sodoma4 28.09.06, 17:06 Podobno ma się spotkać z p.Begger w sali bankietowej LFO przy koszernych zakąskach, fundator ma wręczać odznaczenia „Zasłużony dla UKŁADU”. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wikul Re: Namierzyli Huberta 28.09.06, 17:08 sodoma4 napisał: > Podobno ma się spotkać z p.Begger w sali bankietowej LFO przy koszernych > zakąskach, fundator ma wręczać odznaczenia „Zasłużony dla UKŁADU”. Nie namierzą. Schował sie w jednym z trzech milionów nowych mieszkań. Nie łatwo bedzie go znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Re: Namierzyli Huberta 28.09.06, 18:11 wikul napisał: > > Nie namierzą. Schował sie w jednym z trzech milionów nowych mieszkań. > Nie łatwo bedzie go znaleźć. > === Nie będzie to znowu takie trudne. Za każdym razem szanse są jak jeden do trzech milionów;) Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj juz mówili w tivi 28.09.06, 18:02 ukrywł się w jendym z 3 mln nowo wybudowanych mieszkań Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Namierzyli Huberta 28.09.06, 18:02 Śpi pod sejmem, potrzymuje się transparentem. Straż miejska zajęła się nimi wszystkimi. Odpowiedz Link Zgłoś
sodoma4 Czy Komorowski 28.09.06, 18:07 zlituje się nad Hubertem i jak będzie ministrem MON to przydzieli wojskowe mieszkanie służbowe, tak jak to zrobił dla biednego Jan Krzysztofa Bieleckiego kolegi z KLD Odpowiedz Link Zgłoś
sodoma4 Komornik zgarnął od państwa 60 mln zł 28.09.06, 18:18 za inwestycję Laboratorium Frakcji Osocza. Czy coś z tej kasy zasili fundusz rozrywkowy w sali bankietowej, bo A. Gawronik podobno się dożuci. Odpowiedz Link Zgłoś
zirby Re: Komornik zgarnął od państwa 60 mln zł 28.09.06, 18:19 sodoma4 napisał: > za inwestycję Laboratorium Frakcji Osocza. > Czy coś z tej kasy zasili fundusz rozrywkowy w sali bankietowej, > bo A. Gawronik podobno się dożuci. A tobie na słownik ortograficzny też się ktoś dorzuci? Bo potrzebujesz go jak cięzko chory na hemofilie osocza :) Odpowiedz Link Zgłoś
sodoma4 Skorzystam. 28.09.06, 18:26 Widzisz moje błędy i PISu to zawsze dojrzycie Ale o błędach PO centrolewicy to się milczy. Odpowiedz Link Zgłoś
zirby Re: Skorzystam. 28.09.06, 18:28 sodoma4 napisał: > Widzisz moje błędy i PISu to zawsze dojrzycie > Ale o błędach PO centrolewicy to się milczy. A ty to co? No chyba że sam siebie uważasz za absolutnie pozbawionego jakiejkolwiek wartości, za kompletne nic, które nawet jak coś napisze to tak jakby milczało :) W takim wypadku przyjmij moje szczere wyrazy współczucia:) Odpowiedz Link Zgłoś
sodoma4 Re: Skorzystam. 28.09.06, 18:49 W wątku opisana jest korupcja której TVN nie nagłaśnia ty też jesteś obojętny na te informacje. Dałem Ci tylko do zrozumienia , że widzisz bzdety a nie widzisz poważnych problemów. Drobne błędy mogą przynieść tylko wstyd piszącemu, opisane błędy korupcyjne straty wszystkim Polakom Odpowiedz Link Zgłoś
sodoma4 Czy p.Chlebowski podrzuci automaty hazardowe? 28.09.06, 20:17 Tak dla zabawy aby czas szybciej płynął Odpowiedz Link Zgłoś
sodoma4 Czy pierwsza para poprzedniej kadencji. 28.09.06, 20:49 podniesie prestiż imprezy. Odpowiedz Link Zgłoś