8macek 10.01.07, 12:23 giertych wierzejski górski zawisza sobecka sowińska jurgiel skrzypek kuchciński szczygło gosiewski Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zaba_pelagia Re: znajdź 2 cechy wspólne następujących osób: 10.01.07, 12:24 mierny i wierny? myślący inaczej? zobacz i uciekaj? Odpowiedz Link Zgłoś
8macek Re: znajdź 2 cechy wspólne następujących osób: 10.01.07, 12:28 mniej więcej się zgadza, ale chodzi mi konkretnie o 2 cechy, które są niezaprzeczalnie wspólne dla wszystkich wymienionych osób! Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: znajdź 2 cechy wspólne następujących osób: 10.01.07, 12:38 wszyscy maja nogi wszyscy maja głowy chopy pisiorki babeczki cipeczki :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
8macek Re: znajdź 2 cechy wspólne następujących osób: 10.01.07, 13:21 no to zanim giwi wywali wątek w kosmos napiszę, że wspólnymi cechami wymienionych osób są: 1. wyższe wykształcenie 2. stan intelektualno-emocjonalny, który określiłbym najkrócej jako "forestogumpizm". :-) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: znajdź 2 cechy wspólne następujących osób: 10.01.07, 13:23 Nie kochają Michnika i... Michnik ich nie kocha? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: znajdź 2 cechy wspólne następujących osób: 10.01.07, 13:26 kochaja Kaczynskich bez wzajemnosci Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: znajdź 2 cechy wspólne następujących osób: 10.01.07, 13:27 na skutek ewolucji u PIS -arow nastapila selekcja negatywna miernoty , dyletanci ,wstyd dla kraju ,wstyd wyslac za granice Odpowiedz Link Zgłoś
8macek Re: znajdź 2 cechy wspólne następujących osób: 10.01.07, 13:29 nie no już zagadka rozwiązana! teraz ewentualnie można dopisywać osoby, które bez żadnych problemów można przypisać do powyższego zbioru. żeby nie było, że jestem tendencyjny to dodam anitę błochowiak :-D Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: znajdź 2 cechy wspólne następujących osób: 10.01.07, 13:33 8macek napisał: > nie no już zagadka rozwiązana! > > teraz ewentualnie można dopisywać osoby, które bez żadnych problemów można > przypisać do powyższego zbioru. > > żeby nie było, że jestem tendencyjny to dodam anitę błochowiak :-D a ja Slawomira Wiatra Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: znajdź 2 cechy wspólne następujących osób: 10.01.07, 13:29 Sztudiowali w JUESEJ z poreki kaczej. Wszyscy pelnia teraz tzw. odpowiedzialne funkcje..pisze "tzw.", bowiem poczucie odpowiedzialnosci tych panstwa jest dosc problematyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
8macek Re: znajdź 2 cechy wspólne następujących osób: 10.01.07, 13:37 > Sztudiowali w JUESEJ z poreki kaczej to akurat nie jest cecha wspólna, poza tym juz napisałem, że zagadka jest rozwiązana. 2 cechy wspólne to: 1. wyższe wykształcenie 2. stan intelektualno-emocjonalny, który określiłbym najkrócej jako "forestogumpizm". :-) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: znajdź 2 cechy wspólne następujących osób: 10.01.07, 13:39 wiemy, ze rozwiazana ale ich laczy wiecej niz te dwie rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
8macek Re: znajdź 2 cechy wspólne następujących osób: 10.01.07, 13:52 wiem, że więcej, ale chodziło mi o uchwycenie kontrastu i zwrócenie uwagi, że każdy może mieć wyższe wykształcenie nawet z syndromem "forestogumpizmu" i nie przeszkadza to wcale w zrobieniu kariery politycznej. jest to tym bardziej przygnębiające, że w przypadku posłów samoobrony wystarczy sam "forestogumpizm", no ale ten przypadek już wcześniej opisał tadeusz dołęga-mostowicz. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: znajdź 2 cechy wspólne następujących osób: 10.01.07, 13:56 To prawda. Osoby z IQ 80 sa w stanie ukonczyc studia wyzsze (przy delikatnej pomocy z zewnatrz oczywiscie):)) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Brakujące ogniwa w Teorii Darwina :) 10.01.07, 13:58 8macek napisał: > giertych > wierzejski > górski > zawisza > sobecka > sowińska > jurgiel > skrzypek > kuchciński > szczygło > gosiewski Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Brakujące ogniwa w Teorii Darwina :) 10.01.07, 14:00 Jak śmiesz! Przecież oni nie podlegali ewolucji - sam Giertych to powiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
8macek Re: znajdź 2 cechy wspólne następujących osób: 10.01.07, 18:11 robert strąk następny do "forestogumpizmowej" listy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj PiS daki 10.01.07, 18:13 Liżą kaczorom sraki "Każdy stój na swój strój”- Marek Nowakowski (sygnaturka zmodyfikowana na żądanie Administratora Forum, ch.. zastąpił stój.) Odpowiedz Link Zgłoś
devegas Re: PiS daki 10.01.07, 18:20 Masz prawdziwie poetyckie spojrzenie na politykę :) Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj Re: PiS daki 10.01.07, 20:01 Odpowiadasz na : devegas napisał: > Masz prawdziwie poetyckie spojrzenie na politykę :) Raczej pi..ckie, czyli lizusowskie. profesjonalnie profesorskie. Tutej. Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: znajdź 2 cechy wspólne następujących osób: 10.01.07, 20:02 1.Po polsku mówią równie dobrze jak po chińsku. 2.Każda ich wypowiedż powala na kolana. Odpowiedz Link Zgłoś
klara551 Re: znajdź 2 cechy wspólne następujących osób: 10.01.07, 20:21 Wszyscy kochaja władzę,wszyscy lubią wysokie pensje,wszyscy maja wysokie mniemanie o sobie. Odpowiedz Link Zgłoś