kecawy 21.08.06, 23:36 Niech wam się przyśni nasz premier kecaw kaczysta dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
henryk.log Re:Smutno mi...Panie Kecawy ;-(( 21.08.06, 23:38 POmódlmy się razem..coo?! wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3564262.html Pan kecawy napisał: > Niech wam się przyśni.. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawy Re:Smutno mi...Panie Kecawy ;-(( 21.08.06, 23:42 Będę się modlił i za Niego zasmucony ale ufający Panu kecaw dobranoc Panie Henryku Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner Cze twoj nick ma cos wspolnego z macewami? 21.08.06, 23:51 kecawy napisał: > Będę się modlił i za Niego > > zasmucony ale ufający Panu > > kecaw dobranoc Panie Henryku Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:Smutno mi...Panie Kecawy ;-(( 22.08.06, 00:00 Dobranoc już dziś więcej nie będziem bawili..dobranoc..Panie Kecawy ;( ... Smutno mi, Boże! - Dla mnie na zachodzie Rozlałeś tęczę blasków promienistą; Przede mną gasisz w lazurowéj wodzie Gwiazdę ognistą... Choć mi tak niebo ty złocisz i morze, Smutno mi, Boże! .... to było Q Jego ks.Henryka Czć, Panie Kecawy ! :-( ..rozżalony henryk.. Pan kecawy napisał: > Będę się modlił i za Niego > zasmucony ale ufający Panu > kecaw dobranoc Panie Henryku Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk A co ja takiego zrobiłem????? 21.08.06, 23:59 Zeby mi Mamrotek się przyśnił????? To niesprawiedliwe! Odpowiedz Link Zgłoś