lewa_piers 11.11.06, 11:41 To nie Lenin. To nie Dzierżyński wiadomosci.onet.pl/1432047,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
figi.gov.pl to prawda 11.11.06, 11:48 ale kto tego Dmowskiego bez przerwy odkopuje?! Odpowiedz Link Zgłoś
lewa_piers Re: to prawda 11.11.06, 11:50 Rondo by wystarczyło. Pomnik można było sobie darować. Ale tzw. "patrioci" muszą... Odpowiedz Link Zgłoś
joella.r swoją droga różowy Dmowski... ;) 11.11.06, 11:54 może niech tak zostanie Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 [...] 11.11.06, 11:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: swoją droga różowy Dmowski... ;) 11.11.06, 12:13 Jest to zapewne wyczyn jakiejś lewackich bojówkarzy zapatrzonych tylko w swoich bohaterów typu Che Guevara. Który ma na sumieniu wiele zbrodni, co jednak nie przeszkadza kandydatowi SLD na radnego nosic jego podobiznę na koszulce. Źródło tej informacji: Wkładka Lewica i Demokraci w Fakcie z 10. listopada. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: swoją droga różowy Dmowski... ;) 11.11.06, 13:09 sawa.com napisała: > Jest to zapewne wyczyn jakiejś lewackich bojówkarzy zapatrzonych tylko w swoich > > bohaterów typu Che Guevara. Który ma na sumieniu wiele zbrodni, co jednak nie > przeszkadza kandydatowi SLD na radnego nosic jego podobiznę na koszulce. > > Źródło tej informacji: Wkładka Lewica i Demokraci w Fakcie z 10. listopada. Dmowski był NAZISTĄ i apologetą faszyzmu. I nie ma nic do rzeczy, że w Ameryce "bija Murzynów". ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Re: swoją droga różowy Dmowski... ;) 11.11.06, 15:54 ave.duce napisała: > Dmowski był NAZISTĄ i apologetą faszyzmu. Podobnie jak żydowski "New York Times" (że o syjonistach nie wspomnę) przed II wś... ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
pandada wiele zbrodni Che Guevary? 11.11.06, 13:11 prawicowe oszołomstwo jest porąbane. Guevarze będą wypominać coś, co ma się nijak do bestialstwa Franco czy Pinocheta. Tych ostatnich jednak usprawiedliwiają. Bo to chrześcijańscy zbrodniarze. Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: wiele zbrodni Che Guevary? 11.11.06, 16:09 pandada napisał: > prawicowe oszołomstwo jest porąbane. Guevarze będą wypominać coś, co ma się > nijak do bestialstwa Franco czy Pinocheta. Tych ostatnich jednak > usprawiedliwiają. Bo to chrześcijańscy zbrodniarze. Nie usprawiedliwiam żadnych zbrodni! Ani z lewa ani z prawa. Radykałowie sa po kazdej stronie tak samo niebezpieczni. A Che Guevara jak wszyscy skrajnie lewicowi rewolucjoniści jest głęboko unurzany we krwi. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson "Fakt" i wszystko jasne. 11.11.06, 14:50 sawa.com napisała: > Jest to zapewne wyczyn jakiejś lewackich bojówkarzy zapatrzonych tylko w swoich > > bohaterów typu Che Guevara. Który ma na sumieniu wiele zbrodni, co jednak nie > przeszkadza kandydatowi SLD na radnego nosic jego podobiznę na koszulce. > > Źródło tej informacji: Wkładka Lewica i Demokraci w Fakcie z 10. listopada. Typowy bełkot oszołoma czytającego gazety wydawane przez tą sierotę po Hitlerze Springela. Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Dzicz. Tak się z pomnikami nie robi. 11.11.06, 11:57 lewa_piers napisał: > To nie Lenin. To nie Dzierżyński > wiadomosci.onet.pl/1432047,11,item.html To Dmowski, na jedno wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
joella.r myślę, że byłoby całkiem ładnie, gdyby 11.11.06, 12:00 w ogóle pomalować różne pomniki na wesołe kolory Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Dzicz. Tak się z pomnikami nie robi. 11.11.06, 12:00 malaszaramysz napisała: > lewa_piers napisał: > > > To nie Lenin. To nie Dzierżyński > > wiadomosci.onet.pl/1432047,11,item.html > > To Dmowski, na jedno wychodzi. > > Co racja to racja:)) Odpowiedz Link Zgłoś
lewa_piers Re: Dzicz. Tak się z pomnikami nie robi. 11.11.06, 12:09 malaszaramysz napisała: > To Dmowski, na jedno wychodzi. Upieram się, że Dmowski to dla Polski nie to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
wobo1704 Re:Z takimi pomnikami tak się robi. 11.11.06, 12:35 Brawo! Z tym pomnikiem nleży zrobić to co z pomnikiem Dzierżyńskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Dzicz. Tak się z pomnikami nie robi. 11.11.06, 14:05 Upieram się ,że równo z Dzierżyńskim.Nie ma się czym chwalić. Odpowiedz Link Zgłoś
lewa_piers Re: Do komuny z inteligencją i sarkazmem? 11.11.06, 12:49 Ależ tak. Wykaż swoją wyższość :] Metody takich ... (pik!) jak Kurski czy Wierzejski to ślepa uliczka. Odpowiedz Link Zgłoś
lux_et_veritas Żadnej wyższości wykazywać nie muszę 11.11.06, 13:02 To, iż komuchy z reguły odstają intelektualnie od ogółu jest tzw. faktem obiektywnym. Odpowiedz Link Zgłoś
lewa_piers Re: Żadnej wyższości wykazywać nie muszę 11.11.06, 13:09 To po co w ogóle odpowiadasz? Chodzi tylko o to żeby przywalić i upuścić żółci? Odpowiedz Link Zgłoś
lux_et_veritas [...] 11.11.06, 13:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
joella.r naprawdę nie chcę niczego sugerować 11.11.06, 13:33 ale skąd masz taką pewność? dałbys własna głowe? przypomnije sobie całkiem świeżą sprawę Teda Haggarda, głowy Kościołów Ewangelickich Odpowiedz Link Zgłoś
lux_et_veritas Też ci nie chcę niczego sugerować 11.11.06, 13:40 Ale skąd masz pewność, że dajmy na to taki red. Michnik nie jest pedofilem i agentem północnokoreańskiej bezpieki? Masz jakieś twarde dowody zaprzeczające tej tezie? Wracaj do książek. Odpowiedz Link Zgłoś
joella.r a czy ja mówię, że nie jest? 11.11.06, 13:41 niespodzianki zawsze mogą być Odpowiedz Link Zgłoś
lux_et_veritas [...] 11.11.06, 13:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
joella.r a jakie są fakty i prawda? 11.11.06, 14:00 na pewno je znasz, arogancie? i dlaczego mam ręczyć za cnotę ludzi, których nie znam osobiście? mogę tylko nie zabierać głosu i co ma do tego moja rodzina? Odpowiedz Link Zgłoś
lux_et_veritas Prawda jest taka, jaka zachowała się w dokumentach 11.11.06, 14:10 czy przekazach. Jeżeli nie ma żadnych papierów ani innych dowodów na to, iż Dmowski był ruskim bezpieczniakiem to normalni ludzie przyjmują do wiadomości fakt, iż takim bezpieczniakiem nie był. Ja rozumiem, iż lewizna wyznaje dogmat, iż "prawda jest względna", niemniej przynajmniej w nauce jaką jest historia trzymajmy się wzorców klasycznych. > i co ma do tego moja rodzina? Skoro osoba tak znana jak Michnik mogłaby być aż północnokoreańskim agentem i aż pedofilem, to o swoją rodzinę też do końca nie możesz być pewna. Masz ją przez całą dobę na oku? Odpowiedz Link Zgłoś
michal00 Re: a jakie są fakty i prawda? 11.11.06, 14:11 joella.r napisała: > na pewno je znasz, arogancie? > i dlaczego mam ręczyć za cnotę ludzi, których nie znam osobiście? mogę tylko ni > e zabierać głosu > i co ma do tego moja rodzina? Fakty sa takie, ze nie sa znane zadne dowody na wspolprace Dmowskiego z ochrana. Poza tym w owczesnej Rosji nie bylo tak jak dzis w Polsce praktyki, by poslowie do Dumy (Dmowski byl poslem do Dumy) byli jednoczesnie agentami sluzb specjalnych. Zdarzyl sie kiedys taki przypadek, ze wybrany posel byl agentem - szef ochrany poinformowal o tym szefa kola polskiego, ktory wymusil na agencie wycofanie sie. Odpowiedz Link Zgłoś
michal00 Re: a jakie są fakty i prawda? 11.11.06, 14:16 ave.duce napisała: > Byłeś na poczcie? > > :PPP nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Też ci nie chcę niczego sugerować 11.11.06, 13:48 Widzę, że watek się rozwinął. Powołuję się na ujawnione przez ave duce dokumenty historyczne carskiej ochrany odkryte w 2001 w Petersburgu. Szantazem, czyli zrobionymi przez weneckie lustro zdjęciami homoseksualnych igrszek Dmowskiego zmuszono go do współpracy. Stąd również jego kariera w rosyjskiej Dumie, polityka panów Kaczyńskich miała swoich protoplastów. Jeszcze do niedawna hołubili niejakiego Bestrego mając na niego to, co odkryli dziennikarze. Dmowski był bardziej bystry, znał języki, umiał przemawiać, ale to mniej więcej ta sama klasa człowieka. Inna sprawa, że taki Piłsudski potrafił zaprząc faceta do roboty, kaczorki potrafią dbac tylko o swoją rodzinkę. Odpowiedz Link Zgłoś
lux_et_veritas [...] 11.11.06, 13:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Też ci nie chcę niczego sugerować 11.11.06, 13:57 Sorry, haenie, to była porowokacja z mojej strony! Przepraszam! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lux_et_veritas Taa, prowokacja. Żebyś ty jeszcze kruszyno 11.11.06, 14:33 trochę honoru miała i przyznała się do kompromitacji. Niestety, nie masz nawet i tego. Odpowiedz Link Zgłoś
lux_et_veritas [...] 11.11.06, 14:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Okruszku, już ci pisałem 11.11.06, 13:46 nikt tak w Polsce nie łże jak kaczorki i ich gwardia. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Żadnej wyższości wykazywać nie muszę 11.11.06, 13:45 od ogółu moherkowych? świete słowa! Odpowiedz Link Zgłoś
potodno Re: Dzicz. Tak się z pomnikami nie robi. 11.11.06, 13:05 te czerwone świnie ,które to zrobiły powinny trafic do pierdla Odpowiedz Link Zgłoś
lewa_piers Re: Dzicz. Tak się z pomnikami nie robi. 11.11.06, 13:09 potodno napisał: > te czerwone świnie ,które to zrobiły powinny trafic do pierdla Czerwone świnie? A cóż to za rynsztokowy język... :] Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Dzicz. Tak się z pomnikami nie robi. 11.11.06, 13:11 potodno napisał: > te czerwone świnie ,które to zrobiły powinny trafic do pierdla Nie ma czerwonych świń. Z biologii pała! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tomekk361 Re: Dzicz. Tak się z pomnikami nie robi. 11.11.06, 13:42 ave.duce napisała: > potodno napisał: > > > te czerwone świnie ,które to zrobiły powinny trafic do pierdla > > Nie ma czerwonych świń. > Z biologii pała! > > ;) różowe już prędzej:P))) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Dzicz. Tak się z pomnikami nie robi. 11.11.06, 13:46 tomekk361 napisał: > ave.duce napisała: > > > potodno napisał: > > > > > te czerwone świnie ,które to zrobiły powinny trafic do pierdla > > > > Nie ma czerwonych świń. > > Z biologii pała! > > > > ;) > > różowe już prędzej:P))) Różowe mogą być,jak najbardziej! Ale czarne i brunatne też są. Masz 3+! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
logo.vlad Re: Dzicz. Tak się z pomnikami nie robi. 11.11.06, 13:47 ave.duce napisała: > potodno napisał: > > > te czerwone świnie ,które to zrobiły powinny trafic do pierdla > > Nie ma czerwonych świń. > Z biologii pała! > Że co? Nie ma czerwonych świń? A to to co? animaldiversity.ummz.umich.edu/site/resources/eva_hejda/pinselohrschweinham.jpg/view.html A tu cała grupa czerwonych świń - tzw. układ www.faunistik.net/BSWT/MAMMALIA/UNGULATA/SUIDAE/POTAMOCHOERUS/potamochoerus_porcus_im01.html Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Daltonizm... ?! 11.11.06, 14:00 logo.vlad napisał: > ave.duce napisała: > > > potodno napisał: > > > > > te czerwone świnie ,które to zrobiły powinny trafic do pierdla > > > > Nie ma czerwonych świń. > > Z biologii pała! > > > > Że co? Nie ma czerwonych świń? > > A to to co? > <a href="animaldiversity.ummz.umich.edu/site/resources/eva_hejda/pinselohrschweinham.jpg/view.html" target="_blank">animaldiversity.ummz.umich.edu/site/resources/eva_hejda/pinselohrschweinham.jpg/view.html</a> > > A tu cała grupa czerwonych świń - tzw. układ > <a href="www.faunistik.net/BSWT/MAMMALIA/UNGULATA/SUIDAE/POTAMOCHOERUS/potamochoerus_porcus_im01.html" target="_blank">www.faunistik.net/BSWT/MAMMALIA/UNGULATA/SUIDAE/POTAMOCHOERUS/potamochoerus_porcus_im01.html</a> Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: No co? Nikt cie nie przekona, że białe jest 11.11.06, 14:13 biale, a czarne - czarne? Kolor czerwony to masz, kiedy link zamieszczasz! www.vitrosilicon.com.pl/img/produkty/pustak_78.jpg Czarne i brunatne świnie są w dodatku często dzikie! ;) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
logo.vlad Re: No co? Nikt cie nie przekona, że białe jest 11.11.06, 14:22 ave.duce napisała: > biale, a czarne - czarne? A co to ja, Kaczor jestem? > Kolor czerwony to masz, kiedy link zamieszczasz! I nie tylko wtedy. O, tu np. masz zdjęcie stworzeń, z którymi forumowe PiSiorki uparcie porównują swych przeciwników. www.wrotamalopolski.pl/root_SIOW/Rolnicze+skarby/lokalne+odmiany+zwierzat/bydlo.htm > Czarne i brunatne świnie są w dodatku często dzikie! W przeciwieństwie do różowych i łaciatych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Chorera! To one daltonisty wsie! 11.11.06, 14:26 logo.vlad napisał: > ave.duce napisała: > > > biale, a czarne - czarne? > > A co to ja, Kaczor jestem? > > > Kolor czerwony to masz, kiedy link zamieszczasz! > > I nie tylko wtedy. O, tu np. masz zdjęcie stworzeń, z którymi forumowe PiSiorki > > uparcie porównują swych przeciwników. > <a href="www.wrotamalopolski.pl/root_SIOW/Rolnicze+skarby/lokalne+odmiany+zwierzat/bydlo.htm" target="_blank">www.wrotamalopolski.pl/root_SIOW/Rolnicze+skarby/lokalne+odmiany+zwierzat/bydlo.htm</a> > > > Czarne i brunatne świnie są w dodatku często dzikie! > > W przeciwieństwie do różowych i łaciatych ;) Różne rasy się hoduje wszak... Sorry, myszę na razie spadać, zajrzę wcześnie rano, to ci ew. odPiSkam, ok? Miłego dnia! > > :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
tomekk361 Brak słów... 11.11.06, 13:21 lewackie cioty z braku swojego idola niszczą pomniki twórców Państwa Polskiego - co za brak wyczucia - jeszcze w przedzień 11 Listopada.... Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Skąd ta liczba mnoga? Serio pytam... 11.11.06, 13:25 tomekk361 napisał: > lewackie cioty z braku swojego idola niszczą pomniki twórców Państwa Polskiego > - > co za brak wyczucia - jeszcze w przedzień 11 Listopada.... Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: Skąd ta liczba mnoga? Serio pytam... 11.11.06, 13:26 Może zauważył Giertycha ze swoimi chłopcami (Ślusarczyk, Bosak, Wojtek)? > > lewackie cioty ? Odpowiedz Link Zgłoś
tomekk361 Re: Skąd ta liczba mnoga? Serio pytam... 11.11.06, 13:32 elfhelm napisał: > Może zauważył Giertycha ze swoimi chłopcami (Ślusarczyk, Bosak, Wojtek)? > > > > lewackie cioty > > ? a co ma do tego Giertych? Zastanów się o czym ty piszesz??? Takie śmieszne??? No to dowcip ci się wysublimował. Zadowolona? Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Brak słów... 11.11.06, 13:49 pomniki?jakie? nie łżyj jak każdy prawiczek. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Bura suka? Komuch? A cóż to za słownictwo? 11.11.06, 13:43 słownictwo jak zawsze - parafialne.przypomnij sobie wszystkie reportaże z moherkami. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: No i? 11.11.06, 13:44 ale inteligencję trzeba mieć.czegoś takiego w okolicach radyjka ojca malwersanta nie stwierdzono. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Te antysemickie cytaty to nie słowa Dmowskiego ? 11.11.06, 13:57 One powinny być na pomniku w spiżu i marmurze wyryte a nie namalowane na chodniku. Trzeba wiedzieć, co to za indywiduum na cokole stoi i co za życia gadało. S. Odpowiedz Link Zgłoś
lux_et_veritas Pomniki czy inne miejsca upamiętniające 11.11.06, 14:16 Tacyta, Cycerona, Lutra, Bruna, Diderota, Goethego, Woltera, Liszta, Wagnera, Twaina, Napoleona, Forda, Staszica, Słonimskiego i wielu innych indywiduów też powinny mieć odpowiednie cytaty wyryte? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Pomniki czy inne miejsca upamiętniające 11.11.06, 14:24 i zazwyczaj mają. a myśli Wielkiego Romana warto propagować.ku przestrodze. Odpowiedz Link Zgłoś
lux_et_veritas Re: Pomniki czy inne miejsca upamiętniające 11.11.06, 14:31 Że niby pod pomnikami Napoleona zwyczajowo jest tekst: "Żydzi to główni rabusie doby współczesnej. To sępy ludzkości"? ...a pod Wolterem: "Naród żydowski ośmiela się ujawniać nieprzejednaną nienawiść do wszystkich narodów i buntuje się przeciwko wszystkim prawom."? ...pod Lutrem: "Nigdy nie było pod słońcem narodu krwi rządniejszego i mściwszego niż ci, którym się zdaje, że są narodem przez Boga wybranym, aby obowiązani byli i musieli mordować pogan." ...pod Fordem (a może też i na każdym fordzie :-): "Żydzi zawsze kontrolowali biznes. Wpływ kina amerykańskiego i kanadyjskiego jest pod wyłączną kontrolą moralną i finansową Żydów, manipulujących umysłami obywateli." Chyba coś ci się pokręciło. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Pomniki czy inne miejsca upamiętniające 11.11.06, 14:36 cieszę się,że wreszcie spotkałem prawdziwego znawcę tematu.to tak po Romanie czy też współczesne zamówienie? Odpowiedz Link Zgłoś
lux_et_veritas Ojejku, przepraszam za to, że wiem kim były 11.11.06, 14:44 i co mówiły ważne w historii ludzkości postaci. Nie wiedziałem, że to nie jest już trendi i dżezi. Ale wróćmy do tematu: gdzie widziałeś pomniki tudzież tablice upamiętniające wyżej wymienionych z takimi właśnie inskrypcjami? Chętnie zwiedzę. Odpowiedz Link Zgłoś
eheheh Tak się PiSiacką dzicz tnie 11.XI.!! 11.11.06, 14:20 lux_et_veritas - mentalny Lenin..Dzierżyński! lewa_piers napisał: > To nie Lenin. To nie Dzierżyński Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Dzicz. Tak się z pomnikami nie robi. 11.11.06, 14:27 Masz rację. Pomnikowi za 535 tys PLN z pieniędzy publicznych należy się trochę szacunku ... Odpowiedz Link Zgłoś
lewa_piers Re: Dzicz. Tak się z pomnikami nie robi. 11.11.06, 14:30 Faktycznie wartościowy argument... :] Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Dzicz. Tak się z pomnikami nie robi. 11.11.06, 14:31 Jak najbardziej. Zastanów się, dlaczego inny argument nie chce tutaj przyjść na myśl. No nie chce i już. Odpowiedz Link Zgłoś
lewa_piers Re: Dzicz. Tak się z pomnikami nie robi. 11.11.06, 14:33 No nie wiem :] Może nie cenisz Romka :] Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Dzicz. Tak się z pomnikami nie robi. 11.11.06, 14:35 lewa_piers napisał: > No nie wiem :] > Może nie cenisz Romka :] Odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
lewa_piers Re: Dzicz. Tak się z pomnikami nie robi. 11.11.06, 14:36 No to nie rozumiem, ale nie muszę rozumieć :] Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Dzicz. Tak się z pomnikami nie robi. 11.11.06, 14:38 Ale czego? Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Niech świat się dowie że Polacy to nie faszyści 11.11.06, 14:50 i sprzeciwiają się decyzjom faszystowskich włądz nadwiślańskiego kraju! Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Czyli według twej definicji antykomuniści nie są 11.11.06, 14:57 Polakami. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Szczególnie w kontekście ruiny polskiej rodzimej 11.11.06, 15:15 gospodarki, unicestwienia polskiej myśli technicznej i masowej nędzy ogromnej części polskiego społeczeństwa po 1989 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil ciekawe co na to polskie spoleczenstwo? 11.11.06, 15:22 tornson napisał: > gospodarki, unicestwienia polskiej myśli technicznej i masowej nędzy ogromnej > części polskiego społeczeństwa po 1989 roku Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Ostatnie badanie wykazują że ponad 50% obywateli 11.11.06, 15:24 ocenia pozytywnie PRL, a tylko trochę ponad 30% negatywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil powinni głosowac na SLD 11.11.06, 15:26 i wybrac syna p. Gierka na prezydenta tornson napisał: > ocenia pozytywnie PRL, a tylko trochę ponad 30% negatywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson SLD to antykomuniści. 11.11.06, 15:28 w11mil napisała: > i wybrac syna p. Gierka na prezydenta > tornson napisał: > > ocenia pozytywnie PRL, a tylko trochę ponad 30% negatywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
lewa_piers Co to jest "interes polski" i czy np. Kaczyńscy... 11.11.06, 15:01 ...go realizują. Bo ja w to wątpię Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil ja dobrowolnie daje na tacę; biore tez udzial 11.11.06, 15:21 wyborach - mam do tego prawo Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Twój pikusiowaty udział w wyborach znaczy 11.11.06, 15:23 w zaokręgleniu tyle co pyłek w kosmosie. Udzial w wyborach to biorą środki masowego przekazu które swoją propagandą ustawiają ogół obywateli jak mają głosować. Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil wierze w swoj rozum - jak dotad sie sprawdza 11.11.06, 15:25 tornson napisał: > w zaokręgleniu tyle co pyłek w kosmosie. Udzial w wyborach to biorą środki > masowego przekazu które swoją propagandą ustawiają ogół obywateli jak mają głos > ować. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Choćby niewiem jaki wspaniały był ten twój rozum 11.11.06, 15:28 to głos twój w zaokręgłeniu ma takie oto znaczenie 0,000%, więc nie ma on najmniejszego wpływu na wynik wyborów. Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil za starym aby podpalac hipermarkety 11.11.06, 15:38 pozwol mi pozostac w ułudzie wiary w demokrację tornson napisał: > to głos twój w zaokręgłeniu ma takie oto znaczenie 0,000%, więc nie ma on > najmniejszego wpływu na wynik wyborów. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Tak tak wiemy, dla was prawoskrętów Polakami 11.11.06, 14:56 są tylko bogoojczyźniaki i tym podobni zboczeńcy. Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil nie ma nic złego w sznowaniu swojego kraju 11.11.06, 14:57 tornson napisał: > są tylko bogoojczyźniaki i tym podobni zboczeńcy. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson A no niema nic złego. 11.11.06, 15:17 Ale robienie z kraju kolonii Watykanu, Waszyngtonu i globalnego korporacyjnego faszyzmu, czy torowanie drogi do władzy dwóm zakompleksionym kartoflom, to raczej wyraz totalnego braku szacunku dla własnego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil uwazam ze demokracja jest optymalnym ustrojem 11.11.06, 15:20 tornson napisał: > Ale robienie z kraju kolonii Watykanu, Waszyngtonu i globalnego korporacyjnego > faszyzmu, czy torowanie drogi do władzy dwóm zakompleksionym kartoflom, to > raczej wyraz totalnego braku szacunku dla własnego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Lewicowiec tak, lewak nie. n/t 11.11.06, 14:57 Podaj definicję jednego i drugiego. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson A kto jest dla ciebie lewicowcem? 11.11.06, 14:58 Bo jak czytam twój bełkot na tym forum to chyba tylko Samoobrona. Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil to jest równie naiwne jak socjalizm tak, wypaczen 11.11.06, 14:59 ia nie! Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Ciszej nad tą figurą 11.11.06, 15:28 To tylko kamień, widać, że to nie endecy wybierali cel. Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Dzicz nie od dzisiaj! 11.11.06, 15:36 Nie czytam wypowiedzi,szkoda czasu, ale co zrobiono w pomnikami Nowotki,Marchlewskiego i Swierczewskiego? Dajmy sobie spokoj. To mamy chyba we krwi! Niszczenie, a nie budowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil to byli komunisci 11.11.06, 15:39 joannabarska napisała: > ale co zrobiono w pomnikami Nowotki,Marchlewskiego i Swierczewskiego Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Re: Dzicz nie od dzisiaj! 11.11.06, 15:58 joannabarska napisała: > (...)co zrobiono w pomnikami > Nowotki,Marchlewskiego i Swierczewskiego?(...) Zrobiono to, co trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
lewa_piers Re: Dzicz nie od dzisiaj! 11.11.06, 16:02 ukos napisał: > joannabarska napisała: > > > (...)co zrobiono w pomnikami > > Nowotki,Marchlewskiego i Swierczewskiego?(...) Wolałbym nie oglądądać takich pomników. Są gorsi od Dmowskiego. Dmowski to oszołom, ale przynajmniej nie szedł na smyczy obcych sił. Tego co zrobił dla niepodległości mu się nie odbierze. Odpowiedz Link Zgłoś