Gość: Artur IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 21.03.03, 13:34 polonia-swiata.org/templates/Expert/petycja_frames.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
indris Re: Petycja przeciwko wojnie 21.03.03, 13:47 Podpisałem i zachęcam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Precz z bandyta Hussainem ! IP: *.proxy.aol.com 21.03.03, 13:58 Taka petycje moglbym podpisac w imieniu gnebionych przez jego siepaczy ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Precz z bandyta Hussainem ! IP: *.vic.bigpond.net.au 21.03.03, 14:28 Gość portalu: *** napisał(a): Taka petycje moglbym podpisac w imieniu gnebionych przez jego siepaczy ludzi. Propaganda prowojenna ci mozg doszczetnie wyplukala z kory mozgowej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww A ja trzymam kciuki za USA IP: 62.233.204.* 21.03.03, 14:40 Bardzo mi zależy na tym, że operacja potoczyła się sprawnie, szybko, przy małych stratach po obu stronach. I żeby reżim Husajna został zmieciony z powierzchni ziemi. I oczywiście, mimo zachęt Indrisa, nie będę podpisywać takich głupich i szkodliwych kwitów. A tak przy okazji, co słychać u Lusi? Też podpisała? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Precz z tyraniami na swiecie IP: *.proxy.aol.com 21.03.03, 14:46 Bogaci maja obowiazek moralny pomagac gnebionym przez roznych kacykow w Azji, Afryce w Ameryce Poludniowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Precz z bandyta Hussainem ! IP: *.proxy.aol.com 21.03.03, 14:43 A tobie chyba marksistowska i antyamerykanska. Co ty robisz czlowieku w kapitalistycznym kraju ? Odpowiedz Link Zgłoś