Gość: SĄD BOŻY IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.03, 22:22 Mój kandydat na pierwsze miejsce czarzasty.Następni na liście to narazie tajemnica.Mamy fest zabawę na weekend!!.Zapraszam typujcie w niedzielę ogłosimy wyniki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Palnick Re: PLEBISCYT NA PIERWSZEGO CHAMA RZECZPOSPOL IP: *.stenaline.com 21.03.03, 22:37 Hojarska Odpowiedz Link Zgłoś
janosik6 Re: PLEBISCYT NA PIERWSZEGO CHAMA RZECZPOSPOL 21.03.03, 22:44 ten szmaciarz kwach................. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kraken Re: PLEBISCYT NA PIERWSZEGO CHAMA RZECZPOSPOL IP: *.ipt.aol.com 21.03.03, 22:47 GLEMP=ZA "SZCZEKAJACE KUNDLE" I "PRZYPADKOWE SPOLECZENSTWO" NALEZY POWIESCIC TEGI USZATEGO CHUJA NOGAMI DO GORY(podobno to straszna smierc) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micho Re: PLEBISCYT NA PIERWSZEGO CHAMA RZECZPOSPOL IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.03.03, 22:47 Jeżeli Czarzasty jest chamem, to kim są np. fontanny intelektu typu: Gabriel Janowski, Lepper, Giertych i całe to towarzystwo z kruchty. Wolę chamskie gazety jak np. NIE niż twój ND i chamów typu Urban, Czarzasty - niż twój o. Rydzyk. Kmiotków zawsze do szału doprowadza luz, inteligencja, dowcip. Baw się dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SĄD BOŻY Re: PLEBISCYT NA PIERWSZEGO CHAMA RZECZPOSPOL IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.03, 23:01 Gość portalu: micho napisał(a): > Jeżeli Czarzasty jest chamem, to kim są np. fontanny intelektu typu: Gabriel > Janowski, Lepper, Giertych i całe to towarzystwo z kruchty. > Wolę chamskie gazety jak np. NIE niż twój ND i chamów typu Urban, Czarzasty - > niż twój o. Rydzyk. > Kmiotków zawsze do szału doprowadza luz, inteligencja, dowcip. > Baw się dobrze. Nie dam Ci satysfakcji, jak i Ty mam w takim samym poważaniu Leppera co Rydyka, ale nie chcę dać im satysfakcji wytępowania na pierwszym miejscu,z zasady nie czytam nd i nie.Szkoda kasy papier toaletowy jest tańszy!!!!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: PLEBISCYT NA PIERWSZEGO CHAMA RZECZPOSPOL IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 21.03.03, 23:39 Zweryfikuj prze biblię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babariba przejrzyj się w lustrze, będziesz miał IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 22.03.03, 08:28 jeszcze jednego kandydata :))) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=5015076 Odpowiedz Link Zgłoś
stan.borys PLEBISCYT NA PIERWSZEGO CHAMA RZECZPOSPOL 22.03.03, 08:53 1.) JAN MARIA ROKITA (Ponieważ wszystko co najgorsze i najgłupsze w Polsce pochodzi z Krakowa !) 2.) LECH KACZYŃSKI 3.) ANDRZEJ LEPPER 4.) ROMAN GIERTYCH 5.) MICHAŁ TOBER 6.) TADEUSZ RYDZYK 7.) BRONISŁAW WILDSTEIN 8.) LUDWIK DORN 9.) ANNA SOBECKA 10.) ANDRZEJ GELBERG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzzzSĄD BOŻY Re: PLEBISCYT NA PIERWSZEGO CHAMA RZECZPOSPOL IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.03, 22:34 Wreszcie Zachowałeś sie jak prawdziwy czekista,ja nie chcę polemik ,lania gnoju ,tylko "czystch" kandydatur,prawdziwej listy przebojów tego zapyziałego forum!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babariba do lustra zzzzzyziu!!! IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 22.03.03, 22:37 Gość portalu: zzzzSĄD BOŻY napisał(a): > Wreszcie Zachowałeś sie jak prawdziwy czekista,ja nie chcę polemik ,lania > gnoju ,tylko "czystch" kandydatur,prawdziwej listy przebojów tego zapyziałego > forum!!! Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: PLEBISCYT NA PIERWSZEGO CHAMA RZECZPOSPOL 22.03.03, 22:38 Miller Odpowiedz Link Zgłoś