z_pis_ja Andrzej LEPPER , Mąż Stanu ? 02.12.06, 11:46 Gdyby Andrzej LEPPER nie był Mężem Stana, Pan Jarosław Kaczyński nie zdzierżyłby go ni minuty u Swojego boku! bi.gazeta.pl/im/8/3357/z3357718G.jpg ave.duce napisała: > polityk nigdy nie będzie mężem stanu, > jeśli nie pokocha..miłością bezinteresowną i ofiarną. Odpowiedz Link Zgłoś
z_pis_ja Andrzej LEPPER, Gwałtownik w stanie pobudzenia? 04.12.06, 00:07 "W zamian za usługi seksualne dla przewodniczącego Leppera i posła Łyżwińskiego dostałam pracę w Samoobronie - ujawnia w poniedziałkowej "Gazecie Wyborczej" Aneta K., była radna Samoobrony w łódzkim sejmiku i dyrektorka biura poselskiego Stanisława Łyżwińskiego." www.gazetawyborcza.pl/1,75248,3770674.html ave.duce napisała: > Oblicza patriotyzmu były tematem sympozjum, jakie odbyło się w sobotę 21 > stycznia 2006r. w Wyższej Szkole Kultury Społecznej i Medialnej w Toruniu. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_smigly Andrzej LEPPER, ogier Kaczystanu ? ;)))))))))))))) 04.12.06, 00:09 Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 jako maz i nie maz byl sprawca wielu ciaz .. 04.12.06, 00:30 .. czyli podwojne zycie Leppera. Odpowiedz Link Zgłoś
banme1 Re: Andrzej LEPPER , mąż swojej zony? Kretacz 04.12.06, 02:09 jak i jego premierek pedalek. POLSKA ODNOWA MORALNA za pisuarow. Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki A jesli w nastepnych wyborach wyp. Lecha K. będzie 04.12.06, 02:52 reprezentować majestat Rzeczypospolitej jako Prezydent RP. Przynajmniej coś takiego (i to chyba na serio), kilkakrotnie już zapowiadał. Odpowiedz Link Zgłoś
z_pis_ja Andrzej LEPPER, ojcem dziecka Łyżwińskiego ? 04.12.06, 17:41 > Oblicza patriotyzmu były tematem sympozjum, Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki A czemu nie? To zdaje się były nieliche balangi 05.12.06, 03:23 Jak to mówią: ma dzieciak szczęście, że nie szczeka Odpowiedz Link Zgłoś
z_pis_ja A czemu nie? To zdaje się były nieliche balangi 05.12.06, 03:28 Jak to mówią: ma dzieciak szczęście, że nie szczeka;PP Dar Boski? kum.z.antalowki napisał: Odpowiedz Link Zgłoś
z_pis_ja A czemu nie? To zdaje się były nieliche balanga 05.12.06, 03:31 Jak to mówią: ma dzieciak szczęście, że nie szczeka;PP Jezusicku! Dar Boski? kum.z.antalowki napisał: Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Mężem stanu może być tylko ten, z polityków, 05.12.06, 05:59 któremu milość do Ojczyzny przeslania wszystko i dlatego nie odróżnia Żydów od pederastów. Odpowiedz Link Zgłoś
z_pis_ja Mężem Stanu może być tylko ten z polityków, 05.12.06, 22:30 szukaj.gazeta.pl/aliasy/mod/zoom.jsp?xx=1574370 > któremu milość do Ojczyzny przeslania wszystko homocap napisał: Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Ludzieeeeeeeeeee, litooooooooości !!!! - 07.12.06, 12:28 woła do nas mąż stanA Kaczyńskiego. ;) P.S. Albo, jak ktoś trafnie określił - stanika. :) Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj Re: Ludzieeeeeeeeeee, litooooooooości !!!! - 07.12.06, 12:35 ave.duce napisała: > woła do nas mąż stanA Kaczyńskiego. > > ;) > > P.S. Albo, jak ktoś trafnie określił - stanika. > > :) chciało by się zacytować "miałeś chamie złoty róg, ostał Ci sie jeno sznur". o ile dobrze to pamiętam. Dziś temu Mężowi Stanu tzreba było łezki i wytrzec i nosek wysmarkać. Mało brakowało, a sole tzreżwiące by grane były. Tylko mam pytankoo przyczynę tego rozczulenia? Strach o uciekajacy stołek, w siną dal "Każdy stój ma swój strój”- Marek Nowakowski (sygnaturka zmodyfikowana na żądanie Administratora Forum, ch.. zastąpił stój.) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Ludzieeeeeeeeeee, litooooooooości !!!! - 07.12.06, 12:39 zapijaczonyryj napisał: > ave.duce napisała: > > > woła do nas mąż stanA Kaczyńskiego. > > > > ;) > > > > P.S. Albo, jak ktoś trafnie określił - stanika. > > > > :) > > chciało by się zacytować "miałeś chamie złoty róg, ostał Ci sie jeno sznur". o > ile dobrze to pamiętam. > Dziś temu Mężowi Stanu tzreba było łezki i wytrzec i nosek wysmarkać. > Mało brakowało, a sole tzreżwiące by grane były. > > Tylko mam pytankoo przyczynę tego rozczulenia? > Strach o uciekajacy stołek, w siną dal Stołek przy korycie. > > "Każdy stój ma swój strój”- Marek Nowakowski (sygnaturka zmodyfikowana na > > żądanie Administratora Forum, ch.. zastąpił stój.) Odpowiedz Link Zgłoś
z_pis_ja Andrzej LEPPER , mąż stanu ? Jeszcze Jaki! 07.12.06, 23:48 Na(u) Lisa piknie dziś się wystawiał:) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Andrzej LEPPER , mąż stanu ? Jeszcze Jaki! 07.12.06, 23:52 z_pis_ja napisała: > Na(u) Lisa piknie dziś się wystawiał:) I wysławiał. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
z_pis_ja Re: Andrzej LEPPER , mąż ..? 07.12.06, 23:51 "Jego dziecko to wykapany Łyżwiński.." czy jakoś tak. www.se.com.pl/se/index.jsp?place=topMenu&news_cat_id=-1&layout=0 Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj Re: Andrzej LEPPER , zapłakany mąż stanu ? 08.12.06, 12:49 i załamany, bo przyjdzie za posuw rachunek zapłacić "Każdy stój ma swój strój”- Marek Nowakowski (sygnaturka zmodyfikowana na żądanie Administratora Forum, ch.. zastąpił stój.) Odpowiedz Link Zgłoś
z_pis_ja Re: Andrzej LEPPER , zapłakany mąż stanu ? 08.12.06, 20:30 Lepper nie płacze, Lepper jest tak hardcorowy, że nigdy nie zapłakał;P załamany, bo przyjdzie za posuw rachunek zapłacić?;P "Każdy stój ma swój strój”- Marek Nowakowski (sygnaturka zmodyfikowana na żądanie Administratora Forum, ch.. zastąpił stój.) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Andrzej LEPPER , mąż stanu ? ;))))))))))))))) 12.12.06, 12:42 www.youtube.com/watch?v=P2gKvzAvq8I Dzięki, travelu! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pis_blues Andrzej LEPPER , po łyżwie stanu ? 14.12.06, 19:07 wiadomosci.o2.pl/?s=257&t=306828 "Z punktu widzenia Samoobrony sprawa pana Łyżwińskiego została rozwiązana - podkreślił Dorn." Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Gdyby nie był mężem... 14.12.06, 19:26 ... to by go Łyżwiński wyryćkał. S. Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciuch55 "Samoobrona jest jak brudne gacie..." 14.12.06, 20:16 wprost.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Samoobrona jest jak brudne gacie. Nosi je PiS. 14.12.06, 20:26 wyksztalciuch55 napisał: > wprost.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Andrzej LEPPER , mąż stanu ? ;))))))))))))))) 16.01.07, 02:22 i o(j)ciec... prać? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sisius.monachomachijski Re: Andrzej LEPPER , mąż stanu ? ;))))))))))))))) 16.01.07, 02:29 Lepper, Lepa...ciekawy slang - Bronx ani chybi? Odpowiedz Link Zgłoś
bubba49 Re: Andrzej LEPPER , mąż stanu ? ale jaja ale jaja 16.01.07, 09:37 ale jaja~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ale jaja Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Andrzej LEPPER , mąż stanu ? ale jaja ale jaj 16.01.07, 09:45 bubba49 napisał: > ale jaja~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ale jaja Jak berety? moherowe... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Nie zapominaj, że Jarosław jest naszym ojscem 16.01.07, 09:30 ave.duce napisała: > i o(j)ciec... prać? > > ;) duchowym :) Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n Re: Andrzej LEPPER , mąż stanu ? ;))))))))))))))) 16.01.07, 16:43 jak najbardziej! w przyszłosci nasi następcy będa Leppera umieszcac obok takich postaci jak Wincenty Witos czy Stanisłąw Mikołajczak Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Andrzej LEPPER , mąż stanu ? ;))))))))))))))) 16.01.07, 16:46 s-k-i-n napisał: > jak najbardziej! w przyszłosci nasi następcy będa Leppera umieszcac obok takich > > postaci jak Wincenty Witos czy Stanisłąw Mikołajczak tak tak szczegolnie przy Stanislawie MKOLAJCZAKU ps. a kto to byl? Odpowiedz Link Zgłoś
twoj.psychiatra Re:MikołajczAk prowadził ongiś Studio 2 16.01.07, 16:59 razem z Bożeną Walter (żoną Waltera z TVN-u) i Śp. Tomaszem Hopferem od "ścieżek zdrowia" (nie mylić z występami pałkarni z MO i ZOMO w ramach obsługi opozycji, nazwa Ś.Z. wzięła się z programu Hopfera, nie odwrotnie). Muszę Cię zmartwić SKIN - choć to byli ludzie rozrywki, to jednak do błazeństw Andrzeja L. im daleko i z pewnością nie śmieliby przy błaźnie takiego formatu stanąć... Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re:MikołajczAk prowadził ongiś Studio 2 16.01.07, 17:01 Edward Mikolajczyk wystepowal w studio 2 Odpowiedz Link Zgłoś
twoj.psychiatra Faktycznie. Magda MikołajczAk prowadziła 16.01.07, 17:07 ongiś Teleexpress. Potem wyszła za mąż i już nie wróciła, zmieniający przy okazji nazwisko. A Stanisław to może był jej ojciec? Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n chodzilo mi o Mikolajczyka... 16.01.07, 18:26 pl.wikipedia.org/wiki/Stanis%C5%82aw_Miko%C5%82ajczyk - za tę nieścislość przepraszam najmocniej Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: Andrzej LEPPER , mąż stanu ? ;))))))))))))))) 16.01.07, 17:10 płakać to ja juz dawno przestałam;) teraz się śmieję z polskiego narodu;))) Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com A czemu tu sie dziwić i sobie dworować. Raptem 29.07.07, 09:33 mamy 18 lat wolności od ostatniego rozbioru. W najcięzszych chwilach, naród który w niektórych tu wzbudza śmiech politowania, odnajdywał pociechę i wsparcie tylko w Kościele Katolickim. A momenty były... nieraz stawaliśmy na krawędzi zagłady. Najstraszniej chyba było całkiem niedawno w czasie II wojny światowej kiedy to dopadły nas jeźdźcy apokalipsy z dwóch stron świata. Stalin ze swoimi zagonami śmierci od wschodu a Hitler od Zachodu. Ja nawet twierdzę, ze bylismy bardziej zagrożeni niż Żydzi. Zydzi mieli większe mozliwości ucieczki. mroofka2 napisała: > płakać to ja juz dawno przestałam;) > teraz się śmieję z polskiego narodu;))) Więc z takiej traumy też wychodzi się powoli. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: A czemu tu sie dziwić i sobie dworować. Rapte 04.08.07, 22:50 sawa.com napisała: > mamy 18 lat wolności od ostatniego rozbioru. W najcięzszych chwilach, naród > który w niektórych tu wzbudza śmiech politowania, odnajdywał pociechę i > wsparcie tylko w Kościele Katolickim. A momenty były... nieraz stawaliśmy na > krawędzi zagłady. Najstraszniej chyba było całkiem niedawno w czasie II wojny > światowej kiedy to dopadły nas jeźdźcy apokalipsy z dwóch stron świata. Stalin > ze swoimi zagonami śmierci od wschodu a Hitler od Zachodu. Ja nawet twierdzę, > ze bylismy bardziej zagrożeni niż Żydzi. Zydzi mieli większe mozliwości > ucieczki. Z Treblinki? > > mroofka2 napisała: > > > płakać to ja juz dawno przestałam;) > > teraz się śmieję z polskiego narodu;))) > > > Więc z takiej traumy też wychodzi się powoli. Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n Re: ave.duce dziewczyna Mola? : )))))))) 16.01.07, 18:27 nie zdziwilbym się gdyby sę to prawdąo kazalo być Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Andrzej LEPPER , mąż stanu ? ;))))))))))))))) 29.07.07, 07:23 ... Jarosław Kaczyński powiedział nie tak dawno o Andrzeju Lepperze, że wyrasta on na prawdziwego Męża Stanu ... Już wyrósł?! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj A Ona na Żonę stanu 29.07.07, 07:36 youtube.com/watch?v=dgLnRTFamSU "Każdy stój na swój strój”- Marek Nowakowski (sygnaturka zmodyfikowana na żądanie Administratora Forum, ch.. zastąpił stój.) Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Andrzej LEPPER , mąż stanu ? ;))))))))))))))) 29.07.07, 12:47 > Ksiądz biskup Lepa z Łodzi zaznaczył, że > polityk nigdy nie będzie mężem stanu, > jeśli nie pokocha Ojczyzny miłością bezinteresowną i ofiarną. Jako, że nie jestem biskupem, pozwolę sobie na odmienne postawienie sprawy: " polityk nigdy nie będzie mężem stanu, jeśli kochając Ojczyznę miłością bezinteresowną i ofiarną - nie jest w stanie jej zaspokoić". Odpowiedz Link Zgłoś