frau_pranajtis 03.02.07, 19:03 Mam nadzieje, ze to chilowe zamroczenie. Mam obawy, ze ktos go podtruwa. Niemozliwe, zeby na trzezwo wygadywal takie rzeczy... ,,Marcinkiewicz: Moje stosunki z Rokitą są lepsze niż z premierem'' Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scoutek Re: Moj premier zwariowal 03.02.07, 19:06 hahahahaha on zwariowal co najmniej rok temu ale ty slepa bylas.... Odpowiedz Link Zgłoś
frau_pranajtis Taka jest wlasnie milosc platoniczna 03.02.07, 19:09 Slepa i bezgraniczna. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pawian_oktawian Re: Moj premier zwariowal 03.02.07, 19:08 No wiesz, w stosunkach z kaczorem to on był stroną pasywną i czołganą. Nic dziwnego, że woli Rokitę. Właściwie pewnie woli kogokolwiek niż Bulgotka. Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Moj premier zwariowal 03.02.07, 19:15 premier myszy_polnej5 ,musi sie leczyc :o Nikodem Dyzma , jak nie w polityce ,to w biznesie, nie w biznesie to u rydzyka , pozniej znowu - biznes ,polityka ,,,, uniwersalny fachowiec od wszystkiego i niczego , najlepiej mu wychodzi robienie z siebie durnia Odpowiedz Link Zgłoś
petrucio frau - 03.02.07, 19:10 z tymi ludzmi dzieje sie cos dziwnego w okolicach wladzy. Wszystko im sie miesza zaczynaja sie sprzedawac za byle co, zadnej lojalnosci, nic. Jedni maja chamstwo w rodowodzie i to ich gubi a inni zdrade lub chalaciarstwo i to tez ich gubi. Tych z klasą i z godnoscia juz prawie nie ma. Jaroslaw i lech to ostatni o ktorych tak moge powiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
odpoczywam Re: a moze tez niemozliwa jest 4rp... prawie jak 03.02.07, 19:18 Od dawna sie mawia, że premier miewa jakies stosunki ale , ze nieudane i to z lysym Marcinkiewiczem, ktory teraz ma stosunki z Rokita? Z Janem czy z Marią? Tajemnice alkowy starych dziadow sa mało ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz O k'wa!!! 03.02.07, 22:31 frau_pranajtis napisała: > Mam nadzieje, ze to chilowe zamroczenie. Mam obawy, ze ktos go podtruwa. > Niemozliwe, zeby na trzezwo wygadywal takie rzeczy... > ,,Marcinkiewicz: Moje stosunki z Rokitą są lepsze niż z premierem'' Nie no o homoseksualizm to bym ich w zyciu nie podejrzewał:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: Moj premier zwariowal 03.02.07, 22:37 Nareszcie przejrzał na oczy, że kaczory go w bambuko robią? Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: To ja przejrzalam! On oszalal! 03.02.07, 22:40 :)) Lepiej późno niż wcale :)) Odpowiedz Link Zgłoś
frau_pranajtis Ale to nie grzech stracic glowe dla szalonego 03.02.07, 22:41 mezczyzny! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: Ale to nie grzech stracic glowe dla szalonego 03.02.07, 22:44 żonatego ! ;PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
frau_pranajtis Jak platonicznie, to to nie ma znaczenia 03.02.07, 23:19 Czy zonaty czy nie. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: Jak platonicznie, to to nie ma znaczenia 03.02.07, 23:34 Księdza proboszcza zapytaj, czy to grzech czy nie grzech Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: Nie musze pytac, bo nawet mysla nie zgrzeszyl 03.02.07, 23:46 Jak nie? A platoniczna miłość? Odpowiedz Link Zgłoś
frau_pranajtis Re: Nie musze pytac, bo nawet mysla nie zgrzeszyl 03.02.07, 23:48 Kopalinski prawde Ci powie: ,,platoniczny oparty na skłonności wyłącznie duchowej, pozbawiony pierwiastka zmysłowego; nieobowiązujący, pozbawiony realnych skutków; nie mający się zrealizować.'' :-) Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: Nie musze pytac, bo nawet mysla nie zgrzeszyl 03.02.07, 23:51 Ale myślisz o nim i piszesz, więc grzeszysz, a on cudzy mąż :) Odpowiedz Link Zgłoś
frau_pranajtis Re: Nie musze pytac, bo nawet mysla nie zgrzeszyl 04.02.07, 00:01 Zazdrosnik. Nawet moj maz nie jest zazdrosny o Kazika. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa Jak szczury z tonącego PiSu! Ratują się! Dobry zna 03.02.07, 22:43 daktylek napisał: > Nareszcie przejrzał na oczy, że kaczory go w bambuko robią? On cały czas o tym wiedział gdyż jest dość inteligentny i fizyke ukończył. Cały czas jednak robił do Kaczyńskich oczy bo cały czas miał nadzieję na dobry etat(pieniadze) Teraz to się oddala i z goryczą krytą odwraca się od dotychczasowej kaczyńskiej drogi. To jest dobra oznaka - szczury zaczynają uciekać z tonącego PiSu. Są jednak znaczone i nie wpiszą się w nastepna ekipe naprawiaczy. Nawet Lepper o sobie bedzie musiał powiedzieć - Oni przy władzy już byli! Oni już byli! Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: Jak szczury z tonącego PiSu! Ratują się! Dobr 03.02.07, 22:45 Na dodatek wcale się od nich nie różni, tylko lepiej polukrowany jest Odpowiedz Link Zgłoś
logo.vlad Re: Jak szczury z tonącego PiSu! Ratują się! Dobr 03.02.07, 23:17 > To jest dobra oznaka - szczury zaczynają uciekać z tonącego PiSu. Są jednak > znaczone i nie wpiszą się w nastepna ekipe naprawiaczy. To w ponastępną - jak Lechujarek z Kaczosławem i insze wymiociny po rządach AWS. > Nawet Lepper o sobie bedzie musiał powiedzieć - Oni przy władzy już byli! Oni > już byli! Bracia mniejsi nie musieli... Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Nie zwariował. 03.02.07, 22:54 Po prostu próbuje się odgryźć za to, że PiS robi z niego na oczach całej Polski żałosne popychadło. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz A co do stosunków z premierem... 03.02.07, 22:55 ..to wydaje się, że dobre stosunki z obecnym premierem może mieć tylko brat premiera, bądź klakierzy, którzy będą spijać wszystko z jego ust. Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: A co do stosunków z premierem... 03.02.07, 22:58 Ja nie wiem, bo sądząc po tym jak rączkę złamał, to nie wiadomo, czy go prezydent zwyczajnie nie walnął z nerwów Odpowiedz Link Zgłoś
logo.vlad Re: A co do stosunków z premierem... 03.02.07, 23:20 goniacy.pielegniarz napisał: > ..to wydaje się, że dobre stosunki z obecnym premierem może mieć tylko brat > premiera, bądź klakierzy, którzy będą spijać wszystko z jego ust. A kot? Zapomniałeś Waść o kocie!!! -------------------------------- Rzeka PiSa to jest dziwna rzeka. Przekracza stan alarmowy utrzymując poziom w dolnej strefie stanów niskich Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: A co do stosunków z premierem... 03.02.07, 23:31 logo.vlad napisał: > A kot? Zapomniałeś Waść o kocie!!! Żeby mu tylko Antek tego kota nie zlustrował. Odpowiedz Link Zgłoś
frau_pranajtis Jak znam Antka M. to zaczal od kota wlasnie 03.02.07, 23:33 On zawsze byl podejrzliwy wobec najblizszych. :D Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Jak znam Antka M. to zaczal od kota wlasnie 03.02.07, 23:35 I co wyszło, że ten kot to nie dość że z nieślubnego łoża to jeszcze potomek po pupilku jakiegoś UBeka? Odpowiedz Link Zgłoś
frau_pranajtis No podobno teczke tego kota trzyma Kiszczak :-) 03.02.07, 23:37 Do dzis nie wypuscil jej z rak. Ten kot mu podobno wszystko wymialczal. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Boże, ten kot to potomek kiszczakowego kota? 03.02.07, 23:39 To byłoby gorsze niż ujawnienie raportu o WSI! Odpowiedz Link Zgłoś
frau_pranajtis Re: Boże, ten kot to potomek kiszczakowego kota? 03.02.07, 23:45 Podobno Kiszczak tego kota glaskal po futrze z wlosem i pod wlos. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Boże, ten kot to potomek kiszczakowego kota? 03.02.07, 23:47 frau_pranajtis napisała: > Podobno Kiszczak tego kota glaskal po futrze z wlosem i pod wlos. To tak jak Jarek Kazika:) Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: Boże, ten kot to potomek kiszczakowego kota? 03.02.07, 23:45 jakby to był potomek kota Kiszczaka z kocicą Michnika to dopiero byłaby afera ... Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: To bylby zwiazek kotow honoru :-) 03.02.07, 23:53 potomkowie takich honorowych mogą zejść na złą drogę i wtedy kot kaczora okazałby się podłym kotem Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: Jak znam Antka M. to zaczal od kota wlasnie 03.02.07, 23:35 A Antek to ma żonę? Odpowiedz Link Zgłoś
frau_pranajtis Re: Jak znam Antka M. to zaczal od kota wlasnie 03.02.07, 23:38 Nie wiem, ale chyba tak. A cho? Chcesz mu odbic? Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: Jak znam Antka M. to zaczal od kota wlasnie 03.02.07, 23:44 tak się tylko zastanawiam, czy zlustrowana od stóp do głów ??? :P Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Twój premier przejrzał na oczy 03.02.07, 23:48 I ma w dupie dwóch konusów. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Ależ skąd! Wziął tylko przykład z bliźnięcia 03.02.07, 23:53 starszego, które rzekło: "Czasem zdarzają się takie sytuacje, że trzeba powiedzieć prawdę" > J. Kaczyński frau_pranajtis napisała: > Moj premier zwariowal > Mam nadzieje, ze to chilowe zamroczenie. Mam obawy, ze ktos go podtruwa. > Niemozliwe, zeby na trzezwo wygadywal takie rzeczy... > ,,Marcinkiewicz: Moje stosunki z Rokitą są lepsze niż z premierem'' > ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: to go sobie lecz b/t TU ? ;))) 04.02.07, 00:39 www.tworki.internetdsl.pl/ ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jack20 Re: Moj premier zwariowal 21.09.07, 21:31 Przeciez Marcinkiewicz wcale nie musial rznac kretyna, bo byl nim caly czas i to mu do facjaty nawet pasowalo Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Re: to go sobie lecz b/t 21.09.07, 22:21 tu jest dość szczegółowy opis www.lowiecki.pl/dziennik/forum.php?f=12&t=119206&numer=738 Odpowiedz Link Zgłoś
piq nie zwariował, on ma urażona godność 21.09.07, 22:43 Pamietasz, jak mu prezydent wręczał dymisję w komórce pod schodami? To już uroczyściej obeszli się z Giertychem. Ja zresztą przewidziałem wczesniej, ze go wyrzucą, bo trafiłem na informację w jakiejś lokalnej gazecie, że ktoś tam cos jakies podejrzenia w stosunku do niego wyciaga; załozyłem nawet watek na aqua: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=44335401&a=44335401 I w 10 dni później się rypło. I oprawa jego wyrzucenia była strasznie upokarzająca. On sam zresztą powiedział wówczas w jakims wywiadzie sugerując osobe prezesa PiSu: "nosił wilk razy kilka". Nie dziwię sie, że jego stosunki z jarosławem są złe. Odpowiedz Link Zgłoś
jack20 Re: nie zwariował, on ma urażona godność 21.09.07, 23:20 No ale ciul zwinal piora i dostal w Londynie fuche. Kaczmarek nie zwinal pior i stal sie wrogiem Nr 1 anstwa. Takie qrewskie panstwo 2 zakomleksialych kunusow. Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: Moj premier zwariowal 22.09.07, 00:42 nie tylko Marcinkiewicz narzeka na kiepskie stosunki z premierem zero przyjemności Odpowiedz Link Zgłoś