maruda.r 22.12.06, 08:06 Przeciwnicy spodziewali się po Lechu Kaczyńskim nikłej aktywności międzynarodowej. ******************************** Teraz jest bardziej aktywny, dzięki czemu musimy się wstydzić za Kaczyńskiego przed całym światem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wesoly_siewca_pesymizmu Tylko 3 proc. Polaków: Kaczyński bardzo dobrym ... 22.12.06, 08:07 33% neutralnie, 33% źle i 3% bardzo dobrze Czy PAP zawsze kłamie?: A) Absolutnie nie B) raczej tak C) ani tak ani nie. Ciekawe jak rozłożyłyby się głosy w tego typu sondażu? :) Jak można robić sondaż dając takie odpowiedzi do wyboru? Chyba, że to PAP pisze notatkę wybierając tylko część wyników, a GFK zrobiła rzetelny sondaż. P.S nie jestem elektoratem Kaczyńskiego, zastanawiam się po prostu nad sensem tej analizy. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Jak myslicie, ze kaczor sie takimi notowaniami 22.12.06, 08:29 przejmuje to jestescie w bledzie. Jemu to kolo d..... lata! Odpowiedz Link Zgłoś
abstracto Chyba koło kupra. 22.12.06, 08:58 A już poważniej. Imho ta prezydentura przejdzie do historii. Świat będzie się z nas nalewał jeszcze długo po tym, jak kaczki wylądują na śmietniku. Nie licząc czasu, który tracimy bezpowrotnie,kasy i nerwów... Odpowiedz Link Zgłoś
80662270a tusk nawet nie został prezydentem, nieudacznik 22.12.06, 23:47 nieudacznik Odpowiedz Link Zgłoś
honkers Tylko 3 proc. Polaków: Kaczyński bardzo dobrym .. 22.12.06, 08:53 Mimo wszystko jeszcze nie zdajemy sobie sprawy jak złym prezydentem jest ten pan... Odpowiedz Link Zgłoś
jankowski1960 Re: Tylko 3 proc. Polaków: Kaczyński bardzo dobry 22.12.06, 09:00 przeprowadzic natychmiast ogolnonarodowe referendum o odwolaniu tego obywatela z urzedu prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
popelina2005 No i te mlaskanie prezia, jak ględzi....... 22.12.06, 11:42 obrzydliwe... Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa Subotić to ta od Subotića? 22.12.06, 11:51 widać ten profesjonalizm i rzetelność dziennikarską maruda.r napisał: > > Przeciwnicy spodziewali się po Lechu Kaczyńskim nikłej aktywności międzynarodow > ej. > > ******************************** > > Teraz jest bardziej aktywny, dzięki czemu musimy się wstydzić za Kaczyńskiego > przed całym światem. > Odpowiedz Link Zgłoś
prezertation1 premier.. Był też morderca o nazwisku Kaczyński ! 22.12.06, 12:27 nie jeden !... czy to od tych Kaczńskich?.. Na liście Wildesteina,jest nazwisko Jadwiga Kaczyńska...czy to "TA" Kaczyńska ?... Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa teraz szczerze 22.12.06, 12:34 czytałeś ten artykuł w rzepie i ten z PAPu? Nic cię w nim nie dziwi? Oczywiście nie jest napisany tendencyjnie i zapewne przez przypadek wypadłą z niego część wyników. Oczywiście całkiem przez przypadek autorzy zapomnieli napisać ze pozytywne oceny to 37%+16%+3%. www.rzeczpospolita.pl/teksty/pierwsza_strona_061222/pierwsza_strona_a_2-1.F.jpg No ale to zapewne tylko bład w druku. Bo tytuł tylko 3% popiera... jest oczywiście wzorem rzetelności i uczciwości. prezertation1 napisał: > nie jeden !... czy to od tych Kaczńskich?.. Na liście Wildesteina,jest > nazwisko Jadwiga Kaczyńska...czy to "TA" Kaczyńska ?... Odpowiedz Link Zgłoś
prezertation1 premier... nie odpowiadasz... 22.12.06, 12:39 odpowiadanie pytaniem na pytanie,świadczy o złej woli, lub braku wiedzy... Pieprzysz głupoty, tworząc fakty, które nie mają nic wspólnego z prawda!... Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa Re: premier... nie odpowiadasz... 22.12.06, 18:26 odpowiadam Ta pani to żona Subotica prezertation1 napisał: > odpowiadanie pytaniem na pytanie,świadczy o złej woli, lub braku wiedzy... > Pieprzysz głupoty, tworząc fakty, które nie mają nic wspólnego z prawda!... Odpowiedz Link Zgłoś
klip-klap i dlatego lubie czytac GW 22.12.06, 14:38 Z tego powodu lektura GW jest zawsze ciekawa, te ich tanie sztuczki... Odpowiedz Link Zgłoś
simplex Re: teraz szczerze 22.12.06, 16:19 Jezeli twoim zdaniem "przeciętnie" to ocena pozytywna, to mam dla ciebie komplement: jestes przeciętniakiem. Jak dla mnie oznacza to "ani dobrze, ani zle". Pozostaje reszta: Ocen dobrych i bardzo dobrych jest w sumie 19% Ocen złych i bardzo złych jest w sumie 35%. I kto tu manipuluje? Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa Re: teraz szczerze 22.12.06, 18:30 i ktotu manipuluje . zgubiłeś gdzieś odpowiedź trudno powiedzieć. Więc według Ciebie przeciętnie oznacza źle, albo nie mam zdania. Istny geniusz z ciebie. simplex napisał: > Jezeli twoim zdaniem "przeciętnie" to ocena pozytywna, to mam dla ciebie > komplement: jestes przeciętniakiem. Jak dla mnie oznacza to "ani dobrze, ani > zle". Pozostaje reszta: > Ocen dobrych i bardzo dobrych jest w sumie 19% > Ocen złych i bardzo złych jest w sumie 35%. > I kto tu manipuluje? > Odpowiedz Link Zgłoś
simplex Re: teraz szczerze 05.01.07, 01:33 premier.z.krakowa napisał: > i ktotu manipuluje . > zgubiłeś gdzieś odpowiedź trudno powiedzieć. > > Więc według Ciebie przeciętnie oznacza źle, albo nie mam zdania. > Czy ja gdziekolwiek tak napisalem, czy po prostu usilujesz nieudolnie manipulować wmawiając mi, że tak twierdze? > Istny geniusz z ciebie. > Z ciebie jeszce większy geniusz, jeżeli uważasz odpowiedź "przeciętnie" i "nie mam zdania" za pozytywną. Odpowiedz Link Zgłoś
simplex manipulacja lub analfabetyzm: 22.12.06, 16:22 premier.z.krakowa napisał: > No ale to zapewne tylko bład w druku. > Bo tytuł tylko 3% popiera... jest oczywiście wzorem rzetelności i uczciwości. > Tytuł brzmi: "Tylko 3 proc. Polaków: Kaczyński bardzo dobrym prezydentem" i jest 100% prawdziwy. O popieraniu ani słowa. Jeżeli nie umiessz czytać, to staraj się to ukrywac, a nie z tym obnosić Odpowiedz Link Zgłoś
stachu44 Prezydent to zakompleksiony gosc, a tego sie nie 22.12.06, 13:42 leczy. Facet albo ma j... albo ich nie ma! I tego sie nie przeskoczy. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Maleszka znowu z Michnikiem manipulują 22.12.06, 23:49 Lata praktyki robią swoje... Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: Tylko 3 proc. Polaków: Kaczyński bardzo dobry 05.01.07, 01:41 te 3 procent to ci, dla których 2006 był najlepszym rokiem od 17 lat Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: Tylko 3 proc. Polaków: Kaczyński bardzo dobry 05.01.07, 10:44 czas powiedzieć: Król jest nagi! Odpowiedz Link Zgłoś