henryk.kowalski 17.08.06, 17:24 Przecież Król bez wyraźniej zgody rządzących nigdy by tego nie zrobił. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
idiotyzmy-kacze Myślę, że kaczyńscy 17.08.06, 17:25 To część ich strategii utopienia lustracji Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Myślę, że kaczyńscy 17.08.06, 17:37 Jestem tego samego zdania. Przypominający szopkę spektakl z Zytą, potem Delegat - do dziś nieujawniony personalnie, teraz Herbert, który nie żyje od dawna a ponadto fakt spotykania się z SBkami był powszechny dla ludzi, którzy wyjeżdżali na Zachód za PRL. Skopana ustawa lustracyjna czeka na poprawki, a całkiem prawdopodobne, że jest niezgodna z Konstytucją i wyląduje w śmietniku. I wszystko staje się jasne: kto ma teczki, ten ma władzę. Tak było przez 16 lat i tak jest nadal. Po co robić porządki, nie lepiej mieć haki na kogo trzeba i trzymać go za pysk? Staje się posłuszny i wierny jak pies. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Myślę, że poszukiwacze skarbów : 18.08.06, 19:07 etta2 napisała: > Po co robić porządki, nie lepiej mieć haki na kogo trzeba i > trzymać go za pysk? Staje się posłuszny i wierny jak pies. ---> Chyba wiem kogo z tych czterech zacytowałaś : "Komisji d/s zbiorów archiwalnych" składającej się z Andrzeja Ajnenklela, Jerzego Holzera, Adama Michnika i Bogdana Krolla, która w okresie od 12 kwietnia do 27 czerwca 1990r. miała dostęp do zasobów Centralnego Archiwum MSW." ---> Widzisz. Już wtedy wiedział to co powiedziałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.kowalski Re: Myślę, że kaczyńscy 17.08.06, 20:01 idiotyzmy-kacze napisał: > To część ich strategii utopienia lustracji > Mamrotek ? Odpowiedz Link Zgłoś
gienia.gienia Re: Myślę, że kaczyńscy 20.08.06, 14:28 idiotyzmy-kacze napisał: > To część ich strategii utopienia lustracji > To jest b. prawdopodobne. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy.pisiorek Re: Kto z PIS-u wydał wyrok na Zb. Herberta ?!!! 17.08.06, 17:26 Pewnie Edgar, on ma kompleks ludzi wykształconych. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.kowalski Re: Kto z PIS-u wydał wyrok na Zb. Herberta ?!!! 17.08.06, 17:28 kaczy.pisiorek napisał: > Pewnie Edgar, on ma kompleks ludzi wykształconych. To jest b. możliwe. Tym bardziej, że Edgar jest bardzo uczuciowy. Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Kto z PIS-u wydał wyrok na Zb. Herberta ?!!! 17.08.06, 17:32 henryk.kowalski napisał: > Przecież Król bez wyraźniej zgody rządzących nigdy by tego nie zrobił. $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ Towarzyszu, czy jak tam wtedy sie do was mowilo. Pozbedzcie sie starych nawykow i sposobu myslenia. Ot co! "A pingwiny maszeruja dalej" Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.kowalski Re: Kto z PIS-u wydał wyrok na Zb. Herberta ?!!! 17.08.06, 17:38 Jeśli jednak nie zaczniemy wychowywać młodzieży w szacunku dla Panów Kaczyńskich i Edgara, państwa, prawa, dla sąsiadów, ludzi spotkanych na ulicy, w sklepie, szkole, w środkach transportu i innych miejscach, jeśli pozwolimy młodzieży realizować model życia w imię hasła "Róbta, co chceta", takie smutne, zdarzenia jak brak uwielbienia dla IV RP będą na porządku dziennym. Za kółko sympatyków PiS Heniek K. Odpowiedz Link Zgłoś
gienia.gienia Bez zgody "góry" PiS ten artykuł nie ukazałby się! 18.08.06, 11:05 WPROST to sztandarowa prasa PiS, faktycznie kierowana przez Jacka Kurskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.kowalski Red. Gabryjel bez zgody PiS nic by nie zrobił ! 18.08.06, 12:18 To jasne ! Odpowiedz Link Zgłoś
atak.spawacza Re: Red. Gabryjel bez zgody PiS nic by nie zrobił 18.08.06, 15:35 henryk.kowalski napisał: > To jasne ! Na pewno mieli na niego kwity (tzw. materiały kompromitujące). To nie miał wyjścia. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Od którego z tej czwórki dostali te kwity? 18.08.06, 19:10 atak.spawacza napisał: > Na pewno mieli na niego kwity (tzw. materiały kompromitujące). To nie miał > wyjścia. " "Komisji d/s zbiorów archiwalnych" składającej się z Andrzeja Ajnenklela, Jerzego Holzera, Adama Michnika i Bogdana Krolla, która w okresie od 12 kwietnia do 27 czerwca 1990r. miała dostęp do zasobów Centralnego Archiwum MSW. " Odpowiedz Link Zgłoś
tony.soprano3 Re: Kolejny Henio... 18.08.06, 18:51 echo_o napisała: > ...Spec od prowokacji. Heniek Jankowski o ksywie "Delegat" ?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gienia.gienia Re: Kolejny Henio... 19.08.06, 10:17 tony.soprano3 napisał: > echo_o napisała: > > > ...Spec od prowokacji. > > Heniek Jankowski o ksywie "Delegat" ?!!! Pozyskali go na materiałach kompromitujących ? Też mi materiały - grunt, że zapłacił tym chłopcom !!! Odpowiedz Link Zgłoś
gienia.gienia Re: Kolejny Henio... 19.08.06, 12:43 echo_o napisała: > ...Spec od prowokacji. Jankowszczak się wkiził jako "Delegat" ... . Odpowiedz Link Zgłoś
tony.soprano3 Re: Kolejny Henio... 21.08.06, 10:49 gienia.gienia napisała: > echo_o napisała: > > > ...Spec od prowokacji. > Jankowszczak się wkiził jako "Delegat" ... . Co znaczy czasownik "wkiziwać" ? Odpowiedz Link Zgłoś