tad9 16.08.06, 15:57 ..."ludzi rozumnych", który nie byłby byłym stalinowcem SS-manem TW alkoholikiem ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dr.krisk A co, musisz się komuś w mankiet... 16.08.06, 15:59 .. wypłakać? Bądź dużym chłopcem, musisz sobie dac radę bez autorytetów. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz No a ja - Wlodzimierz Ilicz wiecznie żywy ? :-) 16.08.06, 16:00 ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk A Łysiak Waldemar - co, zły???? 16.08.06, 16:01 Aż nogami przebiera, coby za autorytet się zostać. Leć do niego w te pędy!! Odpowiedz Link Zgłoś
bratek4 Re: A Łysiak Waldemar - co, zły???? 16.08.06, 16:03 cieszy mnie ta zgodność naszych proroctw:) Kandydat świetny, porównywalny może tylko z Michalkiewiczem Stanisławem. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Ba, bo to ostatni sprawiedliwi są! 16.08.06, 16:06 Co kaganek prawdy śród mroków postkomuszych niosą! Zresztą zawsze do ojca Tadeusza można się zwrócić - on autorytety wyznaczy i zatwierdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
tad9 robicie sobie żarty, ... 16.08.06, 16:11 ...a mnie marzy mi debata intelektualistów zorganizowana przez GW z udziałem Czajkowskiego "Jankowskiego", Baumana "Sejmona" i GraSSa, temat mógłbyby być taki: "Dlaczego nasze zaszłości czynią nas jeszcze bardziej wzniosłymi". Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Agentura symbolem męczeństwa 16.08.06, 16:15 elity? Musiała zachować siebie. Przed agresją komuny. Na przyszłą wojnę z ciemnogrodem. To się nazywa profetyzm!!! Odpowiedz Link Zgłoś
echo_o Tad... 16.08.06, 16:16 tad9 napisał: > ...a mnie marzy mi debata intelektualistów zorganizowana przez GW z udziałem > Czajkowskiego "Jankowskiego", Baumana "Sejmona" i GraSSa, temat mógłbyby być > taki: "Dlaczego nasze zaszłości czynią nas jeszcze bardziej wzniosłymi". ``````````````````````````````````````````````` Marzenia o TAKIEJ debacie zaliczyć można do perwersyjnych :) Ale fakt. Wielu osobom ich porządek świata wali się w gruzy. Nie mają innego wyjścia jak brnąć, 'pchać taczki obłędu jak Byron'... Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Oczywiście moderatorem byłby Kurski. 16.08.06, 16:16 Czołowy specjalista od autorytetów. Zawsze mógłby rozpiąć spodnie i pokazać że ma rację :)) Odpowiedz Link Zgłoś
bratek4 stringi Kurskiego 16.08.06, 16:22 dr.krisk napisał: > Czołowy specjalista od autorytetów. Zawsze mógłby rozpiąć spodnie i pokazać że > ma rację :)) Niekoniecznie jest to pewny sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
buffalo_bill Nawet dwóch, z tym że... 16.08.06, 16:11 jeden z nich ma jakąś dziwną lojalkę, a drugi doktorat z leninowskich koncepcji. Jak pisał Gogol: "Jeden tam tylko jest porządny człowiek: prokurator; ale i ten, prawdę mówiąc, świnia." Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Niemcy musieli sie trochę wysilić aby unicestwić 16.08.06, 16:20 nasze autorytety. Motłoch polaczkowski sam to robi bardzo tanio. Rosjanie się cieszą, Ty idioto. M. Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze Zapomniałeś o tym "autorytecie" co to okazał się 16.08.06, 16:22 kolega pana Netzla, a nie tylko założycielem spółki-krzak Telegraf Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: czy ostał się jeszcze jakiś autorytet.... 16.08.06, 16:25 A czyż to nie piękne gdy etos naparza sie, waląc się styropianem po łbach, aż się biało robi w powietrzu? Odpowiedz Link Zgłoś