Dodaj do ulubionych

Petycja przeciwko wojnie

IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 21.03.03, 13:34
polonia-swiata.org/templates/Expert/petycja_frames.html
Obserwuj wątek
    • indris Re: Petycja przeciwko wojnie 21.03.03, 13:47
      Podpisałem i zachęcam wszystkich
      • Gość: *** Precz z bandyta Hussainem ! IP: *.proxy.aol.com 21.03.03, 13:58
        Taka petycje moglbym podpisac w imieniu gnebionych przez jego siepaczy ludzi.
        • Gość: Kagan Re: Precz z bandyta Hussainem ! IP: *.vic.bigpond.net.au 21.03.03, 14:28
          Gość portalu: *** napisał(a):
          Taka petycje moglbym podpisac w imieniu gnebionych przez jego siepaczy ludzi.
          Propaganda prowojenna ci mozg doszczetnie wyplukala z kory mozgowej...
          • Gość: ww A ja trzymam kciuki za USA IP: 62.233.204.* 21.03.03, 14:40
            Bardzo mi zależy na tym, że operacja potoczyła się sprawnie, szybko, przy
            małych stratach po obu stronach. I żeby reżim Husajna został zmieciony z
            powierzchni ziemi. I oczywiście, mimo zachęt Indrisa, nie będę podpisywać
            takich głupich i szkodliwych kwitów. A tak przy okazji, co słychać u Lusi? Też
            podpisała?
            • Gość: *** Precz z tyraniami na swiecie IP: *.proxy.aol.com 21.03.03, 14:46
              Bogaci maja obowiazek moralny pomagac gnebionym przez roznych kacykow w Azji,
              Afryce w Ameryce Poludniowej.
          • Gość: *** Re: Precz z bandyta Hussainem ! IP: *.proxy.aol.com 21.03.03, 14:43
            A tobie chyba marksistowska i antyamerykanska. Co ty robisz czlowieku w
            kapitalistycznym kraju ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka