omik13 12.10.06, 13:52 gwiazdka jak gwiazdka darowanemu sie wzeby nie zaglada Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
indris Niemożliwe 12.10.06, 13:56 Wybory zarządza się w dzień ustawowo wolny od pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
indris Biję się w piersi 12.10.06, 14:07 I to własne. Rzeczywiście nie spojrzałem w kalendarz. Prawnych przeszkód nie ma. Mam jednak wątpliwości, czy ktoś weźmie na siebie odpowiedzialność moralną za wybory w Wigilię, dzień w Polsce szczególny. Odpowiedz Link Zgłoś
niepismienny_niepoczytalny Re: Biję się w piersi 12.10.06, 14:08 ja bym nie mial nic przeciwko Odpowiedz Link Zgłoś
omik13 Re: Biję się w piersi 12.10.06, 14:11 przeciez to własnie oBmowa moralna spotkamy sie przy wigilijnym stole i po zlozeniu swojego glosu w urnie podzielm sie opłatkiem życząc sobie zdrowia BO ZDROWIE jest wazne a nie jakas tam polityka i oni dbaja o to bo tyle smiechu to nigdy nie było z naqszych idoli Odpowiedz Link Zgłoś
francuskilacznik Problem zalatwimy duzo wczesniej, 12.10.06, 14:10 tzn PO I SLD zalatwimy, wiec o jakich wyborach mowa ? Odpowiedz Link Zgłoś