jola_iza 22.10.06, 13:04 Oprócz aresztowań w świetle kamer postawił już kogoś przed sądem ? Może jakiś przestępca z wyższej półki SLD ma proces a ja o tym nie wiem ? O skazanych prawomocnym wyrokiem nawet nie śmiem pytać . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
artsg To nie PIS wsadza do wiezienia!!!! 22.10.06, 13:13 jola_iza napisała: > Oprócz aresztowań w świetle kamer postawił już kogoś przed sądem ? Może jakiś p > rzestępca z wyższej półki SLD ma proces a ja o tym nie wiem ? O skazanych prawo > mocnym wyrokiem nawet nie śmiem pytać . Ani nawet minister Ziobro, tylko niezawisły sąd!!! Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Tylko nie PIS a niezawisły sąd 22.10.06, 13:25 belkot_belkot_belkot napisał: > Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot Rozumiem. PiS tylko wywraca stoliki. 22.10.06, 13:27 Jak pijany gazda po paru kielichach w mordowni :] Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Rozumiem. PiS tylko wywraca stoliki. 22.10.06, 13:28 belkot_belkot_belkot napisał: > Jak pijany gazda po paru kielichach w mordowni :] Sam wyciągnąłeś ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot :))) 22.10.06, 13:33 Te nasz dyskusje są w ogóle gó.. warte Odpowiedz Link Zgłoś
dewot007 Czy ci durnie są aż tak doornowaci ? 22.10.06, 13:13 Czy gdyby Wąsaczowi lub Jakuboskiej przysłali wezwanie pocztą to oni by nie przyszli w terminie ? Durnie wysyłają oddział policji w pełnym uzbrojeniu i okratowane pojazdy - za nasze podatki ! Dla podbechtania swego głupiego elektoratu, który chce chociaż igrzysk ! Głupole się dobrały do władzy ! . . . "Czasem zdarzają się takie sytuacje, że trzeba powiedzieć prawdę i prezydent bierze to na siebie. Sądzę, że historia oceni to dobrze" – Jarosław Kaczyński do dziennikarzy w Sejmie – 8.09.06 Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Wezwanie pocztą to ci mogą.. 22.10.06, 13:18 dewot007 napisał: > Czy gdyby Wąsaczowi lub Jakuboskiej przysłali wezwanie pocztą to oni by nie > przyszli w terminie ? Co najwyżej ze skarbowego przysłać Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Czy PiS ? 22.10.06, 13:25 Poważnie trzeba rozważyć problem, czy Ziobro nie jest dewiantem seksualnym, któremu oglądanie w TVPis jego aresztowań powoduje ejakulację. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk_log Czy PiS ? 22.10.06, 13:40 > Oprócz aresztowań w świetle kamer postawił już kogoś przed sądem ? Może > jaki(ego)ś przestępca(ę) z wyższej półki.. Szefa Pier'dla? jola_iza napisała: Odpowiedz Link Zgłoś