joannabarska 09.11.06, 12:12 Dziś wieczorem u T.Lisa ma mowic o oswiacie Iza Sierakowska. Już widzę minę Giertycha! Mina na minę! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hymen Re: I.Sierakowska u T.Lisa 09.11.06, 12:20 joannabarska napisała: > Dziś wieczorem u T.Lisa ma mowic o oswiacie Iza Sierakowska. Już widzę minę > Giertycha! Mina na minę! A co? pani Iza obarczyła całą winą za sytuację w szkołach Giertycha? Stąd mina? Odpowiedz Link Zgłoś
indris Czyli praktyk vs teoretyk 09.11.06, 12:52 Sierakowska jest z zawodu nauczycielką i rzeczywiście w szkole pracowała. Giertych chyba nie. Odpowiedz Link Zgłoś
hymen No i jak Joanno? U Lisa też powiesili Giertycha? 10.11.06, 09:38 Pytam, bo nie widzę żadnych entuzjastycznych komentarzy. Ba, żadnych nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot [...] 10.11.06, 09:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kukipl Re: No i jak Joanno? U Lisa też powiesili Giertyc 10.11.06, 11:30 są są mierne widowisko, koalicja sdpl+po jakoś nie na temat. a i jeszcze jedno ten disco polo show nieźle namieszał nauczycielom w głowach w sprawie ich podwyżek płac, kto za a kto przeciw. Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: No i jak Joanno? U Lisa też powiesili Giertyc 10.11.06, 14:59 U Lisa Sierakowska była nastawiona ugodowo, choc raz nie zdzierżyła. W sumie temat dla mnie nudnawy,moze dlatego, ze mnie osobiscie juz absolutnie nie dotyczy. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Sierakowska-pani mgr filologii rosyjskiej 10.11.06, 15:19 www.sierakowska.pl/zyciorys.php a tatus zawodowy zolniez w PRL-u. Czego pani Sierakowska w szkole uczyla?????? Ze ponoc sie zna na szkolnictwie. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Sierakowska-pani mgr filologii rosyjskiej 10.11.06, 15:29 maksimum napisał: > Czego pani Sierakowska w szkole uczyla?????? > Ze ponoc sie zna na szkolnictwie. To się zna na literaturze :) Równie dobrze tych od Wagnera - muzykologów - też można oczerniać. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: Sierakowska-pani mgr filologii rosyjskiej 10.11.06, 15:43 > > Czego pani Sierakowska w szkole uczyla?????? > > Ze ponoc sie zna na szkolnictwie. ---------- "W 1970 roku z całą rodziną powróciłam do Lublina, również z powodu służbowego przeniesienia mojego Ojca, który został komendantem Szpitala Wojskowego. Studia, kierunek filologia rosyjska, ukończyłam w Wyższej Szkole Pedagogicznej w Rzeszowie." ---------------- Ona zyciorys ma nie gorszy niz Rokossowski. Wprowadzi obowiazkowy rosyjski w szkolach i zyc ,nie umierac. ----------- Moze mi ktos wyjasnic,czy Wyzsza Szkola pedagogiczna w Rzeszowie nadaje tytuly mgr.? Bo kiedys to byla galopka pomaturalna. Odpowiedz Link Zgłoś
s.k.i.n Giertych wygrał!! 60% esemesujacych w Polsacie 10.11.06, 16:42 poparło jego pomysły na uzdrowienie polskiej edukacji Odpowiedz Link Zgłoś