Dodaj do ulubionych

STARA JANDA ZNOWU TANCZY I SPIEWA:):););)

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 22:40
_MOJ BOZE!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: jajacek Re: STARA JANDA ZNOWU TANCZY I SPIEWA:):););) IP: *.kabel.telenet.be 20.11.01, 22:56
      Do reklamy jej nie chca ,a przed swietami trzeba zarobic :))
    • Gość: Gwendal Odstosunkujcie się od Jandy IP: *.chello.pl 20.11.01, 23:34
      Ma na tyle znaczący dorobek sceniczny i filmowy (może rówież pedagogiczny, choć
      tego ostatniego nie jestem pewien), że ma chyba prawo nareszcie zająć się
      zarabianiem pieniędzy. Aktorzy nie są "Kapłanami/Kapłankami sztuki", ale
      normalnymi ludźmi, którzy do życia potrzebują jedzenia a do nabycia tegoż
      jedzenia potrzebują pieniędzy. Czy wyraziłem się wystarczająco jasno?

Gwendal

Że o ich dzieciach nie wspomnę.
      • Gość: ethanol Re: Odstosunkujcie się od Jandy IP: 151.112.27.* 21.11.01, 04:00
        a napiszcie wiecej na ten temam cos
        bo nie wiem o co biega
        • Gość: GHIKG Re: Odstosunkujcie się od Jandy IP: *.acn.waw.pl 21.11.01, 23:31
          Chodzi o slynny film, "Zatwardzenie w Tiutiurlistanie", gdzie Janda gra
          marsjanskiego transwestyte, ktorego fetyszem sa uschniete stolce.
          • Gość: ethanol Re: Odstosunkujcie się od Jandy IP: 151.112.27.* 21.11.01, 23:37
            GHIKG - Glupi Huj i Kupa Gowna ???
            • Gość: JHKJH Re: Odstosunkujcie się od Jandy IP: *.acn.waw.pl 22.11.01, 18:49
              Ty tez lubisz polykac stolce?
              A w jakiej postaci? Rzadzitkie czy moze takie tezsze, juz podeschniete?
              Niemniej jednak, idz do Antylewego. Trsyka gownem na odleglosc... wiec
              powinienes byc ukontentowany, chlopie!
      • Gość: PrezesCz Re: Odstosunkujcie się od ......komediantow IP: *.proxy.aol.com 22.11.01, 01:19
        Gość portalu: Gwendal napisał(a):

> Ma na tyle znaczący dorobek sceniczny i filmowy (może rówież pedagogiczny, choć
        >
        > tego ostatniego nie jestem pewien), że ma chyba prawo nareszcie zająć się
        > zarabianiem pieniędzy. Aktorzy nie są "Kapłanami/Kapłankami sztuki", ale
        > normalnymi ludźmi.......

Aktorzy/aktorki.. NORMALNYMI ludzmi- watpie-cale zycie wcielaja sie w cudze
        postacie i wiekszosc z nich czuje sie w tym dobrze.Czasami sami nie wiedza kim sa
        w danym momencie(wywiady).
        Ps.Kiedys aktorow nazywano -komedianci-mysle ze to bylo b.dobre okreslenie.

>
        > >
        >
    • Gość: ??? Re: STARA JANDA ZNOWU TANCZY I SPIEWA:):););) IP: *.proxy.aol.com 22.11.01, 06:36
      Gość portalu: Lidia napisał(a):

> _MOJ BOZE!!!!!!

Z taka pizda? Toz tam i kon juz nie dogodzi!
    • Gość: Edmund Re: STARA JANDA ZNOWU TANCZY I SPIEWA:):););) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.11.01, 17:54
      I mój też. Najgorsze to to, że mój organizm reaguje wysypką kiedy słyszy wrzaski tej Pani. Ona nie umie mówić,
      i starzeje się niezbyt elegancko. A tak dobrze zapowiadała się w "Człowieku z marmuru" , późnie było już tylko
      gorzej i jeszcze gorzej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka