Gość: Lidia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 22:40 _MOJ BOZE!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jajacek Re: STARA JANDA ZNOWU TANCZY I SPIEWA:):););) IP: *.kabel.telenet.be 20.11.01, 22:56 Do reklamy jej nie chca ,a przed swietami trzeba zarobic :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gwendal Odstosunkujcie się od Jandy IP: *.chello.pl 20.11.01, 23:34 Ma na tyle znaczący dorobek sceniczny i filmowy (może rówież pedagogiczny, choć tego ostatniego nie jestem pewien), że ma chyba prawo nareszcie zająć się zarabianiem pieniędzy. Aktorzy nie są "Kapłanami/Kapłankami sztuki", ale normalnymi ludźmi, którzy do życia potrzebują jedzenia a do nabycia tegoż jedzenia potrzebują pieniędzy. Czy wyraziłem się wystarczająco jasno? Gwendal Że o ich dzieciach nie wspomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ethanol Re: Odstosunkujcie się od Jandy IP: 151.112.27.* 21.11.01, 04:00 a napiszcie wiecej na ten temam cos bo nie wiem o co biega Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GHIKG Re: Odstosunkujcie się od Jandy IP: *.acn.waw.pl 21.11.01, 23:31 Chodzi o slynny film, "Zatwardzenie w Tiutiurlistanie", gdzie Janda gra marsjanskiego transwestyte, ktorego fetyszem sa uschniete stolce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ethanol Re: Odstosunkujcie się od Jandy IP: 151.112.27.* 21.11.01, 23:37 GHIKG - Glupi Huj i Kupa Gowna ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JHKJH Re: Odstosunkujcie się od Jandy IP: *.acn.waw.pl 22.11.01, 18:49 Ty tez lubisz polykac stolce? A w jakiej postaci? Rzadzitkie czy moze takie tezsze, juz podeschniete? Niemniej jednak, idz do Antylewego. Trsyka gownem na odleglosc... wiec powinienes byc ukontentowany, chlopie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PrezesCz Re: Odstosunkujcie się od ......komediantow IP: *.proxy.aol.com 22.11.01, 01:19 Gość portalu: Gwendal napisał(a): > Ma na tyle znaczący dorobek sceniczny i filmowy (może rówież pedagogiczny, choć > > tego ostatniego nie jestem pewien), że ma chyba prawo nareszcie zająć się > zarabianiem pieniędzy. Aktorzy nie są "Kapłanami/Kapłankami sztuki", ale > normalnymi ludźmi....... Aktorzy/aktorki.. NORMALNYMI ludzmi- watpie-cale zycie wcielaja sie w cudze postacie i wiekszosc z nich czuje sie w tym dobrze.Czasami sami nie wiedza kim sa w danym momencie(wywiady). Ps.Kiedys aktorow nazywano -komedianci-mysle ze to bylo b.dobre okreslenie. > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: STARA JANDA ZNOWU TANCZY I SPIEWA:):););) IP: *.proxy.aol.com 22.11.01, 06:36 Gość portalu: Lidia napisał(a): > _MOJ BOZE!!!!!! Z taka pizda? Toz tam i kon juz nie dogodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edmund Re: STARA JANDA ZNOWU TANCZY I SPIEWA:):););) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.11.01, 17:54 I mój też. Najgorsze to to, że mój organizm reaguje wysypką kiedy słyszy wrzaski tej Pani. Ona nie umie mówić, i starzeje się niezbyt elegancko. A tak dobrze zapowiadała się w "Człowieku z marmuru" , późnie było już tylko gorzej i jeszcze gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś