jul_jul 19.09.06, 14:44 "Można powiedzieć, że przez całą szkołę średnią i część studiów żyłem w półcelibacie" Ciekawe jak to robił. Może ktoś mi wytłumaczy? cytat z wywiadu udzielonego przez posła Artura Zawiszę /DF - sierpień br/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trydzyk [...] 19.09.06, 14:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jontek5 To proste - korzystał tylko z harcerzy. 19.09.06, 14:46 Harcerki zostawiał w spokoju. Chociaż tłumaczenie trydzyka też mi się podoba! :) Odpowiedz Link Zgłoś
wannassermann tak, bo nie robil tego z kobietami.... 19.09.06, 22:46 a z mezczyzna, to prawie jak wlasnorecznie..... Odpowiedz Link Zgłoś
proktolog [...] 20.09.06, 17:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
differ1 Re: Życie w półcelibacie posła Zawiszy 19.09.06, 14:48 Co to znaczy "półcelibat"? To co on robił? I dlaczego o tym mowi... co to ma wspolnego z polityka... to nie jest oswiadczenie majatkowe, takich rzeczy nie trzeba ujawniac... Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Życie w półcelibacie posła Zawiszy 19.09.06, 14:50 daj spokój.miał ciężką noc.śnił mu się Balcerowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 a on biedak wciąż na niego czeka... 19.09.06, 14:52 venus99 napisał: > daj spokój.miał ciężką noc.śnił mu się Balcerowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Kocha, to poczeka... ;)) 19.09.06, 15:03 wartburg4 napisał: > venus99 napisał: > > > daj spokój.miał ciężką noc.śnił mu się Balcerowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
felinecaline Re: Życie w półcelibacie posła Zawiszy 19.09.06, 14:52 zyc w polcelibacie to chyba tak, jak byc prawie dziewica. Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Może mieć uraz na punkcie Balcerowicza? 19.09.06, 14:53 venus99 napisał: > daj spokój.miał ciężką noc.śnił mu się Balcerowicz. Przecież to chyba nie z Balcerowiczem żył w tym półcelibacie? Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Może mieć uraz na punkcie Balcerowicza? 19.09.06, 14:56 domniemywam,że mógł to być onanizm.to mi wygląda na definicję celibatu według Zawiszy. Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Re: Może mieć uraz na punkcie Balcerowicza? 19.09.06, 14:57 venus99 napisał: > domniemywam,że mógł to być onanizm.to mi wygląda na definicję celibatu według > Zawiszy. Onanizm z B. w podtekście? Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Może mieć uraz na punkcie Balcerowicza? 19.09.06, 15:56 poseł Zawisza jest bliski doskonałości.nie potrzebuje podtekstów. Odpowiedz Link Zgłoś
jul_jul Re: Może mieć uraz na punkcie Balcerowicza? 19.09.06, 14:59 Bardzo możliwe. Sądziłam na początku, że zaczynał i nie kończył. Ale Ty masz chyba racje. Odpowiedz Link Zgłoś
jul_jul Re: Życie w półcelibacie posła Zawiszy 19.09.06, 14:57 To był duży wywiad z posłem, opowiadał o rodzicach, swojej młodości, o szkole a na pytanie "A co z dziewczynami? Podkochiwał sie pan w jakiejś?" odpowiedział j.w. + "Byłem zdania, że są rzeczy ważniejsze niż uganianie sie za dziewczynami. Aż w końcu trafiłem na tę jedna, z którą sie ożeniłem." No i nie wiem co to jest ten półcelibat. Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: Życie w półcelibacie posła Zawiszy 19.09.06, 15:01 wyjaśniłem - dziecko w ekspresowym tępie Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: Życie w półcelibacie posła Zawiszy 19.09.06, 14:57 od tego półcelibatu narzeczona częściowo zaszła w ciązę Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Tępie tępie gadki w ekspresowym tępie 19.09.06, 15:10 a zimne mimiki mimiki tęperuje w tępie tęperatury polemimmiki Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: Tępie tępie gadki w ekspresowym tępie 19.09.06, 15:24 cóż mam odrzec? obiat Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Życie w półcelibacie posła Zawiszy 19.09.06, 15:05 jul_jul napisała: > "Można powiedzieć, że przez całą szkołę średnią > i część studiów żyłem w półcelibacie" A mnie ciekawi, czy była to mniejsza, czy większa połowa... S. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Półcelibat ? Celibat też ? __nt 19.09.06, 15:28 hasz0 napisał: > ostro Odpowiedz Link Zgłoś
zgryzik1 [...] 19.09.06, 15:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa [...] 19.09.06, 15:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
syndyk.iv.rp Re: Życie w półcelibacie posła Zawiszy 19.09.06, 18:39 jul_jul napisała: > "Można powiedzieć, że przez całą szkołę średnią > i część studiów żyłem w półcelibacie" Albo jest celibat, albo go nie ma, chyba, ze wzorem innych PiSirow Zawisza zyl w kontrrzeczywistosci. Tam to jest mozliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
zdybex Re: nie ma to jak za ciezkie pieniadze 19.09.06, 18:42 Dajcie Zawiszy spokój. On i tak nic nie rozumie. Zadaniem filozofa jest zadawanie pytan a ten filozof nie potrafi ich zadawać. Stacony czas i miejsce na studiach. Z machania rekami wynika, z na poczatkujacego mima ma zadatki. Odpowiedz Link Zgłoś
zdybex [...] 19.09.06, 18:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wirwieder Czytal "Trybune Ludu" 19.09.06, 19:10 W tym wywiadzie przyznal tez, ze wraz z ojcem czytywal "Trybune Ludu". Moze to jest polcelibat? A wywiad miejscami jest tak smieszny,ze tylko boki zrywac. I to jest szef komisji bankowej, taki facecik ma przesluchiwac prof.Balcerowcicza? Straszne! Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Półcelibat 19.09.06, 19:11 to taki stan, w którym nie stawia się na wezwania do sądu i wypiera sę, że w ogóle się wie o jakimś sądzie? Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 trudno powiedziec, nie ulega jednak watpliwosci 19.09.06, 19:21 ze ci ktorzy fascynuja sie sformulowaniem - sami robiac o wiele powazniejsze bledy logiczne to polglowki.... Odpowiedz Link Zgłoś
kaczyjar Re: trudno powiedziec, nie ulega jednak watpliwos 19.09.06, 19:39 biedronka24 napisała: > ze ci ktorzy fascynuja sie sformulowaniem - sami robiac o wiele powazniejsze > bledy logiczne to polglowki.... >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Nie wiem o co ci chodzi - może dlatego za\e wypilem piwo . Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 to tak jak z clintonem 19.09.06, 19:41 który palił trawę ale się nie zaciagał. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Życie w półcelibacie posła Zawiszy 19.09.06, 20:33 Przyszło mi nawet do głowy, jak można by przerobić powiedzenie Clintona o tym, że palił, ale się nie zaciągał, ale to już byłoby chyba zbyt wulgarne nawet jak na to forum. Odpowiedz Link Zgłoś
dewot007 Ech ! Te filozofy ! 19.09.06, 20:45 Jak wystarczyło tylko na sex do połowy, to zaraz półcelibat ! Nie filozuj, nie filozuj - mawiał pewien milicjant. . . . Zdarzają się takie sytuacje, że trzeba powiedzieć prawdę - premier Jarosław 8.09.06 do dziennikarzy w Sejmie. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c [...] 19.09.06, 20:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś