lewa_piers 06.11.06, 00:19 Można było przewidzieć :] wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=8585411&rfbawp=1162768680.747&ticaid=12a19 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloma_z_butow Re: Monitoring: W TVP najwięcej jest PiS-u 06.11.06, 00:22 Radia Maryja im jeszcze mało Odpowiedz Link Zgłoś
splkm Re: Monitoring: W TVP najwięcej jest PiS-u 06.11.06, 00:22 A to ciekawe że wyniki takich badań przedstawia się przed wyborami.. Nieprzypominam sobie żeby wczesniej w podobny sposob byly one przedstawiane.. Przypadek ? Odpowiedz Link Zgłoś
buffalo_bill To spisek szarej sieci z układem 06.11.06, 00:26 wspierany przez czworokąt i stolik. Odpowiedz Link Zgłoś
splkm Re: To spisek szarej sieci z układem 06.11.06, 00:27 Takie raporty są bardzo dobre. Tylko jak do tej pory były publikowane po wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
buffalo_bill Tym razem posłużyły za haniebny atak 06.11.06, 00:30 sił wywodzących się z KPP wspieranych przez front obrony przestępców. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szwajcner Rezymowi dziennikarze, w rezymowej telewizji 06.11.06, 00:31 promuja rezymowa partie. Nic nowego. Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot Re: Rezymowi dziennikarze, w rezymowej telewizji 06.11.06, 00:34 To wszystko widać słychać i czuć Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Rezymowi dziennikarze, w rezymowej telewizji 06.11.06, 08:28 Nie ma reżYmów - są reżImy niedouku. Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa to ciekawe bo słyszałem tą wypowiedź 06.11.06, 01:35 tylko nie przerobioną przez WP i brzmiała inaczej. Generalnie jest o wiele lepiej niż w poprzednich latach i wyborach. Ten pan nawet pochwalił wiadomości i Panoramę. No ale dziennikarze którzy w wiekszości popierają PO i SLD i tak odpowiednio zmanipulują wszystko. To że Fundacja Batorego robi polityczne komentarze to norma. W końcu wiadomo kogo popiera. Z prezentacji poprzedniego raportu, TVN zawróciła swoich dziennikarzy kiedy okazało się że PIS jako jedyny wypełnia obietnice wyborcze. TVN był patronem tego badania!!!! Raport przemilczano. W takim TVN 80% czasu zajmuje PO i jej poglądy. 70% Polskich dziennikarzy popiera PO. To są fakty. lewa_piers napisał: > Można było przewidzieć :] > > wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=8585411&rfbawp=1162768680.747&ticaid=12a19 Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa fakt w mediach jest ciągły atak na PIS 06.11.06, 01:40 Zawsze tak twierdziłem. Wystarczy zobaczyć jak jest w TVN albo Polsacie. Tam jest 100% materiałów o PIS i to w 100% negatywnie . Takie to POwskie media. Nawet jak coś powiedzą złego o PO to zawsze dla wybielenia dowalą PIS że i tak jest gorszy. Tak jak np z raportem PO. Odpowiedz Link Zgłoś
buffalo_bill Płacisz abonament na TVN lub Polsat? 06.11.06, 01:54 Ja nie podzielam poglądów TV Trwam czy Plus ale ponieważ nie muszę na nie płacić to nie narzekam. Na TVP muszę płacić. Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa płacę na TVN i Polsat 06.11.06, 01:59 Myslisz że TVN albo Polsat dopłacają do swojej działalności. Dokładasz się do tych stacji jak każdy konsument w Polsce. Ja dodatkowe płacę na nie opłacając kablówkę. Poza tym stacje te korzystają z wielkiego uprzywilejowania jakim jest ogólnopolska koncesja. Inny nie mają takiej mozliwości aby swobodnie wejśc na rynek. buffalo_bill napisał: > Ja nie podzielam poglądów TV Trwam czy Plus ale ponieważ nie muszę na nie > płacić to nie narzekam. Na TVP muszę płacić. > > Odpowiedz Link Zgłoś
lewa_piers Re: fakt w mediach jest ciągły atak na PIS 06.11.06, 08:18 premier.z.krakowa napisał: > Zawsze tak twierdziłem. > Wystarczy zobaczyć jak jest w TVN albo Polsacie. > Tam jest 100% materiałów o PIS i to w 100% negatywnie . A co można dobrego o PiSie powiedzieć? Co dobrego dla Polski zrobił? (poza pierniczeniem o układach) Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa a w GW prawie 100 artykułów jest poświęconych 06.11.06, 02:01 PIS. Tylko czego to dowodzi. Chyba nikt nie powie że GW jest prorządowa i na ussługach PISu. Liczy się jakie to informacje i jak serwowane. lewa_piers napisał: > Można było przewidzieć :] > > wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=8585411&rfbawp=1162768680.747&ticaid=12a19 Odpowiedz Link Zgłoś
lewa_piers Re: a w GW prawie 100 artykułów jest poświęconych 06.11.06, 08:22 Jak u władzy było SLD, w TVP rządził Kwiatkowski, a w KRRiTV rządziła Wańkowa to w TVNie najbardziej obrywał SLD bo słabo rządził. Jak teraz u władzy jest PiS, w TVP rządzi Wildstain, a w KRRiTV rządzi Krukowa to w TVNie najbardziej obrywa PiS bo słabo rządzi. Masz jeszcze wątpliwości czy TVN jest obiektywny? Walter to facet z jajami i byle fuhrerka się nie przestraszy. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia A jakże! Przewodnia siła:) 06.11.06, 11:05 Mam nadzieję, że tzw. zwykli ludzie (sama się do nich zaliczam) widzą, że PiS w ciągu roku zawładnął prawie wszystkim i dadzą stosowny odpór w wyborach samorządowych. Odpowiedz Link Zgłoś
leszab I bardzo słusznie.Paskudztwo Obrzydliwe tylko może 06.11.06, 11:09 I bardzo słusznie.Paskudztwo Obrzydliwe tylko może zobrzydzić TV Odpowiedz Link Zgłoś
ab_extra Apolityczni z FB monitorowali? ha ha ha :-D 06.11.06, 11:43 A niech mi ci kretyni wyjaśnią, dlaczego publicystyka ma poświęcać równie dużo czasu partii rządzącej, ci nie robiącej nic PO albo marginalnemu SLD? Odpowiedz Link Zgłoś
lewa_piers Koleś, ale to dotyczy kampanii wyborczej 06.11.06, 13:10 A nie codziennej prezentacji polityki w mediach Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: Monitoring: W TVP najwięcej jest PiS-u 06.11.06, 14:54 moher nas atakuje! brrr:) Odpowiedz Link Zgłoś