polska.europa.swiat 11.12.06, 20:06 Na obchody rocznicy 13.XII. Witamy serdecznie prezydenta RP Lecha Kaczyńskiego we Wrocławiu. Zapraszamy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buffalo_bill Koniecznie z wiceministrami Kryże i Surmaczem 11.12.06, 20:11 i razem z innym zasłużonymi utrwalaczami władzy ludowej: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=53770458 Frasyniuka serdecznie nie zapraszamy, bo on w 1981 nie stał tam gdzie ZOMO. Odpowiedz Link Zgłoś
polska.europa.swiat Re: Koniecznie z wiceministrami Kryże i Surmaczem 11.12.06, 20:30 A nie wiesz , że "Solidarność" założyła SB? Wielu uczciwych wstępujących do Solidarnosci zostało oszukanych i cyrk trwa do dziś.Tak jak wielu wstępowało naiwnie do PZPR w latach 40 i 50. Dziś kilka milionów oszukanych przez Solidarność i PZPR żyje na Obczyźnie. Odpowiedz Link Zgłoś
obseerwator Re: Koniecznie z wiceministrami Kryże i Surmaczem 11.12.06, 20:36 polska.europa.swiat napisał: > A nie wiesz , że "Solidarność" założyła SB? znaczy się Walnetynowicz i Gwiazda to eSBecy ? podzieliłeś się już swoją wiedzą z Lechem Kaczyńskim ? - może byc on trochę zaszkokowany Odpowiedz Link Zgłoś
polska.europa.swiat Re: Koniecznie z wiceministrami Kryże i Surmaczem 11.12.06, 20:40 obseerwator napisał: > polska.europa.swiat napisał: > > > A nie wiesz , że "Solidarność" założyła SB? > > znaczy się Walnetynowicz i Gwiazda to eSBecy ? > > podzieliłeś się już swoją wiedzą z Lechem Kaczyńskim ? - może byc on trochę > zaszkokowany walentznowicy i gwiazda to jedni z milionow szarych oszukanych obywateli . Na scene pchal sie walesa i kiszczak ... przypomnij sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
obseerwator Re: Koniecznie z wiceministrami Kryże i Surmaczem 11.12.06, 21:02 walentynowicz zakładała solidarnośc jeśli solidarnośc zakładali eSBecy to Walentynowicz jest z SB jeśli taka jest twoja wersja wydarzeń, to jest mi przykro, ale jesteś idiotą Odpowiedz Link Zgłoś
polska.europa.swiat Re: Koniecznie z wiceministrami Kryże i Surmaczem 11.12.06, 21:07 nie jedna i nie sama , komuszu, po za tym zawłaszczył szybko "Bolek" czyli Wałesa ...dalej wiemy jak ten cyrk się toczył. A my szarzy mamy dziś 1200 brutto. Idź się wyryćkać wybiórczy obserwatorze . Odpowiedz Link Zgłoś
obseerwator Re: Koniecznie z wiceministrami Kryże i Surmaczem 11.12.06, 21:32 nie sądze byś był z SB - jesteś po prostu szaraczkiem, który kupuje nadal wyprodukowane 20 kilka lat temu fałszywki esbeckie - smutne to Odpowiedz Link Zgłoś
polska.europa.swiat Re: Koniecznie z wiceministrami Kryże i Surmaczem 11.12.06, 21:38 A ty cwiercinteligent , ktory kupuje wybiorcze bajki , zalosne . Tak czy owak POwski Wroclaw serdecznie zaprasza Kaczynskiego na uroczystosci rocznicy stanu wojennego :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
obseerwator Re: Koniecznie z wiceministrami Kryże i Surmaczem 11.12.06, 21:46 > Tak czy owak POwski Wroclaw serdecznie zaprasza Kaczynskiego na uroczystosci > rocznicy stanu wojennego :-)))) mów za siebie - jesteś z wro ? jesteś z elektoratu PO ? ja dwa razy tak - nie zapraszam go serdecznie - odczuwam to jako przykry obowiązek, zwłaszcza w kontekście chamskiego potraktowania Frasyniuka i Piniora po drugie, Lech Kavzyński też był w soidarności - tez masz go za szaraczka, który dał sie oszukac i zapisałsie do organizacji założonej przez SB ? Odpowiedz Link Zgłoś
xx63 Re: Koniecznie z wiceministrami Kryże i Surmaczem 11.12.06, 23:17 po drugie, Lech Kavzyński też był w soidarności - tez masz go za szaraczka, > który dał sie oszukac i zapisałsie do organizacji założonej przez SB ? tak , on i cala Polska , wszyscy zostalismy wrobieni w balona. Smieja sie za to Michnikowe , Urbanowe , Kiszczakowe , Bolkowe i Jaruzele. :-( Wroclaw serdecznie zaprasza prezydenta RP ! Witamy w pieknym miescie! Odpowiedz Link Zgłoś
obseerwator Re: Koniecznie z wiceministrami Kryże i Surmaczem 11.12.06, 23:41 to ZOMO napieprzało SB ??? taka jest teraz wersja historii ? no, czy wy qrwa nieco nie przesadzacie ? PS wrocław wita z poczuciem obowiązku i szacunku do głowy państwa - ktorą szanujemy nie za to jaka jest, ale za to jaka powinna byc ! nie znam nikogo, ktoby LK w naszym pięknym mieście witał "serdecznie" Odpowiedz Link Zgłoś
zelazny.krzyz moja cala szkola i ja! 11.12.06, 23:47 nie znam nikogo, ktoby LK w naszym pięknym mieście witał "serdecznie" moja cala szkola i ja! Po za tym mam wrazenie , ze chcialbys zrobic kulturalna rewolucje na wzor maotse tunga , niestety wrocek jest zroznicowany , piekny i wielu z nas serdecznie wita prezydenta RP Jaroslawa Kaczynskiego.:-) P.S. Co do uwagi p.e.s ze wszyscy zostalismy wrobieni w balona oprocz waskiej kliki - zgadzam sie. Odpowiedz Link Zgłoś
obseerwator Re: moja cala szkola i ja! 11.12.06, 23:55 nie twierdze, ze nikt go nie wita serdecznie twierdze, że ja nie znam - a to różnica poza tym : Mao Tse Tung to raczej wasz idol - Romek dzisiaj zaczął od mundurków rewolucję kulturalną a do togo sprawdż - kto jest naszym prezydentem, a kto premierem :) ale nie martw się pomyłką - nawet możnym tego świata się mylą ci dwaj Odpowiedz Link Zgłoś
zelazny.krzyz Re: moja cala szkola i ja! 12.12.06, 00:02 mundurki sa tez w wielkiej brytani , nie gadaj glupstw Romek jest git. Odpowiedz Link Zgłoś
obseerwator Re: moja cala szkola i ja! 12.12.06, 00:13 ale w prywatnych szkolach - nie gadaj głupst romek nie jest git, jeśli jesteś z wro - to masz to gdzieś, ale głupi romek nie zorganizowal przetargów na gimbusy w tym roku, zapomniał - to jest w sumie większy skandal niż seksafera, bo rzevzywiście pozbawił masę dzieciaków z malych wiosevzek możliwości dojazdu do szkoły był kilka dni temu krotki reportażyk na TVP3 o jakiejś dziurze, gdzie dzieciaki do szkoły maja kilkanaście kilometrów, a stary gimbus sie rozlecial i nie ma czym ich wozic. Odpowiedz Link Zgłoś
ojgoj Jesteś bardzo wybiórczy 12.12.06, 00:43 obseerwator napisał: > przetargów na gimbusy w tym roku, zapomniał - to jest w sumie większy skandal > niż seksafera, bo rzevzywiście pozbawił masę dzieciaków z malych wiosevzek > możliwości dojazdu do szkoły Zapominasz, że skandalem nieustającym jest to, że po "reformie" szkolnictwa gimbusy miały dostać natychmiast wszystkie szkoły a ty chcesz, by teraz nadrobić w ciągu paru miesięcy zaległości wieloletnie. Podobnie ma się rzecz z opieką zdrowotną dzieci i młodzieży, którą czerwone gnojki wyprowadziły ze szkół. Postkomuniści obiecywali super opiekę poza szkołą. I co z tego wyszło? Powiesz, czy zwalisz znowu na "kaczystan"? Odpowiedz Link Zgłoś
obseerwator Re: Jesteś bardzo wybiórczy 12.12.06, 00:46 od reformy szkolnictwa i wprowadzenia gimbusów PIERWSZY raz się zdarzyło, że ministerstwo nie rozpisało przetargu. do tej pory KAŻDEGO ROKU były przetargi i sukcesywnie kupowano nowe gimbusy Odpowiedz Link Zgłoś
ojgoj "Do tej pory" sukcesywnie wymierali 12.12.06, 00:58 obseerwator napisał: > do tej pory KAŻDEGO ROKU były przetargi i sukcesywnie kupowano nowe gimbusy Gdzieś ktoś obiecywał "sukcesywne kupowanie". Przecież skoro zrobili "reformę" to ten problem miał być rozwiązany natychmiast. Co, dzieciaki miały zaczekać parę lat w domach i teraz iść do pierwszej klasy? Na gimbusy nie było pieniędzy a wiesz na co były? Czerwone gnojki usankcjonowały prawnie zbiorową eutanazję ludzi, bo dokonale wiedzieli, że pozbawiając ludzi należnej im pomocy lekarskiej tak się stanie. Wiedzieli również dobrze, że na "reformie" służby zdrowia nabiją sobie kabzę. Chyba przykładów nie trzeba podawać? Odpowiedz Link Zgłoś
obseerwator Re: "Do tej pory" sukcesywnie wymierali 12.12.06, 01:04 > Czerwone gnojki usankcjonowały prawnie zbiorową eutanazję ludzi, bo dokonale > wiedzieli, że pozbawiając ludzi należnej im pomocy lekarskiej tak się stanie. > Wiedzieli również dobrze, że na "reformie" służby zdrowia nabiją sobie kabzę. > Chyba przykładów nie trzeba podawać? podaj przykłady, bo nie rozumiem, generalnie nieco bełkoczesz były gimbusy do tej pory - ale stare, zmieniano co roku częśc z nich w tym roku nie będzie żadnych nowych, bo romek ma inne zmartwienia, niż ministerstwo edukacji Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki Podobno obczyznę też SB założyła i szpiegowała 11.12.06, 23:47 Jesli tym torem myśleć, to znikąd pomocy, donikąd ucieczki, a wokół ino wiorsty i mogiły... Przerąbane A we Wrocławiu - to i stan wojenny był bardziej śmieszny niz straszny, i kaczyzm sie da olewać legutko. Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista Re: Podobno obczyznę też SB założyła i szpiegował 12.12.06, 01:52 > A we Wrocławiu - to i stan wojenny był bardziej śmieszny niz straszny, i > kaczyzm sie da olewać legutko. No jednak czasem trochę straszno było, jak budy zajeżdżały pod akademiki, i zomole giwerami w stronę studentów machali. Ja by raczej powiedział, że nawet w stanie wojennym Wrocław nie dał sobie jaj wyrwać. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: POwski Wroclaw serdecznie zaprasza Lecha K. 11.12.06, 23:52 www.rzeczpospolita.pl/dodatki/opinie_061211/opinie_a_2.html Odpowiedz Link Zgłoś
niezapowiedziany Prezydent chce skorzystac z wizerunku Wroclawia? 12.12.06, 01:39 No prosze. To wybral pokazywanie sie w swietle bogatego, lzeelitarnego, liberalnego, wrogiego narodowi, Wroclawia? W zamian pieniadze na metro. hahahahaha :) Tylko zeby to jego przyklejanie sie do sukcesu Wroclawia nam na zle nie wyszlo... Odpowiedz Link Zgłoś
niezapowiedziany Prezydent chce skorzystac z wizerunku Wroclawia? 12.12.06, 01:39 No prosze. To wybral pokazywanie sie w swietle bogatego, lzeelitarnego, liberalnego, wrogiego narodowi, Wroclawia? W zamian pieniadze na metro. hahahahaha :) Tylko zeby to jego przyklejanie sie do sukcesu Wroclawia nam na zle nie wyszlo... Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista Zapraszamy, zapraszamy. Czekamy z kremówką 12.12.06, 00:53 Buzka już częstowaliśmy, w kaczy dziub też możemy ciasteczkiem Odpowiedz Link Zgłoś
niezapowiedziany ten tort byl bardzo w stylu PiS i Kurskiego 12.12.06, 01:30 takie polaczenie chamstwa i szczeniackiego wyczucia. Bylem na tym spotkaniu. Prywitywna zagrywka z tortem wobec Buzka wlasciwie pokazala ze lewica nie specjalnie ma cos pozytywnego do przekazania... Bo co mialo oznaczac obrzucenie kulturalnego czlowieka, ktory przyszedl na spotkanie z ludzmi nauki, tortem? To ma byc alternatywa? To teraz wlasnie tak masz... byle chamsko, byle glosno. Odpowiedz Link Zgłoś
niezapowiedziany ten tort byl bardzo w stylu PiS i Kurskiego 12.12.06, 01:30 takie polaczenie chamstwa i szczeniackiego wyczucia. Bylem na tym spotkaniu. Prywitywna zagrywka z tortem wobec Buzka wlasciwie pokazala ze lewica nie specjalnie ma cos pozytywnego do przekazania... Bo co mialo oznaczac obrzucenie kulturalnego czlowieka, ktory przyszedl na spotkanie z ludzmi nauki, tortem? To ma byc alternatywa? To teraz wlasnie tak masz... byle chamsko, byle glosno. Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista Re: ten tort byl bardzo w stylu PiS i Kurskiego 12.12.06, 01:42 > . Bylem na tym spotkaniu. Chyba trafiłeś tam przez pomyłkę. Do Wrocławia też raczej nie pasujesz. Wrocław to krasnale, pomarańczowa alternatywa, Major Frydrych, i ciasteczko też. Wrocław to Europa. Zresztą, Buzek to chyba zrozumiał. Odpowiedz Link Zgłoś
niezapowiedziany Wroclaw to tacy, ktorzy nie mowia kto tu pasuje :) 12.12.06, 01:48 ale jeszcze musisz tu troche pozyc, zeby to zrozumiec. Odpowiedz Link Zgłoś
niezapowiedziany Wroclaw to tacy, ktorzy nie mowia kto tu pasuje :) 12.12.06, 01:48 ale jeszcze musisz tu troche pozyc, zeby to zrozumiec. Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista Czy myślisz, że jak dwa razy powtórzysz 12.12.06, 01:54 to już masz rację? Czy to zwykła czkawka? Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista Re: Wroclaw to tacy, ktorzy nie mowia kto tu pasu 12.12.06, 01:55 Pasowanie odszczekuję Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Wszystkie jajka i pomidory wykupione ze sklepów. 12.12.06, 06:21 Czas go godnie przywitać. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Podeślę ci od siebie, w razie co ! :))) 12.12.06, 06:23 malaszaramysz napisała: > Czas go godnie przywitać. Odpowiedz Link Zgłoś