Dodaj do ulubionych

Pedały na plakatach

IP: *.ipartners.pl 31.03.03, 22:28
Czyzby nie można było obrażać tzw gejów i temat jest zdejomwany ? Racej
cenzorze zdejmij plakaty z przystanków bo obrażają uczucia większości. Jak
wiadomo - to większość ma rację - przecież tak w swojej gazecie piszecie w
odniesieniu do ukłądu sił politycznych. Tu jest inaczej ? Protestuję przeciw
propagowaniu zboczeńców.
Obserwuj wątek
    • Gość: ? Re: Pedały na plakatach IP: 167.178.112.* 01.04.03, 10:25
      ...
    • Gość: Zastęp Oszołoma Re: Pedały na plakatach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.03, 10:35
      Terror politycznej poprawności
      • Gość: Terry Re: Pedały na plakatach IP: 167.178.112.* 01.04.03, 11:01
        Co by nie mówić o politycznej poprawności odbyt nie bardzo mnie kręci.
        Wolę co innego.
        • Gość: Zastęp Oszołoma Re: Pedały na plakatach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.03, 11:09
          Pedały się przez pp stawiane na piedestał. to są żywe obiekty kultu dla
          wszelkich postępowców
          • Gość: Towarzysz Szmaciak Zbliża się Wyścig Pokoju. IP: *.czajen.pl / 192.168.3.* 01.04.03, 11:13
            • Gość: Terry Re: Zbliża się Wyścig Pokoju. IP: 167.178.112.* 01.04.03, 11:16
              Epoki sie towarzyszowi pomyliły. Teraz jest Tour de Pologne.
              • Gość: Cyklista Re: Zbliża się Wyścig Pokoju. IP: *.nsw.bigpond.net.au 01.04.03, 14:08
                Niemniej jednak czekamy na nowego Wisiorka coby wyszedl na czolo, chocby nawet
                przy pomocy tandemu Bogdanow (Tomaszewski/Tuszynski).
        • Gość: Cyklista Odbytnica lepsza niz odbyt!!!! IP: *.nsw.bigpond.net.au 01.04.03, 14:14
          Gość portalu: Terry napisał(a):

> Co by nie mówić o politycznej poprawności odbyt nie bardzo mnie kręci.
          > Wolę co innego.

• Gość: Terry Re: Odbytnica lepsza niz odbyt!!!! IP: 167.178.112.* 01.04.03, 17:02
            O widzę, żeś obznajomiony. A jak to robisz ? Analnie czy oralnie ?
            Zdrówka życzę.
            • Gość: camel Re: Odbytnica lepsza niz odbyt!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 01.04.03, 17:07
              > O widzę, żeś obznajomiony. A jak to robisz ? Analnie czy oralnie ?
              > Zdrówka życzę.

A Terry jak zwykle oblatany w temacie. Dyzurny antygej polski?? he he he

camel
            • Gość: Cyklista Re: Odbytnica lepsza niz odbyt!!!! IP: *.nsw.bigpond.net.au 02.04.03, 00:56
              Cos bez humoru jestes, Terry, jakbys swiezo ze mszy wrocil.
    • Gość: Xionc Re: Pedały na plakatach IP: 213.77.7.* 01.04.03, 11:46
      A nie sobie geje będą gejami... TO sprawa osobista każdego z nich, że woli
      facetów zamiast kobitek. Ale jakim prawem żądają uznania swojego odchyłu za
      normalność?

Po drugie, nie rozumiem pojęcia dyskryminacji ze względu na płeć w pracy.
      Pracodawca wydaje na pracowników własne pieniądze i jeśli chciałby zatrudniać
      np. tylko łysych w okularach z rogowymi oprawkami noszących krawaty z myszką
      miki to jest jego święte prawo! I wara lewackim idiotom od tego!

Na koniec dowcip:
      Pewien przedsiębiorca zatrudniał 3 osoby: 59-letnią białą kobietę (księgowa),
      30-letniego czarnoskórego mężczyznę (sprzedawca) i 23-letniego białego
      mężczyznę, świeżo upieczonego żonkosia (informatyk). Pewniego dnia doszedł do
      wniosku, że musi kogoś zwolnić bo ma zbyt duże koszty. Zebrał pracowników i
      zakomunikował:
      - Niestety muszę kogoś z was zwonić
      Księgowa na to:
      - Jeśli mnie zwolnisz, zaskarżę cię, bo jestem w wieku przedemerytalnym
      Sprzedawca:
      - Jeśli mnie zwolnisz, zaskarżę cię o dyskryminację ze zwględu na dyskryminację
      rasową
      Wszyscy z ulgą spojrzeli na informatyka, który - tylko przez chwilę stropiony -
      wypalił
      - A mnie się zdaje, że ostatnio zaczęli podobać mi się faceci...

I o to chodzi w całym homoseksualizmie....
      • Gość: harry PROMOWANIE PATOLOGII JEST CHORE !! IP: *.net.autocom.pl 01.04.03, 12:05
        Też jestem w stanie zaakceptować homoseksualistów , bo to przecież ludzie
        chorzy i trzeba im współczuć. Ale nie można promować takich zachowań i zboczeń.
        Są pewne granice , których przekraczanie jes niebezpieczne. Bo niedługo dojdzie
        do tego , że zaczną się domagać np. prawa do adopcji.

Cała ta lewicowa polityka ma na celu psucie nasego państwa i społeczeństwa.
        (prym w działaniach wiedzie Jaruga-Nowacka). Jak społeczeństwao głupie, chore ,
        bez autorytetów moralnych to łatwiej nim sterować np. za pośrednictwem mediów.
        I to jest prawda uniwersalna, wykorzystywana np. przez wielu dyktatorów w
        przeszłości.

Zauważcie pewną tendencję.

+ Kampania z homoseksualistami

+ forsowanie projektów liberalizujących ustawę antyaborcyjną

+ próba zniszczenia autorytetu Kościoła

......czy nawet głupia obniżka akcyzy na wódkę.

Tu naprawdę wnioski nasuwają się same i nie trzeba dużo wysiłku by spostrzec
        działanie na szkodę narodu polskiego.
        • elojka Re: PROMOWANIE PATOLOGII JEST CHORE !! 01.04.03, 14:25
          ta 'głupia obniżka akcyzy na wódkę' przyniosła sporo kasy budżetowi państwa i
          zmniejsza przemyt alkoholu co z kolei zmniejsza ryzyko wypicia trucizny zamiast
          wódki...
          • Gość: harry Re: PROMOWANIE PATOLOGII JEST CHORE !! IP: *.net.autocom.pl 01.04.03, 16:43
            elojka napisała:

> ta 'głupia obniżka akcyzy na wódkę' przyniosła sporo kasy budżetowi państwa i
            > zmniejsza przemyt alkoholu co z kolei zmniejsza ryzyko wypicia trucizny
            zamiast
            >
            > wódki...

Tak, to są niewątpliwe ekonomiczne korzyści z tego posunięcia. Dlaczego nie
            postąpić więc analogicznie z akcyzą w przypadku paliw ?? Tu też jest przemyt i
            olbrzymia szara strefa. Jak pokazuje przykład możnaby to skutecznie ukrócić.

Przyznam , że wahałem się poczatkowo przed wpisaniem obniżki akcyzy do listy
            posunięć "psujących społeczeństwo". Ale zważywszy na historię, był to przecież
            towar pierwszej potrzeby na który wydawano kartki (mimo iż podaż była w
            zupełności wystarczająca ), i patrząc na rodowód politycznych obecnie
            rządzących, pozbyłem się wszelkich wątpliwości....
            • elojka Re: PROMOWANIE PATOLOGII JEST CHORE !! 01.04.03, 17:54
              ależ oczywiście, należy obniżyć akcyzę na benzynę i całą resztę podatków...
              tylko pan Kołodko jakoś nie chce przyjąć do świadomości faktu, że po
              przekroczeniu pewnego progu efektywność ściągania podatków spada... w tej
              chwili np. dla podatku dochodowego od osób fizycznych jest to ok 18% -
              rozwiązaniem jest więc podatek liniowy... ale kto w tym kraju się na to
              odważy...

a z tym deprawowaniem społeczeństwa to bez przesady... jakoś obniżenie ceny
              wódki nie skłoniło mnie do picia jej...
          • Gość: Terry Re: PROMOWANIE PATOLOGII JEST CHORE !! IP: 167.178.112.* 01.04.03, 16:59
            Wow !
      • Gość: Zastęp Oszołoma Re: Pedały na plakatach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.03, 12:05
        Gość portalu: Xionc napisał(a):

> A nie sobie geje będą gejami... TO sprawa osobista każdego z nich, że woli
        > facetów zamiast kobitek. Ale jakim prawem żądają uznania swojego odchyłu za
        > normalność?
        >
        > Po drugie, nie rozumiem pojęcia dyskryminacji ze względu na płeć w pracy.
        > Pracodawca wydaje na pracowników własne pieniądze i jeśli chciałby zatrudniać
        > np. tylko łysych w okularach z rogowymi oprawkami noszących krawaty z myszką
        > miki to jest jego święte prawo! I wara lewackim idiotom od tego!
        >
        > Na koniec dowcip:
        > Pewien przedsiębiorca zatrudniał 3 osoby: 59-letnią białą kobietę (księgowa),
        > 30-letniego czarnoskórego mężczyznę (sprzedawca) i 23-letniego białego
        > mężczyznę, świeżo upieczonego żonkosia (informatyk). Pewniego dnia doszedł do
        > wniosku, że musi kogoś zwolnić bo ma zbyt duże koszty. Zebrał pracowników i
        > zakomunikował:
        > - Niestety muszę kogoś z was zwonić
        > Księgowa na to:
        > - Jeśli mnie zwolnisz, zaskarżę cię, bo jestem w wieku przedemerytalnym
        > Sprzedawca:
        > - Jeśli mnie zwolnisz, zaskarżę cię o dyskryminację ze zwględu na
        dyskryminację
        >
        > rasową
        > Wszyscy z ulgą spojrzeli na informatyka, który - tylko przez chwilę
        stropiony -
        >
        > wypalił
        > - A mnie się zdaje, że ostatnio zaczęli podobać mi się faceci...
        >
        > I o to chodzi w całym homoseksualizmie....

- słyszałem podobny dowcip na ten temat ale i ten jest dobry! Większość pedałów
        jest nimi bo im się to podoba bo płyną z tego określone profity..ot są ludzie
        którzy pewnego dnia stanęli w lustrez i powiedzieli do siebie od dziś bęę
        gejem...ci prawdziwi ich nie cierpią..ta nieliczna garska prawdziwych gejów to
        naprawdę chorzy i nieszczęśliwi ludzie..ale oni się leczą...próbują z tego
        wyjść..
        • Gość: Xionc Re: Pedały na plakatach IP: 213.77.7.* 01.04.03, 12:52
          Gość portalu: Zastęp Oszołoma napisał(a):

> - słyszałem podobny dowcip na ten temat ale i ten jest dobry! Większość
          pedałów
          >
          > jest nimi bo im się to podoba bo płyną z tego określone profity..ot są ludzie
          > którzy pewnego dnia stanęli w lustrez i powiedzieli do siebie od dziś bęę
          > gejem...ci prawdziwi ich nie cierpią..ta nieliczna garska prawdziwych gejów
          to
          > naprawdę chorzy i nieszczęśliwi ludzie..ale oni się leczą...próbują z tego
          > wyjść..

Zeby było jasne: nie jestem przeciwny homoseksualizmowi i homoseksualistom! To
          jest prywatna sfera życia każdego człowieka i każdy odpowiada przed swoim
          sumieniem, sercem i rozumem (ew. Bogiem jeśli w niego wierzy) na własną
          odpowiedzialność. Ale jeżeli ta sfera prywatna wychodzi na ulice i żąda dla
          siebie preferencji bądź uprawnień nijak powiązanych z tą sferą (np. adopcja) to
          ja jestem przeciw. Nie może być tak, że np. niewidomi chcą specjalnych
          uprawnień do prowadzenia samochodów...

Nie uznawałbym natomiast tego za chorobę - jest to po prostu defekt genetyczny,
          taki jak zajęcza warga, dodatkowy sutek. I trzeba z tym żyć, ale na Boga nie
          czynić z tego sztandaru i bronić jak jakiejś twierdzy!
          • Gość: camel Re: Pedały na plakatach IP: *.dip.t-dialin.net 01.04.03, 17:05
            Taraz moje zdanie:
            a. nie jestem przeciwny homoseksualitom i homoseksualizmowi
            b. jestem za daniem im prawa do zawierania stalych zwiazkow
            c. jestem za prawem do adopcji, ale tylko w spoleczenstwie rozwinietym
            intelektualnie.
            d. nie jestem gejem.. to tak na wszelki wypadek, zeby nie bylo ze propaguje
            swoich.

camel
        • Gość: Terry Re: Pedały na plakatach IP: 167.178.112.* 01.04.03, 13:34
          I tu się zgadzam
        • Gość: camel Re: Pedały na plakatach IP: *.dip.t-dialin.net 01.04.03, 17:03

to
          > wyjść..

O kurde..ale jazda... Takiego belkotu nawet w Radiu Maryja nie mowia. To juz
          tacy potrafia z interetu korzystac...

camel
        • Gość: Jo Re: Pedały na plakatach IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 02.04.03, 09:27
          > Większość pedałów
          >
          to
          > wyjść..

A cóż ty za pierdoły opowiadasz?! Z takim zerem ignorancji jeszcze się nie
          spotkalam. Jak chcesz dyskutować, to miej przynajmniej jakieś pojęcie o temacie.
    • Gość: Kafar Pedały na plakatach, w seminariach, diecezjach. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.03, 14:15
      To nie przypadek, że takie plakaty zawisły w Krakowie.
      • Gość: Oszołom z RM Tam działa bp Pieronek, ks Musiał i ks Boniecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.03, 15:28
        Gość portalu: Kafar napisał(a):

> To nie przypadek, że takie plakaty zawisły w Krakowie.

-Tam działa bp Pieronek, ks Musiał i ks Boniecki znani rzecznicy katolicyzmu
        otwartego czyli rozmytych granic, każący nam otwierać się na wszelkie
        zwyrodnirenia płynace do nas z zachodu
        • elojka Re: Tam działa bp Pieronek, ks Musiał i ks Boniec 01.04.03, 17:57
          a gdzie działał abp. Paetz? (czy jak tam się pisze jego nazwisko)...
          • Gość: camel Re: Tam działa bp Pieronek, ks Musiał i ks Boniec IP: *.dip.t-dialin.net 01.04.03, 18:02
            elojka napisała:

> a gdzie działał abp. Paetz? (czy jak tam się pisze jego nazwisko)...

w Poznaniu
    • Gość: tolerant wesołe jest życie pedała IP: *.chello.pl 02.04.03, 11:05
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=5174711
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka