oldpiernik 20.07.04, 11:55 wątek dla ssaków z gatunku zmieszanych... mogą być też wielkogabarytowe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miltonia Re: ambiwalenie 20.07.04, 13:17 Karolak ma niektore gabaryty, ze ho, ho! Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: ambiwalenie 20.07.04, 13:23 hehe, nie chwal dnia przed zachodem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: ambiwalenie 20.07.04, 13:44 miltonia napisała: > Karolak ma niektore gabaryty, ze ho, ho! milta a Ty jakies masz ? ! i gdzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: ambiwalenie 20.07.04, 15:35 Cover, a Ty czemuz mnie tu i owdzie wypytujesz o to i owo? Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: ambiwalenie 21.07.04, 08:44 "... to czy to, ten czy ta deus ex machina..." "daj mi Panie rozpoznanie...." w gabarytach też... Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: ambiwalenie 21.07.04, 08:45 chciałem właściwie o kubaturze, ale jakoś cytata nie mam ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: ambiwalenie 22.07.04, 11:37 i znalazłem jak pięknie rośnie kultura w ministerstw kubaturach cienkie jakieś... pomóżcie! ludzie! Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: ambiwalenie 24.07.04, 00:43 miltonia napisała: > Cover, a Ty czemuz mnie tu i owdzie wypytujesz o to i owo? Zgadnij Milcia ;) Zgadnij !... P.S a dlaczego niby miałbym nie pytac ? hmmm.., Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: ambiwalenie 26.07.04, 21:24 może ja cover jestem ale nie żeby zaraz karolak Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: ambiwalenie 28.07.04, 10:08 Karolak na razie kupil mi fige. To czemuz sie w takim razie dopytujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: ambiwalenie 29.07.04, 12:02 Ja sie dopytuje bo lubie wiedzieć, w razie jakby co. A ty materialistka jestes bo od razu o futrze myślisz. A figi sa bardzo dobre i zdrowe podobno. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: ambiwalenie 30.07.04, 14:54 Zalezy na co. Po czerwonym dywanie nie wypada paradowac w figach. Trzeba na nie narzucic chocby futro. Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: ambiwalenie 31.07.04, 20:59 A na cholere Ci futro w taki upał, jak dla mnie to możesz i po tym dywanie w figach, a nawet stringach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: ambiwalenie 02.08.04, 04:57 Z chytrości to by półnagą kobietę na dywan wypuścił. A Ty Milton narzekasz na Karolaczka. Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: ambiwalenie 02.08.04, 22:13 Rekin finansjery się odezwał. Dywan perski, gołą dupą na nim można siedzieć. a futra nie będzie, lubie zwierzaki żywe. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: ambiwalenie 03.08.04, 17:42 Fuj, gołą dupą na dywanie. Nie dość, że sknera, to jeszcze niehigieniczny. Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: ambiwalenie 03.08.04, 22:52 hahahahahahahaha ale pani małostkowa, zasciankowa.... żarłaczna ! Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: ambiwalenie 04.08.04, 14:23 Żarłaczna na pewno, może i małostkowa, a nawet zaściankowa, ale gołym dupskiem na żadnym dywanie bym nie siadała. Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: ambiwalenie 04.08.04, 15:04 Ha, ha, Bravo Karolak ! Mamy Cię ! Siedziałaś, pewnie jeszcze ślady są !! Leć po Vanish ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: ambiwalenie 05.08.04, 12:04 Cover z kim Ty się zadajesz, skoro Vanisha musisz używać po jej wizycie. Zapewniam Cię, że są też kobiety po których piękny zapach i estetyczne doznania zostają. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: ambiwalenie 05.08.04, 12:41 Właśnie. Do dziś pachnie u mnie pięknie. - To jest to Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: ambiwalenie 05.08.04, 12:03 Na czymś Twoim siedziałam, ale to nie był dywan. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: ambiwalenie 05.08.04, 12:41 To był dywan. Fakt, że stary, ale jeszcze dywan. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: ambiwalenie 05.08.04, 13:21 Stanowczo się upieram, że to nie był dywan. W ogóle nie był włochaty. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: ambiwalenie 06.08.04, 08:31 Jak był młodszy to nie był śliski. Tak samo jak ja. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: ambiwalenie 04.08.04, 11:13 cover_wielki napisał: > Rekin finansjery się odezwał. Dywan perski, gołą dupą na nim można siedzieć. > a futra nie będzie, lubie zwierzaki żywe. A propos zwierzaków, Miltonia jest tym znożniejsza im mniej żywa, tak więc powinieneś zweryfikować osąd. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: ambiwalenie 04.08.04, 23:19 A czy ja mowialam ze futro ma byc ze zwierzakow? Sztuczne niech bedzie jako dodatek do kolii z brylantow. Karolak, co to znaczy znożniejsza? Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: ambiwalenie 05.08.04, 08:43 A po cholere ci sztuczne futro ? Od sztucznego alergii mozna sie nabawić. A wogóle to wole kobiety w bikini a nie w futrach. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: ambiwalenie 05.08.04, 09:08 Uwierz mi na słowo, że Milton lepiej wygląda w futrze. Jest znożniejsza estetycznie. Jeżeli lubisz zaś bikini poleciłbym Żarłaczkę, gdyby nie fakt, że zajęta przeze mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: ambiwalenie 05.08.04, 14:34 Cover, jak sztuczne futro dobrego gatunku to nie ma zadnej alergii. Futro, jak pisalam, wole sztuczne ale brylanty prawdziwe, ktore sa mi potrzebne dla podkreslenia. Nie wierz Karolakowi, najlepiej wygladam bez futra i bez bikini a w harcerskim mundurku. Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: ambiwalenie 05.08.04, 16:06 E, w harcerskim... Jakby to był takiszkolnyfajny, z długimi podkolanówkami, a Miltonia miałaby fikuśne warkoczyki i lizaka w rączce, to bym się skusił może ... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: ambiwalenie 05.08.04, 21:31 miltonia napisała: > Cover, jak sztuczne futro dobrego gatunku to nie ma zadnej alergii. Futro, jak > pisalam, wole sztuczne ale brylanty prawdziwe, ktore sa mi potrzebne dla > podkreslenia. > Nie wierz Karolakowi, najlepiej wygladam bez futra i bez bikini > a w harcerskim mundurku. Do mundurków wszelakich to mam wstręt. Do podkreślania to sa markery, brylanty, diamenty i inne świecidełka zabrała jedna Marilyn M. Owszem w sam zapach to możesz ubrana być. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: ambiwalenie 07.08.04, 12:25 Sam zapach to jednak malo. Pare brylantow by sie przydalo. Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: ambiwalenie 07.08.04, 13:14 Brylanty oślepiają, w oślepieniu można się sparzyć. Odpowiedz Link Zgłoś