buraque 03.10.06, 22:37 I nie przyszedł do "Teraz MY" żałosna kreatura, miałem nadzieję, że janina rozniesie go na szablach... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
potodno Re: Sakiewicz stchórzył! 03.10.06, 22:37 ales naiwny spotka sie z nimi w sadzie Odpowiedz Link Zgłoś
create Re: Sakiewicz stchórzył!w w cztery oczy nie miał o 03.10.06, 22:50 napisać może sobie wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: Sakiewicz stchórzył!w w cztery oczy nie miał 03.10.06, 22:51 create napisał: > napisać może sobie wszystko miejmy nadzieję, że niezawisły sąd orzeknie że jednak nie wszystko można pisać tzn. mozna pisać, ale jak posiada się dowody... Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: Sakiewicz stchórzył! 03.10.06, 22:39 żałuj, że nie widziałeś jak spie..ł z 24 Godzin u Rymanowskiego :) Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Prawdziwy PiSior 03.10.06, 22:39 Podwinal ogon i spie..l, gdy przyszlo co do czego. Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: Prawdziwy PiSior 03.10.06, 22:41 mogli tego ciula Bączka chociaż zaprosić (tuba Antka) byłoby wesoło :) Odpowiedz Link Zgłoś
tiburon_lover Re: Sakiewicz stchórzył! 03.10.06, 22:41 hehehehehehehehehe janina to może szablą podrapać się po .... Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: Sakiewicz stchórzył! 03.10.06, 22:46 Ktoś wie, jaki nr. ma jego PiS-owska legitymacja? Pierwsza, czy druga dziesątka??? Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: Sakiewicz stchórzył! 03.10.06, 22:53 don.kichote napisał: > Ktoś wie, jaki nr. ma jego PiS-owska legitymacja? > Pierwsza, czy druga dziesątka??? jeśli PIS organizuje mu konferencje w Sejmie, to musi być niski numer Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Hehehe zdjęcie profesora z Belgradu :) 03.10.06, 22:48 Nie dziwię się w takim razie, że nie przyszedł... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: Hehehe zdjęcie profesora z Belgradu :) 03.10.06, 22:50 buraque napisał: > Nie dziwię się w takim razie, że nie przyszedł... ;) i tak szacun za to, że GP potrafi z google korzystać! Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: Hehehe zdjęcie profesora z Belgradu :) 03.10.06, 22:50 gianni_vonsacze napisał: > i tak szacun za to, że GP potrafi z google korzystać! o tak, to niezbyt rozpowszechniona umiejętność? Wąsacze co się działo u Rymanowskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: Hehehe zdjęcie profesora z Belgradu :) 03.10.06, 22:55 Sakiewicz się spieszył, i tyle ;) Gnój bezczelnie zaczął odpinać mikrofon z marynary, Rymanowski prawie na siłę go zatrzymał w studiu, by powiedzieć swoje ostatnie zdanie na dany temat, a Sakiewicz ze spoconymi loczkami na głowie prawie wybiegł ze studia.. Minął się (odprowadzany kamarą z żurawia) z równie Spoconym Edem i później już Ed przedstawiał swoje wersje wydarzeń itp... Ogólnie rzecz biorąc - Sakiewicz zachował się jak frajer. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: Hehehe zdjęcie profesora z Belgradu :) 03.10.06, 22:57 gianni_vonsacze napisał: > Ogólnie rzecz biorąc - Sakiewicz zachował się jak frajer. I tyle. Otóż jesli ktoś zachowuje sie jak frajer, najpewniej jest frajerem. Sakiwicza ktoś wpuścił w wielki kanał, a GP jest tak biedna, że jakiegolwiek odszkodowanie ją zrujnuje. to nawet lepiej, o jedną makulaturę mniej... Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Sakiewicz to twarz rewolucji moralnej 4RP 03.10.06, 22:51 jaka ładna TWARZ Odpowiedz Link Zgłoś
potodno Re: Sakiewicz stchórzył! 03.10.06, 22:53 rokita mimo, ze nie sadzi sie z tvn rejteruje przed kurskim Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: Sakiewicz stchórzył! 03.10.06, 22:54 potodno napisał: > rokita mimo, ze nie sadzi sie z tvn > rejteruje przed kurskim jest Komorowski, nie słyszałem, żeby miał być Rokita... btw. co to ma wspólnego z Sakiewiczem? Odpowiedz Link Zgłoś
potodno Re: Sakiewicz stchórzył! 03.10.06, 22:56 była zapowiedz ,ze dibełek bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: Sakiewicz stchórzył! 03.10.06, 23:00 potodno napisał: > była zapowiedz ,ze dibełek bedzie Nic mi o tym nie wiadomo, nie sądzę, żeby diabełek bał się Kurskiego, bo niby dlaczego miałby się go bać? Odpowiedz Link Zgłoś
potodno Re: Sakiewicz stchórzył! 03.10.06, 23:06 to jak ci nie wiadoma to po co sie wypowiadasz Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: Sakiewicz stchórzył! 03.10.06, 23:08 potodno napisał: > to jak ci nie wiadoma to po co sie wypowiadasz potodno nie doczytałeś, więc jescze raz: dlaczego Marysia miałby się bać Kurskiego, przecież jego wystarczy wypuścić a sam się skompromituje, co zresztą przed chwila pokazał Odpowiedz Link Zgłoś
potodno Re: Sakiewicz stchórzył! 03.10.06, 23:11 sa 4 wersje podane przez prowadzacych 1. wcale nie miało być rokity 2. krtos niby mówił kurskiemu przrd programem ,ze rokitea nie przyjdzie- kurski stwierdził,ze łza 3. nikt z PO nie rozmawia z kurskim 4. nie dojechał imho rokita sie bał co wystapienie wtopa Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: Sakiewicz stchórzył! 03.10.06, 23:13 potodno napisał: > imho rokita sie bał ale czego? Odpowiedz Link Zgłoś
potodno Re: Sakiewicz stchórzył! 03.10.06, 23:15 ze popłynie rokita głupieje dosc szybko jak rozmawia z kim kolwiek kto mu nie przytakuje popłynął ostatnio z Wassermanem Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: Sakiewicz stchórzył! 03.10.06, 23:23 potodno napisał: > ze popłynie > rokita głupieje dosc szybko jak rozmawia z kim kolwiek kto mu nie przytakuje > popłynął ostatnio z Wassermanem nie widziałem, więc się nie wypowiem n/t wanny, ale jestem zdania, że Rokita o lata świetlne przewyższa Kurskiego kulturą osobistą i zdolnościami erystycznymi Odpowiedz Link Zgłoś
potodno Re: Sakiewicz stchórzył! 03.10.06, 23:25 costy rokita jest beznadziejny w dyskusjach nie panuje nad soba i by bardziej popłynał niz ten mniejszy z tvn Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: Sakiewicz stchórzył! 03.10.06, 23:27 potodno napisał: > costy rokita jest beznadziejny w dyskusjach nie panuje nad soba > i by bardziej popłynał niz ten mniejszy z tvn gadał dziad do obrazu Kurski zdobywa przewagę w dyskusjach nieprawdopodobną bezczelnością w kłamstwach i półprawdach, poza tym chamstwo i buta... Odpowiedz Link Zgłoś
potodno Re: Sakiewicz stchórzył! 03.10.06, 23:30 chamstwo i bute beszczelność i nieskrywane lekcewazenie gościa zaprezentowali tvn dziennikarze Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany A Wy komunisto z PiS wręczyliście łapówkę 03.10.06, 23:27 czy dalej upieracie się, że banknoty 100 dolarowe mają wizerunek kaczora Donalda...??? Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio chwile wczesniej w tvn24 03.10.06, 23:01 powiedział że jakiś ważny ludź z tefałenu, kiedy spotkał go (przed momentem) na korytarzu, wyraził wielkie zdziwienie typu 'nie wiem co pan tu robi, bo sprawa przecież kierowana jest do sądu'. Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: chwile wczesniej w tvn24 03.10.06, 23:03 allegro.con.brio napisał: > powiedział że jakiś ważny ludź z tefałenu, kiedy spotkał go waży ludź? jakieś nazwisko? czy to znowu jakaś fantasmagoria? Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: chwile wczesniej w tvn24 03.10.06, 23:06 buraque napisał: > allegro.con.brio napisał: > > > powiedział że jakiś ważny ludź z tefałenu, kiedy spotkał go > > waży ludź? jakieś nazwisko? czy to znowu jakaś fantasmagoria? Powiedział nazwisko, tyle że tutaj ja nie zapamiętałem (trochę zarobiony jestem, słucham przez Internet). Odpowiedz Link Zgłoś
toxoplazma Re: Sakiewicz stchórzył! 03.10.06, 23:06 Rokita stchórzył, wysłał ta kanalie Komorowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: Sakiewicz stchórzył! 03.10.06, 23:10 toxoplazma napisał: > Rokita stchórzył, wysłał ta kanalie Komorowskiego plazma poczytaj sobie moją dyskusje z potodno, Rokita nie ma powodu "bać" się Kurskiego Odpowiedz Link Zgłoś
gruby190 Sakiewicz i jego merde warte kwity ;-))) 04.10.06, 07:32 Od wczoraj sensacją są kwity na TVN które mają się ukazać w dzisiejszej „Gazecie Polskiej” Redaktor naczelny pisemka, które kłamstwo ma w swoim tytule, to specjalista od takich oskarżeń. W marcu tego roku napisał donosik, po którym na polecenie ministra Ziobry Prokuratura Apelacyjna w Lublinie wszczęła stosowne postępowanie. Znam z "Gazety Polskiej" treść donosiku autorstwa red. T. Sakiewicza. Tak się też składa, że znam również treść pisma, jakie do Prokuratury Okręgowej w Warszawie skierowała niemal dokładnie 14 lat wcześniej NIK. Miałem też okazję co najmniej 8 - 9 lat przed p. Sakiewiczem dokładnie zapoznać się z większością „kwitów”, przy pomocy których on przez wiele lat wylewał pomyje na prezydenta Kwaśniewskiego. Na podstawie znajomości ww. dokumentów od dawna twierdzę, że donosik p. Sakiewicza to tylko trochę odpowiednio zmanipulowanych faktów obficie podlanych sosem nieuzasadnionych uogólnień insynuacji, oszczerstw i zwykłych kłamstw. Donosik ten zawiera więcej wniosków i ocen niż faktów, a na dodatek niektóre wyniki pracy mózgowej p. Sakiewicza wręcz – jak to się obecnie mawia - PORAŻAJĄ bezdenną… powiedzmy nieznajomością tematu i to mimo tego, że p. Sakiewicz i jego reszki Temidy studiowali te kwity od co najmniej 2000 roku! Powtarzam to jak mantrę co najmniej od marca, a więc nie można mi zarzucić, że piszę to na czyjekolwiek zamówienie po ostatnim popisie red. Sakiewicza i jego ataku na TVN Oceniając to, co się dzieje od paru godzin śmiem przypuszczać, że obecne kwity p. Sakiewicza na TVN, są tej samej jakości, zaczerpnięte z podobnej półki i spichcone tymi samymi metodami, co dobrze mi znane „kwity na prezydenta” Odpowiedz Link Zgłoś