Dodaj do ulubionych

PLEBISCYT NA PIERWSZEGO CHAMA RZECZPOSPOL

IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.03, 22:22
Mój kandydat na pierwsze miejsce czarzasty.Następni na liście to narazie
tajemnica.Mamy fest zabawę na weekend!!.Zapraszam typujcie w niedzielę
ogłosimy wyniki.
Obserwuj wątek
    • Gość: Palnick Re: PLEBISCYT NA PIERWSZEGO CHAMA RZECZPOSPOL IP: *.stenaline.com 21.03.03, 22:37
      Hojarska
      • janosik6 Re: PLEBISCYT NA PIERWSZEGO CHAMA RZECZPOSPOL 21.03.03, 22:44
        ten szmaciarz kwach.................
      • Gość: Kraken Re: PLEBISCYT NA PIERWSZEGO CHAMA RZECZPOSPOL IP: *.ipt.aol.com 21.03.03, 22:47
        GLEMP=ZA "SZCZEKAJACE KUNDLE" I "PRZYPADKOWE SPOLECZENSTWO" NALEZY POWIESCIC
        TEGI USZATEGO CHUJA NOGAMI DO GORY(podobno to straszna smierc)
    • Gość: micho Re: PLEBISCYT NA PIERWSZEGO CHAMA RZECZPOSPOL IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.03.03, 22:47
      Jeżeli Czarzasty jest chamem, to kim są np. fontanny intelektu typu: Gabriel
      Janowski, Lepper, Giertych i całe to towarzystwo z kruchty.
      Wolę chamskie gazety jak np. NIE niż twój ND i chamów typu Urban, Czarzasty -
      niż twój o. Rydzyk.
      Kmiotków zawsze do szału doprowadza luz, inteligencja, dowcip.
      Baw się dobrze.
      • Gość: SĄD BOŻY Re: PLEBISCYT NA PIERWSZEGO CHAMA RZECZPOSPOL IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.03, 23:01
        Gość portalu: micho napisał(a):

> Jeżeli Czarzasty jest chamem, to kim są np. fontanny intelektu typu: Gabriel
        > Janowski, Lepper, Giertych i całe to towarzystwo z kruchty.
        > Wolę chamskie gazety jak np. NIE niż twój ND i chamów typu Urban, Czarzasty -
        > niż twój o. Rydzyk.
        > Kmiotków zawsze do szału doprowadza luz, inteligencja, dowcip.
        > Baw się dobrze.
        Nie dam Ci satysfakcji, jak i Ty mam w takim samym poważaniu Leppera co Rydyka,
        ale nie chcę dać im satysfakcji wytępowania na pierwszym miejscu,z zasady nie
        czytam nd i nie.Szkoda kasy papier toaletowy jest tańszy!!!!.
    • Gość: Ed Re: PLEBISCYT NA PIERWSZEGO CHAMA RZECZPOSPOL IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 21.03.03, 23:39
      Zweryfikuj prze biblię
    • Gość: babariba przejrzyj się w lustrze, będziesz miał IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 22.03.03, 08:28
      jeszcze jednego kandydata :)))

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=5015076
    • stan.borys PLEBISCYT NA PIERWSZEGO CHAMA RZECZPOSPOL 22.03.03, 08:53
      1.) JAN MARIA ROKITA
      (Ponieważ wszystko co najgorsze i najgłupsze w Polsce pochodzi z Krakowa !)
      2.) LECH KACZYŃSKI
      3.) ANDRZEJ LEPPER
      4.) ROMAN GIERTYCH
      5.) MICHAŁ TOBER
      6.) TADEUSZ RYDZYK
      7.) BRONISŁAW WILDSTEIN
      8.) LUDWIK DORN
      9.) ANNA SOBECKA
      10.) ANDRZEJ GELBERG
      • Gość: zzzzSĄD BOŻY Re: PLEBISCYT NA PIERWSZEGO CHAMA RZECZPOSPOL IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.03, 22:34
        Wreszcie Zachowałeś sie jak prawdziwy czekista,ja nie chcę polemik ,lania
        gnoju ,tylko "czystch" kandydatur,prawdziwej listy przebojów tego zapyziałego
        forum!!!
        • Gość: babariba do lustra zzzzzyziu!!! IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 22.03.03, 22:37
          Gość portalu: zzzzSĄD BOŻY napisał(a):

> Wreszcie Zachowałeś sie jak prawdziwy czekista,ja nie chcę polemik ,lania
          > gnoju ,tylko "czystch" kandydatur,prawdziwej listy przebojów tego zapyziałego
          > forum!!!
    • douglasmclloyd Re: PLEBISCYT NA PIERWSZEGO CHAMA RZECZPOSPOL 22.03.03, 22:38
      Miller
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka