francois.jenois 25.10.06, 20:29 Po wysłuchaniu na TV1 wywiadu z p. Prezydentem zwracam sie do p. Marszałka o sejmowe modlitwy za zdrowie psychiczne Prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andrzejzb Re: Prośba do Marszałka Jurka 25.10.06, 20:30 Przyłączam się do prośby z zastrzeżeniem, że trzeba zmienić intencję - nie za psychę Prezydenta tylko za Twoją wątrobę... Odpowiedz Link Zgłoś
francois.jenois Re: Prośba do Marszałka Jurka 25.10.06, 20:34 andrzejzb napisał: > Przyłączam się do prośby z zastrzeżeniem, że trzeba zmienić intencję - nie za > psychę Prezydenta tylko za Twoją wątrobę... Myślisz, że mam taką chorą wątrobe jak on głowe? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejzb Re: Prośba do Marszałka Jurka 25.10.06, 20:38 Myślę, że skoro na Twoją psychę już nie ma co liczyć to trza ratować co się da. Eutanazji nie popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
francois.jenois Re: Prośba do Marszałka Jurka 25.10.06, 20:39 andrzejzb napisał: > Myślę, że skoro na Twoją psychę już nie ma co liczyć to trza ratować co się da.> Eutanazji nie popieram. Mniej myśl bo nie jest to Twoja mocna strona, Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejzb Re: Prośba do Marszałka Jurka 25.10.06, 21:10 :D Przyganiał kocioł garnkowi :) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk_log Re: Prośba do Marszałka Jurka 25.10.06, 20:35 francois.jenois napisał: > Po wysłuchaniu na TV1 wywiadu z p. Prezydentem zwracam sie do p. Marszałka o > sejmowe modlitwy za zdrowie psychiczne Prezydenta ..a mogę wyręczyć Marszałka Ma'Ju'rka? "– Najdroższy ojcze {NARODU}. Jesteśmy z tobą. Jak by ktoś chciał na ciebie rękę podnieść, to ja nie wiem co bym mu zrobiła... najdroższy i uwielbiony ojcze. Ty jesteś dla mnie więcej jak Bóg... (płacz) Sto razy więcej jak Bóg... ukochany ojcze. Oni wszyscy będą musieli z tego kiedyś zdać świadectwo. Przed Bogiem i przed tobą, bo ty będziesz siedział na jego prawicy." Odpowiedz Link Zgłoś
henryk_log Re: Prośba do Ma'Jurka....modlitwa.. 25.10.06, 20:39 "Ty sam Boże jakoś jest zawsze sprawiedliwy, Ty wyniszcz aż do szczętu ten naród złośliwy" Odpowiedz Link Zgłoś
irasiad2 eeee ,skończy sie jeszcze jak z tą modlitwą o desz 25.10.06, 20:39 -- www.zieloni2004.pl/portal/index.php?s1=kartki&PHPSESSID=c79c9b8fa5f6509d05c0ea6dc1bc4b12 Odpowiedz Link Zgłoś
francois.jenois Re: eeee ,skończy sie jeszcze jak z tą modlitwą o 25.10.06, 20:41 tam wyszła faktycznie niezła susza :/ ..czyżby...? Bóg nie jest chyba ąz tak okrutny Odpowiedz Link Zgłoś
jack20 Re: Prośba do Marszałka Jurka 25.10.06, 20:42 napisz list protestacyjny, kretynie Odpowiedz Link Zgłoś