karlin 15.09.06, 15:36 "Winni Kaczyńscy". Tak się zaplątał, że wyszło na to, że to oni sami siebie inwigilowali:) wiadomosci.onet.pl/1403653,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nautilus.pompilius Re: Uderz w stół, Bolek się odezwie 15.09.06, 15:38 Znając kaczą paranoję, wszystko możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Uderz w stół, Bolek się odezwie 15.09.06, 15:40 karlin napisał: > "Winni Kaczyńscy". > > Tak się zaplątał, że wyszło na to, że to oni sami siebie inwigilowali:) A to przechery :) Dobrze, że nam Wałęsa świat objaśnia bo człowiek by się pogubił. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Wysłałamci pocztę 15.09.06, 16:02 kura56 napisała: > Czy dostałaś? Dostałam, właśnie odpisałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
banme1 kazdy polak to donosiciel? 15.09.06, 15:41 kaczki udaja ze nie, bolki tez. ale miliony akt w IPN mowia inaczej. polak potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
kacza.republika.bananowa Re: Uderz w stół, Bolek się odezwie 15.09.06, 15:46 karlin napisał: > "Winni Kaczyńscy". > > Tak się zaplątał, że wyszło na to, że to oni sami siebie inwigilowali:) źle przeczytałeś, przecież Wałęsa wyraźnie mówi o inwigilacji prawicy. Kaczyńscy to socjaliści. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Uderz w stół, Bolek się odezwie 15.09.06, 15:48 Jako żywo, nic takiego z tego tekstu nie wynika. Z dwóch faktów: 1.) Kaczyńscy nie byli inwigilowani 2.) Inwigilacja miała miejsce wynika że inwigilacja owszem, była, ale nie byli nią objęci Kaczyńscy. Odpowiedz Link Zgłoś
syndyk.iv.rp Re: Uderz w stół, Bolek się odezwie 15.09.06, 15:57 karlin napisał: > "Winni Kaczyńscy". > > Tak się zaplątał, że wyszło na to, że to oni sami siebie inwigilowali:) Nawzajem, to jest bardzo prawdopodobne. Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: Uderz w stół, Bolek się odezwie 15.09.06, 16:01 no, po tym, jak UOP przyszedł Kakaczyńskiego przewerbować, to z ta inwigilacja moze byc cos na rzeczy w pierwszym rzędzie szli do dawnych agentów Odpowiedz Link Zgłoś
niepismienny_niepoczytalny za Walesy to dopiero byly czasy 15.09.06, 16:19 "Co zlego to nie ja" do kogo Walesa mysli ze mowi? do kumpli ze stoczni? Odpowiedz Link Zgłoś