Dodaj do ulubionych

Obejrzalem Rozmowy Niedokonczone w TV TRWAM

10.08.06, 15:43
Ojciec prowadzacy, od poczatku nie wzbudzil we mnie zaufania. Co za
antypatyczny typ. Musi popracowac nad usmiechem, ten ktory prezentuje obecnie
jest bardzo falszywy. W zyciu nie chcialbym tego typa spotkac. Mala rada,
jesli chce robic kariere w mass mediach niech sie stara o role essesamana.
Angaz murowany.
Obserwuj wątek
    • ubekubek Zaproponuj im swojego wujka Ciastonia. ten ma mord 10.08.06, 15:46
      e
      • douglasmclloyd Re: Zaproponuj im swojego wujka Ciastonia. ten ma 10.08.06, 15:53
        ubekubek napisała:

> e

Moze ojciec dyrektor sam na to wpadnie i go zatrudni.
    • kura56 Re: Obejrzalem Rozmowy Niedokonczone w TV TRWAM 10.08.06, 15:53
      No widzisz,gdyby nie ty to bym nawet nie wiedział, że takie rozmowy są na TV
      Trwam. Ty i GW jesteście niezastąpieni w reklamowaniu mediów Ojca Dyrektora.
      dzięki takiej reklamie toruński koncern medialny dociera do większej grupy
      odbiorców.
      • douglasmclloyd Re: Obejrzalem Rozmowy Niedokonczone w TV TRWAM 10.08.06, 15:54
        kura56 napisała:

> No widzisz,gdyby nie ty to bym nawet nie wiedział, że takie rozmowy są na TV
        > Trwam. Ty i GW jesteście niezastąpieni w reklamowaniu mediów Ojca Dyrektora.
        > dzięki takiej reklamie toruński koncern medialny dociera do większej grupy
        > odbiorców.

No to teraz wiesz, milego odbioru.
        • kura56 Re: Obejrzalem Rozmowy Niedokonczone w TV TRWAM 10.08.06, 16:05
          Raczej bez odbioru. Ja nie ogląam Tv Trwam, nie słucham RM. Tyle wiem co w
          Gazecie i na tym forum przeczytam. Poważnie.
        • ubekubek To zalezy jak kto patrzy. Mnie sie ten Ojciec 10.08.06, 16:06
          podoba. Pamietam jak mojemu koledze ze studiów, którego tatus byl Esbekiem
          podobal sie tow. Szlachcic. No mial ciut piekniejsza mordke niz twój wujek
          Ciaston. Rzecz gustu
      • ford.prefect Re: Obejrzalem Rozmowy Niedokonczone w TV TRWAM 10.08.06, 16:09
        > No widzisz,gdyby nie ty to bym nawet nie wiedział, że takie rozmowy są na TV
        > Trwam. Ty i GW jesteście niezastąpieni w reklamowaniu mediów Ojca Dyrektora.
        > dzięki takiej reklamie toruński koncern medialny dociera do większej grupy
        > odbiorców.

I bardzo dobrze, że dociera. Jednym się spodoba - współczuję, ale niech im będzie. A pozostali uświadomią sobie, co to za banda.
    • venus99 Re: Obejrzalem Rozmowy Niedokonczone w TV TRWAM 10.08.06, 16:06
      podziwiam.i jak sie teraz czujesz?
      nie wstyd ci?
      • kura56 Re: Obejrzalem Rozmowy Niedokonczone w TV TRWAM 10.08.06, 16:09
        Nie chcę odpowiadać za kolegę, ale wyobraź sobie, ze są tacy, którz po lekturze
        nie rąk nie myją. Podobno to prawda. może i on taki trudno brzydliwy.
      • douglasmclloyd Re: Obejrzalem Rozmowy Niedokonczone w TV TRWAM 10.08.06, 17:53
        venus99 napisał:

> podziwiam.i jak sie teraz czujesz?
        > nie wstyd ci?

Nie, sam program nie byl najgorszy, byc moze dlatego, ze nie dotyczyl polityki.
        • venus99 Re: Obejrzalem Rozmowy Niedokonczone w TV TRWAM 10.08.06, 17:54
          a czego dotyczył?
          • douglasmclloyd Re: Obejrzalem Rozmowy Niedokonczone w TV TRWAM 10.08.06, 17:58
            venus99 napisał:

> a czego dotyczył?

Alkoholizmu.
            • x2468 Re: Obejrzalem Rozmowy Niedokonczone w TV TRWAM 10.08.06, 18:40
              www.youtube.com/watch?v=ni_n--NkK_A&mode=related&search=
              • venus99 Re: Obejrzalem Rozmowy Niedokonczone w TV TRWAM 10.08.06, 18:48
                nic dodać nic ująć.cieszę się,że mogłem obejrzeć i posłuchać prawdziwych
                Polaków.
                zaiste lud boży w tej krainie jest dziwny.
            • venus99 Re: Obejrzalem Rozmowy Niedokonczone w TV TRWAM 10.08.06, 18:49
              no tak.oni mają w tym zakresie bardzo duże doświadczenie.
              o pijanych proboswzczach też było?
              • s.k.i.n Re: Obejrzalem Rozmowy Niedokonczone w TV TRWAM 11.08.06, 21:26
                to Boniecki pije?
    • goniacy.pielegniarz Najlepsze są telefony od słuchaczy 10.08.06, 18:46
      Ostatnio, przy okazji pierwszej wizyty Kaczora już jako premiera w RM i TV
      Trwam, zadzwonił jeden ze słuchaczy i zaczął narzekać na TVP, żaląc się, że
      nawet Stalin i Goebbels mieli swoje media, a obecny rząd nie ma. Biedny Jarek
      podszedł do tematu ze zrozumieniem, choć porównanie uznał za niefortunne.
      • ave.duce Re: Najlepsze są telefony od słuchaczy ;))) 12.08.06, 06:14
        goniacy.pielegniarz napisał:

> Ostatnio, przy okazji pierwszej wizyty Kaczora już jako premiera w RM i TV
        > Trwam, zadzwonił jeden ze słuchaczy i zaczął narzekać na TVP, żaląc się, że
        > nawet Stalin i Goebbels mieli swoje media, a obecny rząd nie ma. Biedny Jarek
        > podszedł do tematu ze zrozumieniem, choć porównanie uznał za niefortunne.
        >
        >
        >

www.ojciec-dyrektor.de/wyrok.htm
        ;)))
    • maaax To sobie oglądaj 10.08.06, 18:54
      reality shows z usmiechnietymi dupciami o ptasich mózdzkach, akurat na twój poziom!
      • x2468 Re: To sobie oglądaj 10.08.06, 19:04
        Michalkiewicz to ten znany publicysta z biuletynu Zabki? Oczywisciw znany szefom
        tej firmy.
      • douglasmclloyd Re: To sobie oglądaj 10.08.06, 19:22
        maaax napisał:

> reality shows z usmiechnietymi dupciami o ptasich mózdzkach, akurat na twój poz
        > iom!

Na razie jestem na etapie TW Trwam ;)
    • dr.wesoly Re: Obejrzalem Rozmowy Niedokonczone w TV TRWAM 10.08.06, 22:31
      na SS-mana to Olejnikowa !!
      • x2468 Re: Obejrzalem Rozmowy Niedokonczone w TV TRWAM 11.08.06, 00:36
        Gay jak dupina? Zdrowa?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka