artsg 02.10.06, 20:24 Jak podało radio TOK fm około 100 agentów WSI protestowało bo nie zostali wpuszczeni do biura. Byłem tam w czasie tego protestu i powiem szczerze że spodziewałem się czegoś więcej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kura56 Re: WSIowi dziś protestowali 02.10.06, 20:27 WsIowie nie bardzo mogą protestować. To wojsko. Tam sie słucha rozkazów. Nie wiem co za dyletant puścił taką informację w eter.Oni przyszli,postali i poszli. Koniec. Za protest w takiej strukturze grożą poważne konsekwencje dyscyplinarne lub nawet karne. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: WSIowi dziś protestowali 02.10.06, 20:29 Oni przyszli,postali i poszli I w tym jest właśnie cały pic i mam to na zdjęciach jak tak stali. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Tu widać protestujących 02.10.06, 20:42 artsg napisał: > Jak podało radio TOK fm około 100 agentów WSI protestowało bo nie zostali > wpuszczeni do biura. Byłem tam w czasie tego protestu i powiem szczerze że > spodziewałem się czegoś więcej. www.artsg.republika.pl/wsi.jpg Odpowiedz Link Zgłoś