haen1950 12.09.06, 13:36 Chyba jedyne do tej pory. Jaruś z rozpedu prawie pocałował w rękę Sikorskiego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
haen1950 Re: Sympatyczne faux pas 12.09.06, 13:42 Przed posiedzeniem rządu, z rozpedu po Fotydze. Będzie dzisiaj wszędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 wyciągnięta w jego kierunku dłoń 12.09.06, 13:51 Już od dawna myli panów z paniami. Ale co się dziwić? Przy jego wzroście? Jak tylko zobaczy jakąś dłoń wyciągniętą w jego kierunku, zaczyna ją nammmiętnie całować :))) Odpowiedz Link Zgłoś
55animator Re: Sympatyczne faux pas 12.09.06, 13:46 Sprawdziły się prorocze słowa któregoś z polityków , ze jeszcze będą Sikorskiego całować po rekach żeby został w rządzie Odpowiedz Link Zgłoś
dewot007 Re: Sympatyczne faux pas 12.09.06, 13:59 Taaak ! Podobno w WSI znaleziono jakieś nowe, ciekawe materiały ! Sikorski ewentualnie może nie wszystkie ujawnić ! . . . Zdarzają się takie sytuacje, że trzeba powiedzieć prawdę - premier Jarosław 8.09.06 do dziennikarzy w Sejmie. Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa to rzeczywiście wiadomośc do faktów TVN 12.09.06, 15:22 Stacja informacyjna pokazuje śmieszną sytuację jako informację polityczną brawo. Myślałem że dziennikarze nie moga już niżej upaść. Pomyliłem się. A sama sytuacja była zabawna. haen1950 napisał: > Chyba jedyne do tej pory. Jaruś z rozpedu prawie pocałował w rękę Sikorskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
figi.gov.pl na forum go ostrzegalismy 12.09.06, 15:27 żeby dał se siana z tą obślinioną kurtuazją Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Sympatyczne faux pas 12.09.06, 16:55 Ale a propos, to jakieś głupie trochę jest i po polsku nadgorliwe. Całuję tylko te damy w rękę, które to lubią i na to zasługują. Jak to teraz jest z wami? Odpowiedz Link Zgłoś
bratek4 estetyka 13.09.06, 10:38 haen1950 napisał: > Ale a propos, to jakieś głupie trochę jest i po polsku nadgorliwe. Całuję tylko > > te damy w rękę, które to lubią i na to zasługują. Jak to teraz jest z wami? Ja caluje te damy, ktore mi sie podobaja, ale rzadko po rekach. O Fotydze czy Sikorskim jako o obiekcie do calowania moze myslec tylko Kaczynski z tym swoim eklektycznym zmyslem estetycznym. Odpowiedz Link Zgłoś
panzerpapst Tajemnica Brokeback Mountain 2 ??? :) 13.09.06, 10:46 Tam też mieli zony, kochanki, a prawda i tak zawsze wypływa, ta ściema z dziewczyna Jarka się nie udała, natura zwyciężą ! :))) Odpowiedz Link Zgłoś