczny!!! Daleko mi do TAAAAAAAAAAAKICH interesów!!! Czy w tej sprawie - PRZYPADKIEM - na pierwszy plan nie wychodzą animozje PERSONALNE???!!! Z wyrazami szacunku mieszkaniec Debrzna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Robert Kwiatkowski - sylwetka IP: 217.98.232.* 25.02.03, 10:36 Chyba każdy spostrzegawczy człowiek zauważył zachowanie prezesa Roberta Kwiatkowskiego na przesłuchaniu przed Komisją Śledczą. Chociaż jego miny, a czasem ten ironiczny śmiech mówiły : "co wy ode mnie chcecie? Jestem przecież niewinny!", zeznania pokazywały coś zupełnie innego. Wiadomo, że kręcił. Jestem pod wielkim wrażeniem zaangażowania posła Ziobro w całą prace Komisji. Z początku byłam nastawiona do niego sceptycznie, teraz wiem, że jemu naprawdę zależy na rozwiązaniu sprawy (i być może obalenia rządów Leszka Millera). Równe zaangażowanie zauważyłam u posła Rokity czy przewodniczącego Nałęcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: Robert Kwiatkowski - ogolnie IP: *.w-n.pl 25.02.03, 19:43 moim zdaniem, kwiatkowski nie byl zawstydzony, tylko swoim zachowaniem wyraznie wszystkim pokazal ze ma nas i ich w nosie i ze nikt mu nie podskoczy !!! byl tak arogancki jak by sie z wszystkich smial po cichu. to juz chyba oczywiste, ze jest w to zamieszany po uszy, ale i tak nic z tego nie wyjdzie. pieniazkow to mu juz nigdy nie zabraknie, a nawet jak go za to zwolnia z tv to i tak sie gdzies indziej zaszyje i bedzie robil swoje. jest bezkarny i dlatego tak wszystkich olewal podczas przesluchania. przeraza mnie to ze oni wszyscy sie z tego wywina, jesli tasma z glosem rywina nie jest dostatecznym dowodem, to ja juz nie wiem jak mozna komus cokolwiek udowodnic? wniosek z tego taki ze tylko miec dobrego adwokata i mozna krasc, mordowac i oszukiwac, zgroza, gdzie my zyjemy ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonus [...] IP: *.rasserver.net 25.02.03, 23:00 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luzik1 Gówno zawsze wypłynie na wierzch... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.03, 00:37 ..i potem tak już sobie po tym wierzchu pływa... Odpowiedz Link Zgłoś
buzek2 Praca i znajomosci z SLD =lowne kwalifikacje prezesa 14.03.03, 19:11 sa -dlatego jego brat prowadzi az dwa programy w TV -a wydawalo mi sie ze to specjalista od rolnictwa! (Ale przeciez z Zielinskim prowadzili kampanie wyb. Aleksandra Kw.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tytus [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.03, 02:10 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonus Re: Robert Kwiatkowski - sylwetka IP: *.rasserver.net 15.03.03, 04:04 Gość portalu: tytus napisał(a): > kwiatkowski nic szczególnego - z ryja hitlerjugend, z uśmiechu - familijny > pedofil. ogólnie mniej niż zero no nie tak do konca, przeciez jak wiesc mowi. w sobote on robi dobrze millerowi a ten odwdziecza mu sie w poniedzialek. czerwona banda i tyle....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Robert Kwiatkowski - sylwetka IP: *.acn.waw.pl 19.03.03, 22:07 Tak, walka mediów prywatnych jest smiertelna. Postawiono wszystko na jedna karte. Normalny facet, jakim jest Kwiatkowski, staje sie potworem, dyzurnym chłopcem do bicia. Oczywiscie brak jest w mediach prywatnych obiektywnosci (publiczne zupełnie zgłupiały i nie wiedza co robić. Nie mam o to pretensji, w końcu walcza o swoje pieniądze. Nie dam sie jednak (bede sie przynajmniej starał, co w atmosferze tworzonej specjalnie histerii nie jest proste) "wpuscić w maliny". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uniu Re: Robert Kwiatkowski - sylwetka IP: 150.254.138.* 07.04.03, 18:06 winny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witold Suchy [...] IP: 213.17.233.* 06.09.03, 13:31 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SLD-UPek Towarzysz Robert ma zdrowy, partyjny korzeń. IP: 195.205.230.* 06.09.03, 15:49 Jego ojciec prasował tow. Jaruzelskiemu spodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boleklolek Re: Robert Kwiatkowski - sylwetka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.03, 15:51 nienaganna smukła sylwetka, pinokiowski profil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: Robert Kwiatkowski - sylwetka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.03, 20:09 "Z twarzy podobny zupełnie do nikogo" :DDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega12 R. Kwiatkowsi to cwany lis ? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 19.12.03, 12:40 Czy Panu Robertowi Kwiatkowskiemu jeszcze się nie znudziło puszczanie w TV w okresie świąt tego samego programu telewizyjnego ? Bo ja mam wasze programy głęboko gdzieś. Głównie chodzi mi o nowe filmy , te które macie w programie na obecne święta już po kilka razy oglądałem. Tylko proszę mi tu nie gadać nic o oszczędnościach , bo to że na święta nie kupujecie nic nowego to żadne oszczędności tylko dokładnie odwrotnie, są to straty TV. Od przyszłego roku wyrejestruję telewizor ( powiem że mi się popsuł i nie stać mnie na naprawię a tym bardziej na nowy i chcę zrezygnować z abonamentu. ) a i tak będę go oglądać bo wiadomości jeszcze można oglądać a filmy oglądam na satelicie . Podobał mi się gest 50000zł na dożywianie w szkołach . Co prawda to symboliczna kwota na wasze 400 000 000 zł zysku netto.. Jest to ok. 0.01% waszego dochodu , porównując to z moją skromną osobą to dokładnie 75 zł , no tak dobre i to , tylko po co zaraz to tak nagłaśniać ? Odpowiedz Link Zgłoś