Dodaj do ulubionych

Kolejna śmierć na Woodstocku

28.07.06, 08:50
wiadomosci.onet.pl/1362857,11,item.html
co muszą przeżywać ci rodzice jadący na woodstock po zwłoki swojego dziecka,
które zakrztusiło się wydzielinami z żołądka.

A co mówi sam Owsiak, ano mówi że go Polska wqrvia i wstydzi się Polski......

Owsiak powiedz to ludziom, którzy pracują za 1200 zł i dobrze pracują !
powiedz pielęgniarkom , nauczycielom i lekarzom. Powiedz to tym co nie
wyjechali z Polski i nie wyjadą - bo ją kochają. Kochali ją za Bieruta i
Jaruzelskiego i Kwaśniewskiego i będą kochać za Kaczyńskich. bo to po prostu
ich kraj ich miejsce na ziemi, ich ojczyzna....
Jak cię Polska w..a i jej się wstydzisz Owsiak, to nie pluj na tych co
zamordowani byli w Katyniu i w Powstaniu Warszawskim i Oświęcimiu.Oni umarli
za to byś mógł te głupoty o wstydzie gadać po polsku!
ŻENADA !
Pies go j... - rzucił szef Przystanku, a tłum ryczał z radości. Na kogo
szczuł Owsiak? Na krytyka muzycznego "Gazety", który dwa lata temu
skrytykował poziom muzyczny festiwalu. Jak to się ma do wbijania młodym do
głów, że mają myśleć samodzielnie? Nijak.

Owsiak wrogów prawdziwych ma, ale chyba chciałby mieć ich jeszcze więcej -
więc szuka wyimaginowanych. Tak powstają wspólnoty obciążone syndromem
oblężonej twierdzy.
Obserwuj wątek
    • ratatatam Re: Kolejna śmierć na Woodstocku 28.07.06, 08:55
      niech ktos wreszcie zrobi porzadek z tym bydlakiem ! na ile trupow jeszcze
      trzeba czekac ??!
      • trydzyk [...] 28.07.06, 08:57
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • pawka.morozow ot kultura 28.07.06, 08:59
          stwierdzamy fakty , a ty ubliżasz przyzwoitym ludziom prawie jak ....
        • pulchna.lapka.w.pulpit [...] 28.07.06, 09:10
          • pawka.morozow oto co znaczy "mówić Owsiakiem".......żenada 28.07.06, 09:13
            pies go je..... - mówił Owsiak o dziennikarzu z GW , a tłum ryczał z radości...

wot kulturnyj narod!

nie zamkniecie pawce ust po faszystowsku!
            to jeszcze jest wolny kraj, choć wprowadzacie terror!
            • 3promile Re: oto co znaczy "mówić Owsiakiem".......żenada 28.07.06, 09:14
              Hiena z ciebie, pawka.
    • chcacy Re: Kolejna śmierć na Woodstocku 28.07.06, 08:59
      Terz zacznie się wieszanie psów na Owsiaku i całej imprezie. Nasz moherowy rząd
      i moherowe społeczeństwo nie przepuści takiej okazji. A to mogło zdarzyć się
      wszędzie. Już to słysze winny jest Owsiak, geje i PO i wszyscy anty-moherowscy.
      • ratatatam nie, poprostu... 28.07.06, 09:06
        jurekowsiak , ktory chce uczyc mlodziez w szkolach udzielania pierwszej pomocy
        powienien na rozpoczecie woodstock, udzielic krotkiego instruktazu uczestnikom:
        1) po wzieciu dzialy, wciagnieciu krechy albo przyjaraniu 20 skretow nie
        kladziemy sie na sloncu
        2) to samo dotyczycy sytuacji z alkoholem
        3) upojonego do nieprzytomnosci uczestnika woodstock kladziemy w pozycji bocznej
        aby uniknac zakrztuszenia sie trescia zoladkowa w czasie wymiotow
        4) wszyscy- ale to WSZYSCY- podpisuja oswiadczenie, iz wszystko co ich spotka
        na przystanku woodstock - to wyraz ich dobrze pojetej i realizowanej wolnosci
        osobistej a jurek owsiak nie ponosi za to zadnej winy
        • chcacy Re: nie, poprostu... 28.07.06, 09:09
          Tak samo powinni robić yo buraki na wiejskich imprezach i ludzie na techniawce.
          Tam też się dzieją takie rzeczy no ale to WOOdstock wiec po co o tym gadać. Nie
          bądź śmieszny.
        • alistair-p Re: nie, poprostu... 28.07.06, 12:17
          Doświadczony,wie co pisze
      • asienka32 Na pielgrzymkach RM do Częstochowy 28.07.06, 09:07
        nie ma ofiar z powodu naduzywania alkoholu i prochów.

Można się dowolnie zapluć w obronie Owsiaka, ale faktów nie podwazysz.
        A te mówią o dwóch ofiarach śmiertelnych dwóch nietrzeźwych osób zanim
        Woodstock się zaczął.

Kultura? Wychowanie młodzieży? Wielka ściema, wielka kasa dla organizatorów i
        róbta co chceta byle z dala od koscioła - to jest ideologia Owsiaka.
        • trydzyk Re: Na pielgrzymkach RM do Częstochowy 28.07.06, 09:13
          > Kultura? Wychowanie młodzieży? Wielka ściema, wielka kasa dla organizatorów i
          > róbta co chceta byle z dala od koscioła - to jest ideologia Owsiaka.

Piszesz jak Trybuna Luda o festiwalu w Jarocinie :D

Zenada.

F.
          • asienka32 Re: Na pielgrzymkach RM do Częstochowy 28.07.06, 09:20
            > Piszesz jak Trybuna Luda o festiwalu w Jarocinie :D
            >
            > Zenada.

Bo Jarocin był podobnym zjawiskiem jak Woodstock, tyle, że bardziej
            spontanicznym i mniej komercyjnym, bo wtedy ani media niebyły tak wszechobecne,
            ani nie robiono na festiwalu wielkiej kasy.
            Z tą drobną różnicą, że nikt nie dorabiał tam ideologii o wychowaniu młodziezy
            i uczeniu ich tolerancji i wolności, jadąc jednocześnie na autorytecie
            największego polskiego filantropa.
            I to mi się w Owsiaku nei podoba.
            A festiwal - komercyjna impreza, wstep tylko dla pełnoletnich i "róbta co
            chceta" ale tez pretensje "miejta do siebie" - nikomu nie bronię.
            • trydzyk Re: Na pielgrzymkach RM do Częstochowy 28.07.06, 09:28
              > Z tą drobną różnicą, że nikt nie dorabiał tam ideologii o wychowaniu młodziezy
              > i uczeniu ich tolerancji i wolności, jadąc jednocześnie na autorytecie
              > największego polskiego filantropa.
              > I to mi się w Owsiaku nei podoba.

Ok, ale to nie jest powod do propagandowego obwiniania go o smierc uczestnikow.

F.
              • asienka32 Re: Na pielgrzymkach RM do Częstochowy 28.07.06, 09:39
                moje posty z przed kilku dni:
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=45845361&a=45871665
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=45845361&a=45872180
                w pełni wyczerpujące kwestię podjątą w naszej dyskusji.
                • trydzyk Re: Na pielgrzymkach RM do Częstochowy 28.07.06, 09:40
                  W porzadku :)

F.
        • chcacy Re: Na pielgrzymkach RM do Częstochowy 28.07.06, 09:13
          Krecą cię takie imprezy to sobie chodź na pilgrzymki. Na Woodstock ludzie jadą
          się wyszumieć. To winna tylko tego łebka i jego braku odpowiedzialności a nie
          imprezy nie bądź zaślepiona droga Asiu.
          • asienka32 Re: Na pielgrzymkach RM do Częstochowy 28.07.06, 09:27
            chcacy napisał:

To winna tylko tego łebka i jego braku odpowiedzialności a nie
            > imprezy nie bądź zaślepiona droga Asiu.

Tylko dlaczego facet w zólto-czerwonym mundurku od ładnych paru lat bezkarnie
            wrzeszczy w publicznej TVP o tej imprezie jako o jakimś wielkim przesłaniu
            imprezy, wychowaniu młodziezy w poczuciu wolności i tolerancji, wykorzystujac
            do tego idee i pieniądze WOŚP.

• chcacy Re: Na pielgrzymkach RM do Częstochowy 28.07.06, 09:33
              Bo tam naprawde przesłniem jest pokój. To nie impreza z dresiarzami którzy tylko
              patrzą kogo pobić. Słyszłaś tam o jakiś bójkach?
              • asienka32 Re: Na pielgrzymkach RM do Częstochowy 28.07.06, 09:46
                Przesłaniem pani Fondy protestującej przeciwko wojnie w Wietnamie tez był pokój.
                Tyle, ze niedawno potwierdzono, ze jej pacyfistyczną działalnosc finansował
                nikt inny jak ... KGB.

A gornolotne przesłania Owsiaka mają się nijak do zapitej, zaćpanej i
                korzystającej z wolności i free-love młodzieży.
                I nie wmawiaj mi, że bronię komukolwiek picia albo seksu.
                Ale mam chyba prawo w wolnym kraju napisać krytycznie o zakłamaniu faceta jesli
                uwazam go za wstrętnego, zarabiajacego wielkie pieniądze na głupocie ludzi i
                okłamywaniu ich o wielkich przesłaniach swoich imprez, chociaz te sprowadzają
                sie one do hasła sex&drugs&rockandroll.
                • trydzyk Re: Na pielgrzymkach RM do Częstochowy 28.07.06, 09:54
                  > Przesłaniem pani Fondy protestującej przeciwko wojnie w Wietnamie tez był pokój
                  > .
                  > Tyle, ze niedawno potwierdzono, ze jej pacyfistyczną działalnosc finansował
                  > nikt inny jak ... KGB.

Jakies linki? Chetnie poczytam.

F.
                  • asienka32 Re: Na pielgrzymkach RM do Częstochowy 28.07.06, 10:10
                    www.wprost.pl/ar/?O=90046
                    • trydzyk Re: Na pielgrzymkach RM do Częstochowy 28.07.06, 10:15
                      eeee, no link z Wprost... bez przesady. Od wielu juz lat nie wierze nawet w
                      prognozy pogody podawane w tym szmatlawcu.
                      Jakies inne zrodla?

F.
                • chcacy Re: Na pielgrzymkach RM do Częstochowy 28.07.06, 09:57
                  Oczywiście że masz prawo jak i ja żeby je popierać. Sex, drugs& rock'n roll forever.
    • tonieja10 popieram banicje dla owsika 28.07.06, 09:03
      jest to wielki szkodnik spoleczny
      • ratatatam wystarczy banicja z mediow... 28.07.06, 09:07
        zwlaszcza publicznych
    • b.krakus podczas wielkich imprez masowych... 28.07.06, 09:04
      statystycznie może się zdarzyć wszystko, to raz, a dwa – rozgrywki piłkarskie
      wydają się „sportem” o wiele wyższego ryzyka, co podkulturze nie przeszkadza,
      bo podkultura mecze lubi, a Woodstocku nie
      • chcacy krakus 28.07.06, 09:07
        popieram. Ale mohery mają pretekst. Zaraz będzie że się nacpał, nachlał oddawał
        cześć diabłu czy co tam jeszcze nie wymyślą. Propnuje aby impreze poprowadził
        OJciec Dyrektor.
      • pawka.morozow bredzisz, problem w tym że O. nie znosi krytyki 28.07.06, 09:09
        nie można nic powiedzieć na ten temat, na temat jego arogancji, jego wulgarnego
        słownictwa, nie można nic powiedzieć na temat antagonizowania młodzieży przeciw
        starszym.
        Nie może być tak że rodzice są niespokojni o swoje dzieci, a na Woodstock
        propaguje się strzelanie do ludzi!
        i on przechodzi nad tym obojętnie!
        W wolnym kraju mam prawo do wypowiedzi nie mniejsze niż Owsiak, nikt tu z jego
        zwolenników nie będzie zatykał mi po faszystowsku ust,a pod drugie mam moralne
        prawo do wypowiadania się na ten temat, bo daję pieniądze na WOŚP i z tych
        pieniędzy jest organizowany Woodstock.
        • pulchna.lapka.w.pulpit [...] 28.07.06, 09:15
        • trvanlive.bydlisko Nie on jeden, Pawka. Co drugi PiSiak też nie lubi 28.07.06, 09:15
          żadnych form krytyki. A co niektórzy to by wręcz puszkowali za krytykę, gdyby
          tylko mogli. A i na tym Forum wielu by zabiło za krytykę
          • pawka.morozow przeczytaj te posty 28.07.06, 09:19
            jaka wulgarna agresja z waszej strony wobec mnie!
            zauważcie że nie użyłem ani jednego nieprzyzwoitego,agresywnego słowa poza
            cytatami z Owsiaka.
            A ta pani z nickiem o pulchnej łapce nawet wezwała do "załatwienia mnie".

To mnie utwierdza ,że jak faszyści chcecie zamknąć usta mnie i każdemu kto po
            prostu myśli inaczej. W wolnym kraju można myśleć inaczej , na tym polega
            demokracja.
            Wy nie dojrzeliście do niej, zamiast pochylić głowę nad tymi śmiertelnymi
            tragedniami plujecie jadem i agresją.
            Idę się pomodlić za Was, bo wasze dusze przeżera agresja!
            MUZYKA - MIŁOŚĆ - PRZYJAŹŃ
            • trvanlive.bydlisko Pawka-pomódl sie do Św. Rocha o Rozumu trocha b/t 28.07.06, 09:21
            • trydzyk Re: przeczytaj te posty 28.07.06, 09:23
              > Idę się pomodlić za Was, bo wasze dusze przeżera agresja!

Krzyz na droge. Idz i nie wracaj za szybko :D

F.
            • ratatatam Re: przeczytaj te posty 28.07.06, 09:24
              bo wosp jest agresywna i destrukcyjna sekta (myli sie kto sadzi ,ze istnieja
              jedynie sekty o charakterze religijnym) - sekta moona, czy "rodzina" tez bawia
              sie w filantropie - popatrz jakie spustoszenie w mentalnosci zwolennikow
              wywoluje nauczanie jurasa - MUZYKA - MIŁOŚĆ - PRZYJAŹŃ - ale ciebie chetnie by
              powiesili bo sie z nimi nie zgadzasz.
              • 3promile Re: przeczytaj te posty 28.07.06, 09:27
                Dołącz w modlitwie do pawki, bracie.
              • trvanlive.bydlisko RatatamNie moge-antysemita naucza moralności :-)bt 28.07.06, 09:27
              • kotek.filemon Re: przeczytaj te posty 28.07.06, 09:29
                Najbardziej destrukcyjna jest sekta watykańska.
            • pulchna.lapka.w.pulpit Re: A ta pani wezwała do "załatwienia mnie" 28.07.06, 09:28
              ROTFL
              • pawka.morozow tak tak, ta pani napisała że z bydlakiem trzeba... 28.07.06, 09:32
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=45980332&a=45981314
                nie wstyd ci pulchna łapko?

a ja myślałem że to PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ MUZYKA RADOŚĆ POKÓJ

po co te gamonie malują pacyfy, jak nie rozumieją że to oznacza wyrzeczenie
                się przemocy, siły - także agresji słownej?
                • pulchna.lapka.w.pulpit Wiesz co, chłoptasiu ? Daruj sobie na przyszlosc 28.07.06, 09:36
                  ...lekture moich postow; powiedzmy, ze nie kieruje ich do kogos o umyslowosci stułbii ;-)
                • trydzyk Re: tak tak, ta pani napisała że z bydlakiem trze 28.07.06, 09:38
                  > a ja myślałem

Jakbyscie mysleli, morozow, to byscie takich glupot ciagle nie wypisywali.
                  Wasze wypowiedzi wyglaszajcie sobie na zebraniu komsomolu, tam sie spotkacie ze
                  zrozumieniem.

F.
                  • pawka.morozow oto Tolerancja Miłość Muzyka etc. 28.07.06, 09:45
                    to są tylko slogany, a tak naprawdę przecież w demokracji powinno obowiązywać
                    takie stwierdzenie:

Nie odpowiadają mi twoje poglądy , ale gotów jest walczyć o to byś mógł je
                    głosić.

te pulchne łapki, te trydzyki, tranlive.bydlisko,kotek filemon,3promile,...etc.

normalnie chcą po faszystowsku zamknąć mi usta!!
                    może zalać gipsem usta , do wora i do jeziora ??????

Nie zgadzam się z Owsiakiem ,że wstydzi się za Polskę, Polska to nasza Matka i
                    nie można o niej mówić źle!
                    tego Owsiak nie zrozumiał, jak mu powtórzycie co tu piszę, to mimo że daję na
                    WOŚP to i tak pewnie powie:

pies go...... - a tłum zaryczy z radości..

Ludzie opamiętajcie się! MIŁOŚĆ MUZYKA RADOŚĆ PRZYJAŻŃ TOLERANCJA !

gdzie te hasła są widoczne w waszych postach??????
                    • trydzyk Re: oto Tolerancja Miłość Muzyka etc. 28.07.06, 09:59
                      > Nie odpowiadają mi twoje poglądy , ale gotów jest walczyć o to byś mógł je
                      > głosić.

Przeciez glosicie, morozow, nie narzekajcie. I to akurat na forum tej zaklamanej
                      i tak znienawidzonej przez was antypolskiej gazety :))

> normalnie chcą po faszystowsku zamknąć mi usta!!
                      > może zalać gipsem usta , do wora i do jeziora ??????

:))))
                      Na was to szkoda gipsu by bylo :)))

F.

• trvanlive.bydlisko Re:Tolerancja Miłość Muzyka i wolność Pawki 28.07.06, 10:07
                      pawka.morozow napisał:
                      > Nie odpowiadają mi twoje poglądy , ale gotów jest walczyć o to byś mógł je
                      > głosić.

> te pulchne łapki, te trydzyki, tranlive.bydlisko,kotek
                      filemon,3promile,...etc.
                      > normalnie chcą po faszystowsku zamknąć mi usta!!
                      > może zalać gipsem usta , do wora i do jeziora ??????

Pawkuś - a któż to Ci broni pisać tutaj, nawet największe bzdury? Klawiatura
                      cierpliwa, nie takie bzdury przyjmie.
                      A pisz sobie pisz - ale nie zabraniaj nam komentować Twoich wypocin -
                      zabraniając nam je komentować chcesz "> normalnie po faszystowsku zamknąć nam
                      usta!!" i odebrać nam elementarne, niezbywalne w demokracji prawo do krytyki.

> Nie zgadzam się z Owsiakiem ,że wstydzi się za Polskę, Polska to nasza Matka
                      i
                      > nie można o niej mówić źle!

Jesli chesz cokolwiek naprawić - musisz wpierw zdefiniować problem i
                      powiedzieć - jest źle. Wtedy wręcz koniecznym może być powiedzenie źle o Polsce.
                      Mając zdefinowany problem możesz go zacząć naprawiać.
                    • logo.vlad Re: oto Tolerancja Miłość Muzyka etc. 28.07.06, 10:38
                      pawka.morozow napisał:

> Nie zgadzam się z Owsiakiem ,że wstydzi się za Polskę, Polska to nasza Matka
                      > i nie można o niej mówić źle!

Hmpf??? Tzn. że niezależnie od tego co matka by robiła i z kim by się zadawała
                      wstydzić się za nią nie wolno? A ja myślałem że wstyd to właśnie za bliskich -
                      bo czemu ja (czy np. Owsiak) jako Polak miałbym się wstydzić za Burkina Faso?
          • mamablues Re: Nie on jeden, Pawka. Co drugi PiSiak też nie 28.07.06, 10:54
            trvanlive.bydlisko napisał:

> A co niektórzy to by wręcz puszkowali za krytykę

Nie wiem, czy wiesz, ale co niektórzy (i to dość pokaźny procent) byli
            puszkowani za krytykę, tracili pracę i byli bici swego czasu.

> A i na tym Forum wielu by zabiło za krytykę

Najciekawszy poziom dyskusji w tym zakresie zauważam ostatnio głównie
            u "młodych, zdolnych i z wielkich miast".
    • pawka.morozow [...] 28.07.06, 09:15
      • kotek.filemon Tylko nie nazywaj 25-letniego draba dzieckiem... 28.07.06, 09:16
        ...bo się rozpłaczę ze wzruszenia. Swoją drogą też jeździłem pociągiem na
        promilach w wieku ok. 20-tki i nie było to na przystanek Woodstock, więc nie mąć.
    • obraza.uczuc.religijnych Za ten wątek pawka dostanie aż trzy lizaki. 28.07.06, 09:34
      piSS jest przecież bogatą partią.
    • joella.r trochę niżej zobaczyłam 28.07.06, 09:44
      taki wątek
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=45981627
      czy pawka mógłby coś o tym powiedzieć?
    • jola_iza Re:Pawka 28.07.06, 09:59
      Opowiem Ci autentyczną historię. Kilka lat temu lekarze pogotowia ratunkowego i policja w Przemyślu zostali powiadomieni o znalezieniu zwłok w pobliżu pola namiotowego przy Kalwarii Pacławskiej.Trwała tam tzw Oaza. Pierwsi zjawili się policjanci,przykryto "zwłoki ". Próbowano przepytać uczestników imprezy. Ciężko się jednak rozmawia z pijaną młodzieżą.Po przyjeżdziepogotowia na szczęście okazało się, że jest to kompletnie zalana " w trupa" uczestniczka oazy. Dziewczynę odratowano. Była tak pijana, że nawet policjanci nie zauważyli oznak życia. Dodam , że "zwłoki" znaleziono całkiem nagie ze śladami użycia,pózniej okazało się, że "użycie" było za zgodą. Zakazać Oaz?
      • autokrata.fetyszysta Rzucam Woodstock! Od dziś... 28.07.06, 10:13
        ...jeżdżę na Oazy! ;)
    • pulchna.lapka.w.pulpit Slonce jeszcze na dobre nie wzeszlo, a juz... 28.07.06, 10:17
      ...zaszkodzilo moderatorom...

To moze na razie podziekujemy...[log out]
      • melisa-bb Re: Slonce jeszcze na dobre nie wzeszlo, a juz... 28.07.06, 10:29
        Nie cierpie tego zdemoralizowanego chłoptysia, należy sprawdzić finanse
        orkiestry.Ten pan będzie mial na sumieniu wiele, przyjrzyjcie sie kto na tej
        imprezie zarabia.
        • 3promile Re: Slonce jeszcze na dobre nie wzeszlo, a juz... 28.07.06, 10:40
          Przyjrzyjcie się lepiej, kto na WOŚP traci...
    • xkx2 Re: Kolejna śmierć na Woodstocku 28.07.06, 10:27
      Ano odnosne władze pozwoliły i pozwalaja - władze w Warszawie nic nie roibia
      podobnie jak prokuratura i policja no i MEN no to mamy. A trzeba przecierz
      niewiele aby rozpedzić towarzystwo i skonczyc z imprezka pana O.
      • logo.vlad Re: Kolejna śmierć na Woodstocku 28.07.06, 10:41
        I mieć coś ze setkę trupa na miejscu (bo rozpędzający pewnikiem będą mieć
        podewjście nieco mniej pacyfistyczne niż Woodstockowicze).
    • piotr7777 Re: Kolejna śmierć na Woodstocku 28.07.06, 11:11
      ...a pawka może się onanizować oczywiście intelektualnie.
      Natomiast gdy przed rokiem autokar maturzystów stanął w płomieniach była druga
      grupa z księdzem, która widziała wypadek, ale pojechała dalej - zdecydował
      oczywiście kapłan. Właściwie powinien mieć postępowanie karne.
      • obraza.uczuc.religijnych W ogóle nikt się nie spytał 28.07.06, 11:47
        co znaczy "kolejna" w tytule wątku.
        • pawka.morozow skoro się pytasz , to prosze o.u.r. 28.07.06, 12:10
          ci nieszczęsnicy byli tak pijani, jak bele, by ich przesłuchać policja musi
          poczekac na wytrzeźwienie. Widzieli śmierć kolegi, już nie będzie ich cieszył
          Woodstock.
          biedni rodzice tego młodego człowieka
          miasta.gazeta.pl/gorzow/1,35211,3507225.html
          Śmierć w drodze na Woodstock
          Maja Sałwacka 25-07-2006, ostatnia aktualizacja 25-07-2006 19:30

We wtorek o godz. 11.30 pociągiem relacji Wrocław-Świnoujście na ropoczynający
          się w piątek Przystanek Woodstock jechała spora grupa młodzieży. Niedaleko
          miejscowości Radnica k. Krosna Odrzańskiego (woj. lubuskie) jeden z nich
          niebezpiecznie wychylił się przez otwarte drzwi pociągu.

25-letni mieszkaniec Lubinia wypadł z niego wprost pod koła pociągu. Zginął na
          miejscu. O wypadku policję powiadomił konduktor składu. Przyczynę tragedii
          próbuje wyjaśnić krośnieńska policja i prokuratura.

- Problem w tym, że świadkowie zdarzenia - koledzy ofiary - byli kompletnie
          pijani. Do wytrzeźwienia zatrzymaliśmy już cztery osoby. Zostaną one
          przesłuchane dopiero jak wytrzeźwieją - opowiada Andrzej Kulesza z biura
          prasowego lubuskiego komendanta.

Policja nie wyklucza udziału w zdarzeniu osób trzecich. - Chłopak mógł zostać
          wypchnięty albo wypaść w trakcie bójki - tłumaczy Kulesza.

• obraza.uczuc.religijnych A ten tu to kolejna ofiara pociągu Gdynia-Zakopane 28.07.06, 12:13
            wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3513195.html
            • pawka.morozow ty chyba nie wiesz gdzie leży Kostrzyn :((( 28.07.06, 12:16
              on nie mógł jechać pociągiem relacji gdynia - zakopane na łudstok w kostrzynie/
              Pała z geografii!
              • obraza.uczuc.religijnych Doprawdy?? Niemożliwe!!! 28.07.06, 12:18
                Proszę, nieee!!
    • xioncpb Re: Kolejna śmierć na Woodstocku 28.07.06, 12:01
      > A co mówi sam Owsiak, ano mówi że go Polska wqrvia i wstydzi się Polski......

Panie Owsiak!
      Ch..em Pan jesteś i ch..em Pan zdechniesz! Cała ta Pana orkiestra nie
      rozkręciłaby się do tego stopnia bez wsparcia pezetpeerowskiej telewizji i
      darmowej pracy setek tysięcy ludzi w całym kraju.

nagroda i chwała za ratowanie ludzkiego życia została już przejedzona - przez
      Pana pychę, butę i sku..syństwo...
      • obraza.uczuc.religijnych Pezetpeerowska telewizja to Sylwas Latkowski. 28.07.06, 12:05
        Ulubieniec Nowego Salonu.
    • pawka.morozow na woodstock wiozą po 48 piw 28.07.06, 12:39
      są szczęśliwi, 48 piw to wystarczy bo są potężne upały i trzeba uzupełnić płyny
      co zaleca Sztab Woodstocku.
      1 piwo to 50 g czystego alkoholu !!!!!!!!!!!!!
      • obraza.uczuc.religijnych Strrraszne! Piwo! 28.07.06, 12:41
        Chyba jednak Owsiak kandydyuje na prezia Wa-wy.
    • pawka.morozow co z tym regulaminem i alkoholem 28.07.06, 12:50
      jadą wioząc po 48 piw, a ten nieszczęsny młodzieniec , kolejna ofiara , jak
      podało radio, niestety był pod wpływem alholu i udławił się treścią żołądkową.

www.wosp.org.pl/przystanek/2006/index.php/42/2
      Nie wnosimy i nie handlujemy jakimikolwiek narkotykami na terenie koncertu.
      Zabrania się okazywania jakichkolwiek objawów przemocy! !
      Nie wnosimy i nie handlujemy żadnym alkoholem!

Po raz kolejny Fundacja uczyniła wyjątek wprowadzając na koncert sprzedaż piwa.
      Ten element zagościł na stałe na naszych spotkaniach. Na miejscu będziecie
      mogli kupić piwo, z jednym niezwykle ważnym i restrykcyjnie przestrzeganym
      zastrzeżeniem - będzie ono dostępne tylko i wyłącznie dla osób pełnoletnich!!!
      Tradycyjnie na terenie koncertu oraz całej gminy wprowadzona jest uchwałą
      Burmistrza Miasta Kostrzyna prohibicja na alkohole wysokoprocentowe powyżej 5
      % - uszanujcie to postanowienie.

• obraza.uczuc.religijnych I czym tu jeszcze różni się PW od papieskich pielg 28.07.06, 12:52
        rzymek? Te same uniesienia, ta sama prohibicja i, pomimo tego, tylu samo
        pijanych.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka